E-5'te trafik kazası! Trafik kilitlendi
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ülkenin en çok ziyaret edilen haber sitelerinden bir tanesi...
Bir haber...
Başlık bu şekilde;
"E-5'te trafik kazası! Trafik kilitlendi"
Ekmeğinin derdinde bir kurye. Kaza yapıyor ve ne yazık ki vefat ediyor.
Ama atılan başlık "trafik kilitlendi"...
Vefat eden kurye kardeşimizin/abimizin hayatını kaybetmesi hiç önemli değilmiş gibi nedense...
Bir hayat sona ermiş,belki bir ailenin ocağı sönmüş...
Belki birden çok eve ateş düşmüş...
Ama ön plana çıkartılan şey trafik...
Yorumu sizlerin vicdanına bırakıyoruz...
İlgili haber;
http://www.mynet.com/haber/guncel/e-...endi-2733940-1
Reklamlar
-
Yaşadığımız ülke de pekde garip gelmiyor artık bana :'( Allah rahmet eylesin...
-
Çünkü haberin amacı bir canın gittiğini bildirmek değil, trafiğin kilitlendiğini millete haber verip insanların seyahatlerini ona göre planlamasını sağlamak. Çünkü insanların öğrenmek istediği bilgi o. Toplum düşüşte.
-
18 kasımda mesaj yazılmış görünüyor anlamadım bu işi.Bu arada cidden üzücü bir durum ve söylenebilecek hiçbirşey yok
-
Allah rahmet eylesin içim acıyor artık üzülmekten
-
Allah rahmet eylesin ..ekmek peşinde koşarken vefat etmiş kardeşimiz !!!
-
Vefat eden en yakin arkadasim Erdem Peker dir . Ulkemizdeki gelismis haberciligin gostergesi uzerine arkadasim kurye degildi sahsi motorunla dershaneye giderken vefat etti ve haberin alt basligi gercekten vicdansizca . Ek olarak o an tutunulmus tutanaklarda saibeler mevcuttur birbiriyle alakasi olmayan seyler yaziyor ve herhangi bir gorgu tanigi beyani olmadan . Kazaya karisan arac sahibide sabahina saliverilmistir... Allahtan guzel kardesime rahmet diliyorum....
-
Trafik kazasını ön plana çıkarsa ilgi çekmeyeceğini düşünüyorlar. Mynet.com bir haber sitesi hiç olamadığı için böyle oyunları çok yapar. Bir başlık atar dünyada yer yerinden oynuyor sanılır. İçine girip bakarsınız bom boş bir şey çıkar. Onun için çok görmüyorum.
-
Haberin ilgi çekiciliği icin ' aa neden kilitlenmis acaba bi bakim ' merakı.. Halkımız yitip giden can'ların , heleki motor uzerinde yitirilenler icin hic üzülmez.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nia adlı üyeden alıntı
Vefat eden en yakin arkadasim Erdem Peker dir . Ulkemizdeki gelismis haberciligin gostergesi uzerine arkadasim kurye degildi sahsi motorunla dershaneye giderken vefat etti ve haberin alt basligi gercekten vicdansizca . Ek olarak o an tutunulmus tutanaklarda saibeler mevcuttur birbiriyle alakasi olmayan seyler yaziyor ve herhangi bir gorgu tanigi beyani olmadan . Kazaya karisan arac sahibide sabahina saliverilmistir... Allahtan guzel kardesime rahmet diliyorum....
Basiniz sagolun,Allah rahmet eylesin :(
Size ve Erdem beyin ailesine Allah'tan sabılar diliyorum...
-
ALLAH rahmet eylesin malesef motosiklet için ayrı bir yol yapılmadığı sürece bu gibi üzücü haberler gelmeye devam edecektir. belki yarın ben yada diğer kardeşlerimizden biri bu kaderi paylaşacak, lütfen dikkatli olalım tüm paronayamızla motosikletlerimizi sürmeye gayret gösterelim
-
Çinde heryerde motorlar için ayrı yol var. Hemde bildiğin yolun hem gidiş hem geliş tarafında 2 şer şerit olarak.
Allah rahmet eylesin.
-
Türkiyede habercilik diye biseymi var arkadaslar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)