Yamaha 2017 fiyat listesi
Reklamlar
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Ucuz diye Mt7 alıp patlamayın lütfen
6 senedir araştırma ve takip yapıyorum Altın Elbiseli Adam izliyorum. Cahil kafayla hareket etmem. 1 sene 150 cc kullandım ve o bile tehlikeli gelmişti bana ilk zamanlarda. 250 cc ile 2 sene takılacağım. Sonra alırım Mt07. bu bile bana çok büyük para. daha da yukseltemem zaten.
Reklamlar
-
mavisipa adlı üyeden alıntı
6 senedir araştırma ve takip yapıyorum Altın Elbiseli Adam izliyorum. Cahil kafayla hareket etmem. 1 sene 150 cc kullandım ve o bile tehlikeli gelmişti bana ilk zamanlarda. 250 cc ile 2 sene takılacağım. Sonra alırım Mt07. bu bile bana çok büyük para. daha da yukseltemem zaten.
Önemli olan bu bilinci kazanmak zaten.Gerisi gelir.Umarım hayal ettiğiniz motorlara kavuşursunuz.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Önemli olan bu bilinci kazanmak zaten.Gerisi gelir.Umarım hayal ettiğiniz motorlara kavuşursunuz.
evet ama gel gelelim o bilinci bana kazandıramazsın :D para olsun direk torklu bir hayvan alacağım.
-
Dövizdeki artış nedeniyle TL fiyatlarının oynamasını anlarım, hak da veririm. Ama atıyorum aynı motoru 2016'da 1000 avroya satıyorken 2017'de aynı motoru 1100 avroya satılmasını anlayamam. Amerika'da XV950 R-spec 2016 satış fiyatı 8390 dolar, aynı motorun 2017 fiyatı 8399 dolar. 2017 fiyatları açıklanınca 2016'daki fiyat o zaman ne kadar dövize denk geliyordu, şimdiki fiyat ne kadar dövize denk geliyor, bakacağım. Aradaki fark bize atılan kazıktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)