Motosiklet Sürücüsü Sinyal Vermeyen Sürücüyü Bıçakladı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'ndeki olayda, motosiklet sürücüsü A.Ş.(22) ile otomobil sürücüsü E.K.(22) arasında 'sinyal vermedin' diye tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine A.Ş., otomobil sürücüsü E.K.'yi sol bacağının 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı.
Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alınırken, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Ş., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren genç serbest bırakıldı.
Kaynak: Samsun Haber
Reklamlar
-
Devlet düzeni sağlayamazsa, düzen kendini sağlar
-
Bu milletin siddet ve sex zaafiyetinin çözülmesi lazım.
-
Eveeet, bıçaklayan arkadaşın başı göğe ermiş işte. Çünkü haklılığını cümle aleme kanıtlamış durumda karşısındakini bıçaklayarak.
-
Enteresan bir milletiz. 10 dk öncede haberlerde gördüm reina saldırganına benzetilen biri yok yere 20 tane adamdan dayak yiyor linç edilmek isteniyor. Tee allahım ya..
-
Çünkü akıl yok, zeka var. Düşünmek yok, zannetmek var. İdrak yok, dürtüsellik var.
-
Savcıya ifade veren genç serbest bırakıldı.
Adam pıçaklamanın cezası serbest bırakılmak mı ?
Fermandır :
Tez zamanda 1 kelebek 2 sustalı alınıp hazır bulundurula, trafikte kıl tüy hareket yapanın belden aşağısına takıla, ciğer soğutula..
-
Serbest bırakıldı demek suçsuz bulundu demek değil. Yargılaması tutuksuz yapılacak demek.
-
' Adalet bazen namlunun ucundadır ' anlayışından vazgeçmesi lazım bu toplumun.
-
Medya savcılık ifadesinin sonrasını değil de mahkemenin sonunu haber yapsa belki bir kademe daha azalır böyle olaylar.
-
çok güzel yapmış
şimdi karakola gidip memur bey bu plakalı araç beni sıkıştırdı sinyal vermedi kaza yapıyordum dese memur yaaa gitt işine seninle mi uğraşacağız der
vatandaş olarak bu arkadaşı saygı ile selamlıyorum
daga geçen akşam başına geldi birde arabadab artistlik yapıyor hıyar oğlu hıyar
-
Birine bıçakla saldırdığı kesin olan birisi bana göre vahşi hayvan gibidir. Mesela timsahtan farkı yoktur. Timsahı sokağa bırakır mısınız ? Bu ülkenin bu aptal kanunları kötü körüne uygulamak yerine onları sorgulayıp değiştirmeye başlamasının zamanı geldi de geçiyor.
-
Olayda enteresanlık var ilk defa duydum yaralamalı kavgaların sonunda zanlının serbest kaldığını.
diğer enteresan olanı ise bacağa yönelmesi yani daha öncede yaralamalı bir kavgaya karışmış olabilir çünkü cezanın en alttan verildiği noktadır bacak.
geçenlerde nerde okudum hatırlamıyorum silahlanmaya hayır diyorlardı birileri bende aksini düşünüyorum bilinçli olarak silahlanmak gerek tabi tırnak çakısı değil tabanca ve ateşli silah olarak.
can yakmak isteyen kişilerde silah var ve tedirginiz.
masum insanda ise kasaptaki koyun gibi sıra bekler bir haldeyiz.
bir ülkenin milletini silahsızlaştırmak o ülkeyi keklik sürüsüyle doldurmak demektir.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
Hayati tehlike varsa, hayati tehlike geçene kadar serbest bırakılamıyor diye biliyorum. Adam bilerek bacağa saldırmış demek ki.
-
Bir arkadaşımın yeğeni bacağından bıçaklandı ve öldü.
Bıçaklayan kişide muhtemelen yaralama amacıyla bacağına saplamış ama
bacaktan geçen bir atardamar var. Oraya denk gelirse can vermek 10 dakikayı geçmez.
-
Hmmm, öyle bir şey olsa salmazlardı herhalde bu adamı.
-
Herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa anarşi doğar.
-
doğru değil ama takdir ettim..
geçen gün karşıdan karşıya geçerken korna çalan utanmazı vuran amca da doğru yapmamış ama onu da takdir etmiştim.
Ülkede ne kanun kaldı ne nizam. Devlet beni korumazsa ben kendimi korurum...
-
başlığı okuyunca samsundur kesin dedim yanılmadım. samsunluyum normal geldi 😂
-
Bu devlet kötüleri cezalandırmak için neyi bekliyor anlamıyorumki
Kapkaç, hırsızlık, gasp, serserilik, insanları rahatsız etme, malına zarar verme, moralini bozma, hayata küstürme, insanların birbirine fazlaca karışması..,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Bişey değil hakkaten teksasa dönüyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)