Olcan'a akıl sır erdiremiyorum 2006 yılından beri burdayım ilk defa böyle bir seviyesizlik görüyorum.
Olcan'a akıl sır erdiremiyorum 2006 yılından beri burdayım ilk defa böyle bir seviyesizlik görüyorum.
Haklısınız.. Hadi iyi aksamlar.
Evet haklıyız sanada iyi geceler hafif adamlar
Herkes fikrini söylemiş bunda bir sorun veya hakaret göremiyorum ama şu tehditkar konuşmalar nedir pardon? Reel de olsa şiddet doğarmış? Magandalıktan başka bir şey değil bu. Ayrıca İngilizce Reel " Makara " demektir. Real demek istediniz herhalde. Bende komik buluyorum, ve komiksiniz. Bir bayanın yorumu da bu şekilde. O kafanıza taktığınız tas kasklarınız ile ölmeyi bayılmak sandığınız aşikar. Eleştiri kaldıramıyorsanız burada böyle ulu orta bağırıp çağırmayın.
Bir bayan olman hiçbirşeyi değiştirmez önce insansın. Eğer bir fikir içinde dalga söz konusu ile bu bir hakarettir. Reel realiteden gelir gerçek ve gerçekçilik anlamındadır. Evet inkar etmiyorum ister maganda de istersen serseri benim klübümün duruşunu lakait bir şekilde dalga konusu eden kişi herşeyi hak etmiş demektir. O kafamıza taktığımız tas gibi kask sizi hiç ilgilendirmez ölecek biziz düşecek biziz.
Bir harley davidson ışıklarda durunca ağzınızdan akan sularla siz daha komik oluyorsunuz
Eleştiriyi kabul ederiz ama eleştiri olursa ellerimizi bağlamamız, deri yelek giymemizi eleştiri değil hakarettir. Bu da bir erkeğin yorumu
Bin kör adamdan bir şahit, bin cahilden bir adam olmaz demişler. Haklısınız beyefendi realiteden reel de gelir, kırmızı kar da yağar size.
Esen kalın.
Kardeşim söze gerek bırakmadı
SAYGI SEVGİ SADAKATLE, BİRLİKTELİĞİMİZ GÜCÜMÜZDÜR
Sosyal medyada yazarken şu kuralı unutmayın: ben bu yazdıklarımı, bu kişi su anda gerçekten karşımda olsa yüzüne karşı söyleyebilir miyim?
Simdi bir de demir bariyerlerin önünde bu dört kişinin yüzüne karşı "o tipler ne lan öyle ehele mehele" dediğinizi düşünün.
Sonra bir de demir bariyerlerin tadını düşünün..
Levent abi adamların fotograftaki kisilerin tipini karakteristik olarak yorumlamamıs sadece verilen pozun biraz komik oldugu için yorum yapmıs fakat aramızda egosu ve karakteri olarak eksik insanlar oldugu ıcın eziklik psikolojilerinden dolayı direk savunmaya geçmişler yok allahtır kitaptır katmıslar işin icine , ne kadar aciz insanlarsınız yazık size rüyanızda moderatorlar kovalasın sizi insallah valla güle güle okudum yorumlarınızı bayada ciddi ciddi yazmısınız :D:D
Üslubunda daha dikkatli davranmanı beklerdim,yaşın itibari ile
Ben 8 kelime ile var olan bir durumu özetlerken sen kime ve neye kinin olduğunu anlatmadan sağa sola kusmuşsun.
Öncelikle forumda yetkili olman herkesden çok daha dikkatli ve seçici yorum atmanı gerektirir,bunun aksini kimse iddia edemez boşunamı koydular o tag'ı.
'Kurallar dahilindede' millete siyaset propagandası yapıp şahıslara hakaret etmek yoktur diye düşünüyorum.(Varsa ona göre herkes özgürce kussun)
Hiç utanmadan saçmalık diye bahsettiğin şeyde(sakın aksini iddia etme)senin gibi,benim gibi motosiklet kullanıcılarının hayatını kaybetmemesi için uğraş verdikleri bir iş. bir motosiklet kullanıcısı ancak bu kadar küçülebilirdin tebrikler.
Benim diyecek neyim olabilirki ? Benim diyecek çok şeyim varda,ne burası onun yeri nede söylediklerimi anlayabilecek kapasitede insanla muhattabım
Burdan anladığım kadarı ile sanırım koyunda olan sensin,sürü psikolojisiyle yaşayanda sensin.
Azıcık sana ters düşen insanlara kim olduklarını bilmeden bir yafta,bir taraf,bir yaşayış biçimi yapıştırmadan önce 2 kere düşün lütfen.
Sen bunu biraz bile düşünmeden yaparsan karşındaki hiç düşünmeden seni gözünde aşağılık bir varlık olarak bile değerlendirmez. Ha eğer senin gözünde nasıl göründüğümü umursamıyorum ben diyorsanda,ozaman zahmet edip cevaplamayacaktın amaaan banane diyip geçecektin.
Cevap dahi verme lütfen daha fazla uzayıp saçma bir klavye başı savaşına dönmesin,kişisel bir sorunum yok seninle,sadece öfkeyle kalkıp alakasız ve saçma sözler sarfedip zararla oturma diyorum özeti bu.
Birader sen benim yazdığımı ya okumadın yada çok yanlış bir düşünceyle okudun. ben orda adamları destekliyorum dalga geçmesinin yanlış olduğunu belirtiyorum. Neden bu kadar gözünü kapatıp yazdın. birde bana hakaret etmişsin ya neyse anlamadan yazdın diye hoş görüyorum
Film falan bilmemde mevzu TÜRK'lükse TÜRK oğlu TÜRK'üm evelallah ne göçmenlik ne başka bişey saf 'TÜRK'.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)