Mannequin Challenge akımına motorcular da katıldı. #mannequinchallenge
Reklamlar
-
Sosyal medyada hızla yayılan ve tüm dünyada yapılmaya başlanan Mannequin Challenge trendine motosikletlilerde katıldı. Zamanın donup kalması üzerine kurulu bu akımda videodaki kişiler haraketsiz olarak duruyor. Motosiklet ile birlikte haraketsiz durmak zorda olsa motorcu arkadaşlarımız yeni trendden geri kalmamışlar.
MANNEQUİN CHALLENGE NASIL YAPILIR?
Mannequin Challenge zamanın donup kalması üzerine kurulu yeni bir akım. Bu yeni trendin uygulanmasında ise ortamda bulunanlar hareketsiz bir şekilde donup kalmış gibi poz verirken, bir kişi ise bu insanları telefonla videoya alıyor. Uygulayanlar genellikle sıradışı pozlar vermeye çalışıyorlar. İşte birbirinden güzel Mannequin Challenge örnekleri:Sosyal medyada hızla yayılan ve tüm dünyada yapılmaya başlanan Mannequin Challenge, son olarak İngiliz golcü Jamie Vardy ile gündeme geldi. İngiltere Milli Takımı ile İspanya Milli Takımı arasında oynanan futbol karşılaşmasında Leicester City'nin İngiliz golcüsü Jamie Vardy attığı golden sonra sevincini Mannequin Challenge yaparak yaşadı. Ünlü isimleri de etkisi altına alan Mannequin Challenge akımı merak konusu oldu. İnternet kullanıcıları Mannequin Challenge
nedir ve Mannequin Challenge nasıl yapılır sorularına yanıt aramaya başladılar.
MANNEQUİN CHALLENGE NASIL YAPILIR?
Mannequin Challenge zamanın donup kalması üzerine kurulu yeni bir akım. Bu yeni trendin uygulanmasında ise ortamda bulunanlar hareketsiz bir şekilde donup kalmış gibi poz verirken, bir kişi ise bu insanları telefonla videoya alıyor. Uygulayanlar genellikle sıradışı pozlar vermeye çalışıyorlar. İşte birbirinden güzel Mannequin Challenge örnekleri:
Reklamlar
-
-
Admin biraz da mevlana sözleri paylaş.
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Admin biraz da mevlana sözleri paylaş.
bugüne bugün adminin birtanecik arkadaşısın senimi kıracak
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Abi adamlar eğlenmeyi biliyor yaa. Hem neden olmasın ki ülkede terör korkusu yok, geçim sıkıntısı yok, ne olacağım korkusu yok, ekonomik rahatlık, gelire göre ucuzluk var. Yemek içmek ucuz. Eşya ucuz. Benzin mazot vs ucuz. Onlar eglenmesinde ben mi eğleneyim. Çalışmadığımız halde annem babamla yaşıyorum diye üstüne bide borcum çıkıyor (gss) nasıl olacak?
-
plunking vardı bir ara da . bu daha iyi gibi yine de olmaz olsun.
-
crxforever adlı üyeden alıntı
plunking vardı bir ara da . bu daha iyi gibi yine de olmaz olsun.
Planking abi. O yine spor sayılır bunun bi manası yok. 2012'de de böyle bişey çıkarmışlardı insanlar kısa süreliğine garip hareketler yapıyordu. Adını hatırlayamıyorum.
-
Bilalancer adlı üyeden alıntı
Abi adamlar eğlenmeyi biliyor yaa. Hem neden olmasın ki ülkede terör korkusu yok, geçim sıkıntısı yok, ne olacağım korkusu yok, ekonomik rahatlık, gelire göre ucuzluk var. Yemek içmek ucuz. Eşya ucuz. Benzin mazot vs ucuz. Onlar eglenmesinde ben mi eğleneyim. Çalışmadığımız halde annem babamla yaşıyorum diye üstüne bide borcum çıkıyor (gss) nasıl olacak?
Aynen. Üniversiteyi 6000 tl öğrenim kredisi alarak bitirdim. Üniversite bitti iş yok 6000 tl borç var üstelik ikinciöğretim harçlarıda vardı. Allah'tan 1 sene sonra iş buldum da borcu ödedik. Buna seviniyorum. Şimdi bu asgari ücret ve piyasa pahalılığı varken evlen hadi. Ailem ile uzun süre yaşayacağım para biriktirmeye çalışarak ne gelir elden. Kira elektrik gaz su yiyecek... Hoop maaş bitti.
-
Adamlarda para olup dert tasa olmayınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
-
Süper
-
Turkiye'de de yapıldı bu arkadaşlar. http://www.instagram.com/moto_tayf 'ta görebiliyoruz.Dilerseniz , konuya ekleyebilirsiniz.
-
Abim sen akımı geç anlamışsın ama güzel böyle yerlere ulaşması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)