Vadeli satışmı yapacaklar acaba?
Vadeli satışmı yapacaklar acaba?
Geleceğini satın alan kahraman olamaz
Tamam tamam taş atmayın tamamm ::
Bisi yok. 2017 ocak ve on siparis fiyatlarini aciklicaklar. 2017 de yeni motor bir tek crf250 rally. Fiyat 18500 tl. Onun disindakiler eski motorlarin yeni versiyonu. Cbr600rr bu sene gelmeye devam. Cbr250rr ve yeni cikan Xadv gelmiyor. Fiyatlari gorunce millet tavana vurucak
Bi de mesela adanada bir tane servis var orda da iki tane umursamaz adam var. O adamlar mı milleti arayacak. Motor almaya geldi dedim adam önünde hesap yapmaya devam etti. Masadan kalkıp da ilgilenmedi bile. Ben de çıktım gittim. Yamaha bayii ne. O adam beni arasın söz veriyorum honda ya onlardan motor alacam :D
Katılan varsa ve fiyatları paylaşırsa seviniriz.Gerçekten avantajlı mı?
Yeni Honda CBR 1000 in fiyatı ne olacak acaba?
Dolar,Euro döviz fırladı ekonomi kötü bir durumda,benzin 5.17 TL,satışlar düşük.
Tüm bunlar elbette firmalara yansıyacaktır,
Onlarda iyi durumda değiller,
Bir kampanya yapıp çağırmışlar,şu an bu sayfaları da okuyorlardır,
Bence burda yapılan yorumlar hiç hoş değil,
Sizi davet edende kabahat zaten.
Eskiden rr ve rrsp arasında 4000 tl fark olurdu, ama şimdi 13000 tl olmuş. Arasındaki ne gibi farklar var ki şu an?
Crf rally de indirim yok
Bence fiyatini hak etmeyen bi motor
Ama adamlar abs koymuş
Honda nin en alt kısımdaki vergi ile ilgili yazdığı not dikkatimi cekti , genelde eklenmezdi diye hatırlıyorum. Motosiklet vergilendirmelerindede mi değişiklik bekleniyor ? Umarım öyle bir süpriz olmaz keza bir değişiklik oldu otv de motoru etkilemdi. Hadi hayırlısı.
Birde honda yi tebrik ediyorum fuarı bekletmeden fiyat ve model bilgilerini bizle paylaştı. Teşekkürler
Yani geri sayim yapip sonucunda sizi showroomlara bekliyoruz demeleri komik olmus cok.
Bunun için miydi o kadar tantana?
Valla 0km bulabildiğim son kırmızı msx sf yi aldığıma şimdi bi ayrı sevindim.
600rr sezonda 50 bintl arkadaşlar. Ayrıca dikkat ederseniz en ucuz 1000lik 1000rr idi 68 bintl olmuş. Tabi onca eklentiden sonra doğal. Şu an 50 bin tl ile en ucuz suzuki. Oda geliştirdiği zaman, maalesef 600rr'dan baska pek seçenek yok.
cbr250 talep gördüğü için fiyat şişik, nss300 forza yoğun talep görmediği için fiyat makul.
ABS siz forza ile abs siz cbr250 arasındaki 2600 tl yi cbr 250 ye yüzde 37 ötv ekleyin birde bu motorların yurt dışı fiyatlarına bakın.
CFR ralli ye 18.500 abs de olsa malesef yazık. 130 km de leylek gibi rüzgar alıp son nefesini veriyor rüzgarlı havada tek rakibi metro turuzim ve boton mikseri. az ucuz olsaydı keske
CBR650f in liste fiyatına 3000 tl bindi. olsun artık 4 beygir daha güçlü...9000 devir ile 9200 devir arası vtec açıp gücü katmerliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)