Motorcu adamın dibiymiş.
Önemli:
Bizlerin(sizlerin); bu videoda farkında olmadığı ancak medeni ülkelerde trafikte genel geçer bir kural var: Başkasının yolunu kesemezsiniz. Türkiye'de herkes herkesin yolunu kestiği için siz o arabadaki şerefsizin motosikletlinin yoluna öyle sorumsuz, umursamaz çıkışını fark etmediniz. Evet, bu ülkedeki trafik sorumsuz, umursamaz, ne yaptığını ve bunun sonuçlarını düşünmeyen sorumsuzlardan oluşan bir başı bozukluktur. Tek tük doğru-düzgün insanımızı tenzih ederim ama genel durum budur. :( Motosikletli arkadaş yoldaki devriye polise gidip durumu anlatsa o o ülkede şoförü tutuklarlar...
Neyse, motor binicisi arkadaş ..tün birine insanlık etmek istiyor. Kendisine yapılanı sineye çekiyor, belli ki iyi bir insan; o ..t arkadaşı görünce hareket çekiyor, terbiyesizliğe, umursamazlığa devam ediyor, büyük oalsılıkla kafasıda high durumda. Ve bence layığını azıcık buluyor. Ben olsam o telefonu yere bırakmaz, yere çalardım...
O hareketi gördükten sonra amerikan dublaja bağlardım heralde:
"Hey dostum o lanet parmağını kırmadan cüzdanını al ve burdan defol" 😀
Vay be , ben bu kadar da gömeceğinizi düşünmedim. Herkes ne kadar kibarmış. Adamın eline sağlık . Ben olsam cüzdanı yüzüne fırlatır telefonu da yere fırlatırdım sert bir şekilde.
Motorcu az bile yapmış. Kibar adammış. Ben olsam o parmağı gördüğüm anda cüzdanı yola atardım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)