YBR 125 ile Dünya Turuna Çıktılar. ride2world
Reklamlar
-
Reklamlar
-
YBR nin gücü
Boşuna demiyoruz sınıfı nın en iyilerin den diye
Helal olsun...
-
Tebrik ederim sizi birçoğumuzun isteyipte cesaret edemediği birşey yapmışsınız. işi gücü bırakıp hayatı daha da çok anlamlandırmışsınız birbiriniz için. Günümüzün genel kesim Kızlarından çok uzak bir bayan tebrik ederim sizide helal olsun. Ayşe hala çeyiz hazırlasın elalem ne der diye düşünsün gelinlik diktirsin, yemek takımı 100 bilmem kaç parça , televizyon bilmem kaç inç aaa ev almadan evlenmem bak senle söylensin dursun..........
Bunu demessem çatlarım....
AZ DAHA KOYUP YBR ALICAM....
-
süper işte
bende bir günde 900 km yapmıştım tık demedi ybr sınıfının katır ı dır atbiri caizse vur yükü git gitmek istediğin yere en uygun maliyetle götürür getirir
-
"Küçük cc li motosikletle uzun yol yapılır mı?" diyene verilecek en güzel cevap, bu röportajın linki.
-
Bakın tekrar söylüyoruz mondialcilere az daha koyun ybr alın😂
-
İlk çıktıkları günden beri takip ediyorum yanlış hatırlamıyorsam yaz başları veya ortasında çıktılar süren bayanda görmüştüm galiba instagramdan güzel videolar atıyorlar takip etmenizde yarar var.
Insta: ride2world
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana da hep "of motosklt ile gzmye mi gidlr araba varkn yhaa :s" diye trip atanlar denk gelir.
Çifte mutluluklar dilerken,kazasız,belasız turlarını bitirmelerini temenni ediyorum.
Allah bir sele de kocatsın,amin
-
Evdeki ve çevremdeki arkadaşlar manyakmısın,okadar uzun yollara motorla gidilir mi? Ybr bu sen yeterki bakımını yap
Bu geziyi yapan çifti kıskanmadım desem,pinokyodan daha büyük burnum olurdu,evdekilere bu çifti gösterecem,bakın maceracılar burda
Benimde aklımdan geçiyordu,ybr ile Türkiye'den ilk dünya turuna çıkan,olarak tarihe geçmek isterdim ama benden önce elini erken tuttular
Yolları açık olsun
AZ DAHA KOYUN YBR ALIN
-
yamaha kaç para verdi bu motorculara kim bilir :D
-
60 la gidiyoz diyolar kendimizi kandırmayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
Sponsorum olursa yanınada hatun üstede iyi para verirlerse ben gidrim [COLOR="Silver"]
-
instagramdan bende takipteydim bu çifti
-
Bu insanlar gerçekten motosiklet tutkunu. Ucuza az masrafla dünyayı geziyorlar ne güzel.
-
Bir kaç aydır instagramda takip ediyorum. Çok eğlenceli bir çift
Instagram isimi Ride2world
-
Bizim millete ders ve kapak olsun.
200 km öteye bi gezi yapacak olsak ufak motorla, şişer, yanar, patlar, gidilmez, dönülmez binbir türlü köstek serilir önümüze. 1.0 motorlu araba alıcam dersin yine aynı. Gitmez, çekmez, durmaz, uçmaz. Bal gibi de yapılıyor, gidiliyor. Motor alınacaksa illa 20 bin tl verilecek, araba alınacaksa en az 100 bin verilecek. Telefon alacaksan iphone 7 olmalı, aşağısı çöp.
-
O nasıl deve ya
-
Güney amerikaya kadar nasıl gitmişler acaba onu merak ettim şimdi
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Bizim millete ders ve kapak olsun.
200 km öteye bi gezi yapacak olsak ufak motorla, şişer, yanar, patlar, gidilmez, dönülmez binbir türlü köstek serilir önümüze. 1.0 motorlu araba alıcam dersin yine aynı. Gitmez, çekmez, durmaz, uçmaz. Bal gibi de yapılıyor, gidiliyor. Motor alınacaksa illa 20 bin tl verilecek, araba alınacaksa en az 100 bin verilecek. Telefon alacaksan iphone 7 olmalı, aşağısı çöp.
Adamların zaman kaygısı yok ki yavaş gitmek koymaz fakat haftasonu tek izin gününde 400 km ilerdeki sevgilimi göreyim geri geleyim desen Ybr seni gaza getirmez o yola çıkmaya cesaret edemezsin.
Yoksa yazın 2 ay tatilin var diyelim bisikletle bile gezersin.
-
2 kişi oldukları için ybr sıkıntı değil. Tek başına çıksan çekilmez olur yollar.
-
Honda bunlara ne kadar para vermiştir diyenleri anlamıyorum.
YBR ile 5500km yaptım hem de sadece Ege Akdeniz Marmara. Neden mi yaptım, param yoktu ve çok az yakıyordu. Başka türlü yapamazdım.
Ve evet 80'le gittim. Honda da para falan vermedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)