Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Benzine ZAM (22 ARALIK GECE YARISI)

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bu aralar şehiriçinde bile arabaya biniyorum amk her hafta 100 tl benzin parası veriyorum işe gidip gelirken
    küfür ede ede 50 km nin nasıl bittiğini anlamayorum bazen radyoyo açmayı bile unutuyorum hesabını siz yapın nasıl bi gerginim ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu zam doların 3.30'dan 3.40'a çıkmasının faturası. 3.50 henüz fiyatlanmadı. Yılbaşında 10-15 kuruş daha gelecektir. Kendinizi hazırlayın, pozisyonunuzu alın.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Dolar falan hikaye... Malesef Türkiye kendi hiçbirşey üretmiyor.Adamlar işin kolayında neden mi misal yurtdışından 1 tlye aldığın ürüne 3 tl vergi koyarak 4 tl ye satıyorsa vergi ayağına milleti soyuyor
    Bugün istasyonda benzinin fiyatının 5.22 tl olduğu görünce şok oldum. Hazır yılbaşıda yaklaşıyor şimdi benzinin fiyatını 5.50 tl yaparlar. Ama gel gelelim herkes halinden memnun kimsede ses seda yok

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA

acemi27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benzin 10 TL olacak.
    Beğenmeyen Arabistan'a gitsin.

Dublebas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS150
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dolar falan hikaye... Malesef Türkiye kendi hiçbirşey üretmiyor.Adamlar işin kolayında neden mi misal yurtdışından 1 tlye aldığın ürüne 3 tl vergi koyarak 4 tl ye satıyorsa vergi ayağına milleti soyuyor
    Bugün istasyonda benzinin fiyatının 5.22 tl olduğu görünce şok oldum. Hazır yılbaşıda yaklaşıyor şimdi benzinin fiyatını 5.50 tl yaparlar. Ama gel gelelim herkes halinden memnun kimsede ses seda yok
    En çok merak ettiğim nedir biliyor musun? Bu vergiyi koyanlar Maaşlı Memur. Dolayısıyla vergi ceplerine gitmiyor!!!!. Neden bunun peşindeler o zaman bu vergilerden kişisel olarak ne çıkarları var?
    MotoVlog > https://goo.gl/8jrwAL

Ben hep 50TL lik alıyorum 😂😂

Motosikleti
    SUPERDUKER
    Alıntı Dublebas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En çok merak ettiğim nedir biliyor musun? Bu vergiyi koyanlar Maaşlı Memur. Dolayısıyla vergi ceplerine gitmiyor!!!!. Neden bunun peşindeler o zaman bu vergilerden kişisel olarak ne çıkarları var?
    hırzızlık,yolsuzluk yaparsın ,kurumları medyayı eline geçririsin ,bu gücü elde etmek için yalakalık ettiğin adamları heryere çıkarırsın ,yakalanmamak adına eşitlikmiş hukukmuş hepsini hiç sayarsın,bu durumdan korkan yatırımcı parasını harcamaz,birde üst mevkilere koyduklarınla çıkar kavgası başlayınca ülkeyi dingonun ahırına çevirirsin,artık ipin ucu çoktan kaçmıştır,eğer onlarda mevkilerini kaybederse ,bugüne kadar yaptıklarının denetimini başka iktidara verirse hatta hatta koalisyona bile verirse ,örtülü ödeneklerdi ,ihalelerderi köprülerdi gibi gelir kaynakları ortadan kalkacak ,bütün şerefsizlikleri ortalığa saçılacak ve yolun sonu kaçmak veya kodeste bitecektir...en son ihtimal linç veya idamdır.
    Bunu gören ve bundan korkanlar eceline kadar yalanı ve dolanı sürdürür.
    hergün bir yerin açılışına gider,o da yetmez açtığı yeri yıla 2-3 kez açar.İyi gün Türkiye'si çizerek algı opersayonunu sürdürür.
    zamlarla ayakta durmayı çalışır, geçmediğin köprünün parasını senden çıkarır hasır altı eder,deprem fonunu harcar yok eder yol yapar ve o yolu gene sana satar,ihalelerdeki yolsuzluğu belli olmasın diye basiretsizliği belli olmasın diye koltuğu kaybetmemek adına sana bu zamcığı koyar
    sonrada der ki dış mihraklar,faiz lobisi döviz lobisi fötü hedö höbü,
    Sen de suçlunun kim olduğunu öğrenirsin ve dersinki bunlar memur, vergiler ceblerine gitmiyor ,kesinlikle ülke için çalışıyorlar...
    Dublebas bunu beğendi.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Çember daralıyor gençler ...

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    2 senedir kullanmış olduğum motorumun ilk defa benzin ışığı yandı.
    bu durumu ilk kez yaşadım.üzüldüm

garanti bonus kartın kart ücretini geri almak için arayıp çingenelik yaptım sonunuda bonus olarak olsada geri aldım parayı,
    yarın gidip benzin alacağım...
    40 lira xmax a
    40 lira r25 e

buda böyle bi anımdı...

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    2016 bitmeden mazota 12 kuruş zam geleceğine dair söylentiler var.
    (istanbulda kara kışta karne ile elektrik dağıtımı saymıyorum)

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)