Saticilarla muhabbetler bizi bekler az yazdiracagiz artik eskiden 75 Euro ustune az yazdiriyoduk simdide 50 Euroluk urune 5 Euro yazdirmasinida biliriz.
Saticilarla muhabbetler bizi bekler az yazdiracagiz artik eskiden 75 Euro ustune az yazdiriyoduk simdide 50 Euroluk urune 5 Euro yazdirmasinida biliriz.
yahu bikere de bi kanun bişi çıksın "oh helal olsun ya negüzel yaptılar" diyeyim
Artık Alibaba'dan toplu alım yapıp 20 katına satan yurdum esnafının kucağına düştük. teşekkürler. kulağımızın arkası da artık sizindir buyrun.
Çok büyük bir hamle bu sayede işssizlik azalacak, kişi başına düşen gelir artacak,cari açığımız kapanacaktır.
Ne yani şimdi 10 tane çamaşır mandalı 2 tane naylon leğen siparişi veremeyecek miyiz?
Hanı cok sey soylemek ıstersın, dolarsın da tek bır kelıme edesın gelmez degmeyecegını bıldıgınden. Oyle ıste.
Neyse ya biz de fcmoto'dan buff alırız, sıkıntı yok.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Abi ozaman türkiyedeki fiyatları düşürsünler abi bune yurt dışından aldığım eldiven türkiyede 600-800 arasa değişiyo ee ben amazondan aynı eldiveni kargo dahil 250 300 e getiriyorum iyice düşürsünlerde tam olsun hatta direk yasaklansın iyici diksinler bizi artık 1000 tl lik monta 5000 veririz
Aşağı yukarı tüm yorumları okudum.
Burada ki herkes benim kafadan ama neden bu aşağılık hükümetler başta
Sığır ötesi öküzlerin memleketimi burası
Türkiyedeki fiyatların düşmesi için vergilerin düşmesi gerekir.Öyle bir şey ne duyuldu ne görüldü.
benzine gene bir zam yapıldı değil mi bir de?
gercekten kemal sunal'in hergün zam duydugu ve delirdiği filminde gibiyiz
İçim şişti şu ülkedenin verdiği salak kararlardan. Lanet olsun böyle devlete.
Türkiye'deki esnaf kültürünün dipte olduğunu kabul etmekle beraber, yurtdışından gelen ürünleri "pahalıya satıyor" dediğimiz kişilere de biraz haksızlık ediyoruz yorumlarımızda.
Kol gibi ithalat vergisi ödüyorlar bir çok üründe. Sorun yine yılanın başında, devlette. :/
etkileyen bir durum yok çinden ne alsak hep düşük fiyat yazıyorlar
yurt dışında yaşayan akrabanız var ise ona aldırın. O Türkiye'ye kargo yapsın. Bu kadar basit
bi kulağımızın arkası kaldı. yakında ona da hallenirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)