Honda'dan kendi kendine hareket edebilen motosiklet
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
motor sürmenin de tadı tuzu kalmicak artık, herşey otomatik pilot
-
Kendi kendine dik dursun yeter.
-
Videonun 17.sn.de ne güzel başını okşayınca uysal bir kısrak gibi , sadık bir köpek gibi kendini bırakıyor hayvan.
-
kadının peşinden yavaş yavaş gidiyor kendi kendine güzel ülkeme geldiğinde tek teker yaptırırlar buna
-
Yavru köpek gibi sahibinin peşinden geliyor, çok şirin
-
Köprü,otoyol,polis çevirme noktaları,gişelerde işe yarar biz önden yürüyerek geçicez arkadan bu gelcek ;D
TCK larına göre polis ceza yazamıyor bu teoride.en azından sürücüye yazılan cezalardan yırtmış oluruz ;D
Elektrikli motorların ilk cıktıgı dönemde elimde bira ile az girmedim polis alkol denetim noktalarına çevirmelere o dönem yasa olmadığından afiyet olsun fazla içme demekten başka bişi yapamıyorlardı.şimdi onada ehliyet istiyorlarmış :S
-
Bakkala gönder, alıp gelsin
-
Honda motosiklet endüstrinin lideri/lokomotifi. Nokta
-
Yahu,ne zaman bu kadar tembelleştik.Ayağını yere koysan kıyamet mi kopar.
Millete buluş diye habire bir şeyler gagalıyorlar.Yeni arabaları da,motosikletleri de bir süre sonra biz sürmeyeceğiz zaten.Ama ben her zaman kontrolün bende olmasını savunuyorum.
-
Allah Allah. Manyetik sistem gibi bir şry sanmıştım. Bu bildiğin kendi dengesini sağlıyor. Vay be. Peki virajlarda nasıl olur acsba.
-
subhanallah ilk defa görenler beğensin
-
Süpermiş. Helal olsun Honda'ya. Gözümle görmesem inanmazdım. Jiroskop olmadan yapmaları, hem de motosiklet durmuş haldeyken, inanılmaz olmuş.
BMW mankenlere çekilmiş bol CGI'yli hayali filmler göstersin boyuna. Onlar konuşur, Honda yapar
Bu arada jiroskoplu motosiklet yapıldı. Lit C1 diye aratin. Jiroskop sorunlu teknoloji, çünkü motosiklet viraja da yatmak istemiyor.
Ve jiroskopun denge için kullanılması yüz yıl önceye gider. İlk kez İtalyanlar lüks yolcu gemilerinde, dalgaların etkisini azaltmak için kullanmışlar. Halen de bazı büyük lüks yatlarda kullanılıyor.
Yeni bir şey değil yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Bu arada degisken "rake" acisi da manyak olmus. Istersen cruiser gibi stabilite, istersen supersport gibi ceviklik...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Süpermiş. Helal olsun Honda'ya. Gözümle görmesem inanmazdım. Jiroskop olmadan yapmaları, hem de motosiklet durmuş haldeyken, inanılmaz olmuş.
BMW mankenlere çekilmiş bol CGI'yli hayali filmler göstersin boyuna. Onlar konuşur, Honda yapar
Bu arada jiroskoplu motosiklet yapıldı. Lit C1 diye aratin. Jiroskop sorunlu teknoloji, çünkü motosiklet viraja da yatmak istemiyor.
Ve jiroskopun denge için kullanılması yüz yıl önceye gider. İlk kez İtalyanlar lüks yolcu gemilerinde, dalgaların etkisini azaltmak için kullanmışlar. Halen de bazı büyük lüks yatlarda kullanılıyor.
Yeni bir şey değil yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Bu arada degisken "rake" acisi da manyak olmus. Istersen cruiser gibi stabilite, istersen supersport gibi ceviklik...
Abi sistem çok güzel ama ABS yok.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
yeni buluş yapıyorlar ama bence var olanı daha ucuza üretmenin yolunu bulup birazda bizi düşünmeleri gerek. fazla teknolojiye gerek yok.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
yeni buluş yapıyorlar ama bence var olanı daha ucuza üretmenin yolunu bulup birazda bizi düşünmeleri gerek. fazla teknolojiye gerek yok.
Onu zaten hepsi yapıyor, yapmak zorunda. Çünkü aynı kaliteyi daha ucuza yapan piyasayı ele geçiriyor.
Asıl sorun bizim fakir olmamız. ;)
-
essegesse adlı üyeden alıntı
Yahu,ne zaman bu kadar tembelleştik.Ayağını yere koysan kıyamet mi kopar.
Millete buluş diye habire bir şeyler gagalıyorlar.Yeni arabaları da,motosikletleri de bir süre sonra biz sürmeyeceğiz zaten.Ama ben her zaman kontrolün bende olmasını savunuyorum.
Bılım uzerıne koyarak ılerler, ya motosıklet sektorunde ya da farklı bır projede bu teknolojı cok daha mantıklı bır sekılde kullanılır. Demem o kı buluslar ıyıdır, keske herkes bır seyler "gagalasa"
Ayrıca bu sıstem gelıstırılıp vırajlarda motorun altımızdan kacmasını da engelleyeceklerdır (fazla yatırma, fazla gaz verme) zamanla.
-
Olurmu abi bajaj daha iyi 😄😜😄😜😄😜😄 bazen honda ile bajajı koyaslıyolar beyin felci geçiriyorum abi.... Kim ne derse desin honda teknolojide 1 numaradır.
-
vhpfb44 adlı üyeden alıntı
Olurmu abi bajaj daha iyi bazen honda ile bajajı koyaslıyolar beyin felci geçiriyorum abi.... Kim ne derse desin honda teknolojide 1 numaradır.
o kıyaslamayı yapan bajajcılardır,,sen hiç hondası olanın motorunu bajajla kıyasladığını duyup gördunmü,,kedi ciğer meselesi
-
Honda'nin Bajaj'a yakin modeli Honda ile niye kiyaslanmasin ki? Sonucta ikisi de ayni fiyata satmiyor. F/P orani karsilastiriliyordur degil mi? Bajaj muadili Honda modelinde bu teknolojiler olacak degil zaten... Bu da bir tur marka taassubu gibi geldi bana.
Honda bir numara da degil bence. Hatta hem spor araba, hem de motosiklet kismini cok ihmal etti 2008 krizinden sonra. Son 3-4 senedir toparliyor kendini. Nerde 10 sene oncesini Valkyre Rune'u (avatar), nerde 20 sene oncesinin Magna V65'i (hala en hizli motosikletlerden biri). Honda uyuyorken KTM buyudu, Superduke yapti, naked'ta Honda'ya fark atti. BMW K1600 yapti, Goldwing'in piyasa ustunlugunu yok etmeye calisiyor.
Honda'nin aklini basina devsirmesinin zamani geldi de gecti bile. Piyasa uyumadi malesef. Sadece guvenilirlikle bir yere kadar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)