Koca yürekli motorcular köprü'deki köpeğe koruma kalkanı oldular
Reklamlar
-
İstanbul'da yolunu kaybederek 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne giren köpeğe motosikletler eskortluk yaptı. Görüntülerde motosiklet sürücülerinin Avrupa'dan Anadolu yakasına geçmek için köprüyü kullanan köpeğe koruma kalkanı olduğunu görülüyor.
Sosyal medyada yayınlanan görüntüler Avrupa'dan Anadolu yakasına geçmek için köprüyü kullanan köpeğe koruma kalkanı oldu. Köpeğin etrafını saran motosiklet kullanıcıları o anları aksiyon kamerasına kaydetti.
Yoldan geçen araçları da uyaran motorcular köpeği Çamlıca gişelerine kadar güvenli bir şekilde geçirdikten sonra yollarına devam etti.
Helal olsun size...
Reklamlar
-
Çoğu motocunun diğerlerine göre daha çok hayvansever olması, daha iyi empati kurabilen ve anlayışlı insanlar olduğunun göstergesidir.
-
atv haber version II
"Köprüye giren köpek trafik sıkışıklığı yarattı.."
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
atv haber version II
"Köprüye giren köpek trafik sıkışıklığı yarattı.."
Öyle olmaz.
"Kendini bilmez motorcular sahipsiz köpeği kovaladılar. Korkan hayvan can havliyle köprüye kaçtı. Büyük panik yaşandı."
-
Ayh cok iyiydi ya.. minnos minnos nasilda yuruyor...
-
Kafasinda action cam`i ile motorlarin arasina dalan dallamaya sinir oldum, solundaki seritte duzgun duzgun giden adamin seridine tecavuz edip gecip gidiyor bir de.
Hep denk geliyor bana boyle scooter magandalari var, Sym Fiddle, Vespa, Pcx, ozellikle Xmax kafada sadece kask , kor noktalarda gezip her arayi zorlayan tipler.
Neyse bardaga dolu tarafindan bakalim, kopekcige o soguk havada eskortluk eden motorculara selam olsun, helal olsun
-
Kediler bayagı cevvalde kopekler ist.da cok eziyet cekiyorlar motordaslara helal olsun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
İyiki varsınız güzel insanlar.
-
gungenir adlı üyeden alıntı
Öyle olmaz.
"Kendini bilmez motorcular sahipsiz köpeği kovaladılar. Korkan hayvan can havliyle köprüye kaçtı. Büyük panik yaşandı."
Aynen budur Atv versiyonunu bekliyoruz.
Böyle zamanlarda böyle insanlar içimizi ısıtmasana, yüzümüze ufak bi tebessüm verdikleri için sagolsunlar ne diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Videoyu çeken arkadaş bi an "Hadi yavrum bi daha cibili cibili şak şak" felan dicek diye beklemedim değil.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
19 Aralık 2016, 10:23
Abe hayvan "kovalanıyorum" hissine kapılmış sanki biriside alıp motoruna atıvereymiş... Çıkışta köpeğe kaçak geçişten yazmasalar bari...
-
19 Aralık 2016, 11:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)