Gündüz gözüyle motosikleti çalmaya çalıştılar
Reklamlar
-
Londra'da gerçekleşen olayda Ducati Panigale 1199S model motosikleti çalmaya çalışan hırsızları sokakdan geçen Londralılar engelledi.
Olay, 6 Aralık Salı günü Londra'nın merkezinde Soho Meydanı'nda gerçekleşti. Hırsızlar taş motoru ile kilidini kestiği motosikleti çalmaya çalışıyorlardı ama sokakdan geçenler onlara engel oldu. Hırsızlar kendilerine engel olmaya çalışanlara sardırsa da olayı fark eden kişiler hırsızların motoru bırakıp kaçmasını sağladırlar.
Yoldan geçen bir kişi ise olay anını kamera aldı.
Reklamlar
-
Moderatör
Çalınsa daha fena tabi de güzelim Panigale'yi yatırmışlar ;S Biz de kimse gık demez o ayrı.
-
bizim burda olsa sahibi anahtarı kaybetmiş deriz.
çok iyi niyetli bir milletiz çünki
-
elemanlar bir tekme ile scooterı devirseler yakalarlar'dı
-
Abi motor gideceğine bir tekmeyle yere yatırsınlar yaa ben razıyım :s yazık adamın en değerlisini alıp götürseler şu halinden daha çok üzülürdü
-
Bence bizim burada olsa böyle geniş geniş takılamazlardı
Videodakiler açıkça kendisine bi şey olmasın diye uzaktan bağırıyolar
Burada bi cengaver çıkar eline geçirdiği odunla dalardı bunlara
-
Sokak"d"an çalınmasa iyiymiş
-
Türkiyede olsa kimse bişey yapmazdı diyenler , Türkiye'de yaşamıyor heralde , bizim millet hırsız olduğunu anladığı anda parçalardı hırsızları
-
Mirkuza adlı üyeden alıntı
Türkiyede olsa kimse bişey yapmazdı diyenler , Türkiye'de yaşamıyor heralde , bizim millet hırsız olduğunu anladığı anda parçalardı hırsızları
zaaa. yok be panpa, bizim millet girmez oyle riske. aman basima bisey gelir dusuncesi ile uzaktan seyreder ancak.
-
Öncelikle selamlar herkese hayırlı sabahlar.
Bende sizin gibi düşünmüyorum bizim insanımız hırsız görünce yaygarayı koparır alır eline sağda solda ne varsa.Orn. mahallesinde hırsızlık olayları artınca mahallecek nöbet tutan milletten bahsediyoruz.
-
Türkiye' de olsa taş motoruyla kafasını karpuz gibi ayırırlardı... Avrupalılar kibar millet vesselam...
-
Valla ben alın terimle biriktirip aldığım gözüm gibi baktığım motoru gözümün önünde alacak, başlarındaki kaskları çenesi açılır kaska çeririm heralde.
-
Admin de internet bağlattığına göre artık rahat olabiliriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)