Arkadaşlar, sekiz senedir bu projenin on adet prototipini yaptım denedim. Çok farklı tasarımlar oldu. Artık en basit ve kullanışlı haliyle hazır. Ürün bilek ve dirsek arasındaki bir yere yerleştiriliyor. Taktığınız zaman çalışmaya başlıyor, motosikletten inip kolunuzu aşağıya indirdiğinizde sistem duruyor. Ürünü çıkardığınızda otomatik olarak duruyor.
Bir sonraki versiyonları üzerinde de çalışıyoruz. Bu seneki fuara katılacağız. Üç ay içinde 10 adet ürünümüz sizlerin beğenisine ve tecrübesine sunulacak. Olumlu veya olumsuz her türlü bilgi motosiklet ve bisiklet sürücülerinin güvenli bir şekilde keyifli keyifli yol yapması için çok önemli. Çok heyecanlıyım.
Prototiplerde şunu gördüm. Araba sürücüleri sizi bir taşıt olarak görüyorlar. Ürünün ışık huzmesi nedeniyle sıkıştırmak isteselerde sizi sıkıştıramıyorlar rahatsız oluyorlar. Kavşaklardan çıkan araçlar kesinlikle sizi
FARK edip yol veriyolar( keyfine göre vermeyedebilirler
ama kesinlikle sizi farkediyorlar) Motosiklet ve bisikletler artık 360 derece görünür olacak!
Artık hiç bir motor ve bisiklet görünmemezlik yüzünden kaza yapmayacak! Hemde motorunuza modifikasyon sıkıntısı çekmeyeceksiniz.
Bu versiyonda dikiz aynalarından yansıma yapmıyor
Kaskın içinde herhangi bir ışık oyunu olmuyor.
Artçının gözleri rahatsız olmuyor.
Bütün motosiklet türleri için uygun pozisyonlandı.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.