Motorcu yola düşen cüzdanı sahibine götürünce bakın ne oldu?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adamın yaptığı yanlış, motorcunun da yaptığı yanlış.
-
yere atmamalıydı telefonu, cüzdanı da telefonu da insan gibi verse zaten en büyük tepkiyi vermiş olacak ve muhtemelen karşısındakini utandıracaktı.
basit olanı yapmış, malca davranmış.
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
telefonu yere atması gereksiz, onun dışında cuzdanı veriş şekli doğru
-
Ben olsam o parmak hareketinden sonra Özür diler yoluma dönerdim. Cüzdanı da bulduğum yere bırakırdım.
-
Ben olsam cüzdanı verip telefonu alırdım.
-
ben olsam cüzdanı adama atar telefonu alırdım sonra aramasına bekler dalga geçerdim sonra veda konuşmasını yapıp telefonu hacılardım yaptığı hareketten ötürü yoksa işim olmaz
-
-
01 Aralık 2016, 16:42
bence yeterli ölçüde en iyisini yapmış münakaşaya girmeden devam etmiş. araç sürücüsünün eğer ki erdemli biri ise beyni varsa yaptığını idrak edip utanacaktır ve telefonu bile düşünmeyecektir.
Thank you so ... bro.. dediği an koptum zaten
-
01 Aralık 2016, 16:43
Motorcunun yaptığı doğru.
Bu dingil insanlara ön yargılı davranmamayı öğrenmiştir umarım.
Eminim bir daha motorcunun birisi korna çaldığında ona bu şekilde davranmayacaktır.
-
01 Aralık 2016, 16:51
-
01 Aralık 2016, 17:36
Cb serisi olsa gerek ,sessizliği bitiriyor beni , bu makinalara hastayim.
Mahluk hakkinda yorum yapmaya degmez...
-
01 Aralık 2016, 18:51
arkadaşlar işin doğrusu o cüzdanı ve telefonu insan gibi arabadaki adama vermek. adam zaten o günden sonra motor kullanıcılarına saygı duyardı ama şimdi tereddütte kalmıştır.
-
01 Aralık 2016, 18:52
Herkes ben şunu verir, şunu şuraya bırakırdım palavraları yapmış.
Bir çoğunuz o cüzdanı alır kayıplara karışırdınız biraz gerçekçi olun.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
01 Aralık 2016, 18:56
ben olsam cüzdanı alır içindeki parayla depomu doldurup polise teslim ederdim
-
01 Aralık 2016, 19:13
O elini alir bi tarafina ........... in tatbiki hali gibi olmus)
-
01 Aralık 2016, 23:45
Valla beyler iyi hoş "doğru olanı yapıp ikisini de vermeliydi, sürücü o zaman utanırdı" demişsiniz de işte o iş yaş. O devir bitti, biteli çok oldu. Bugün iyilik yaparsınız yarın unutulur yine gösterirler parmağı. O yüzden, en temizini yapmış adam. Mesaj yerine ulaştıysa sürücü zaten adam gibi davranmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Amaç mesaj vermek yanlış anlaşılmasın herkese hak ettiği gibi.
-
02 Aralık 2016, 08:35
Bizimkinin eline sağlık. Umarım arabadaki mok çuvalında insan nedir, nasıl yaşar hakkında bir fikir oluşmuştur.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
02 Aralık 2016, 08:55
Çok anlayışlı nazik adamımdır ama tam bu iyi niyetle yaklaşırken tam tersini yaptıklarını gördüğümde kafamdaki pinler atıyor ve sonrasında ne olduğunu tam hatırlayamıyorum genelde. Şimdi burada ben olsaydım o cüdanı sağ yakadaki en uzak noktaya telefonu da sol yakadaki en uzak noktaya fırlatırdım Hayvanlarla(!) beraber yaşamak zorunda olmaktan nefret ediyorum !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)