Katılmıyorum bu şekilde bir savunma olamaz. Bu kanun yanlış mı konulmuş o zaman? Vay efendim beni farketsinler diye kimse kimseyi rahatsız edemez.
Katılmıyorum bu şekilde bir savunma olamaz. Bu kanun yanlış mı konulmuş o zaman? Vay efendim beni farketsinler diye kimse kimseyi rahatsız edemez.
1hafta 10gün içinde KHK mı ne çıkmış bu mühürsüz app plakalar ile ilgili. 1 senedir denk geldiğim çevirmelerde hiçbir sorun yaşamaz iken dün akşam ki evimin 2-300 metre ilerisindeki çevirmede 412 TL cezayı kitlediler. Normal de çok önemsemezlerdi, ben hiç denk gelmedim ama bir uyarı ile gönderirlerdi(plaka bagajda idi göstermeme rağmen acımadılar) ama bu KHK bahanesiyle hiç acımadan kitliyorlar. (Kime durumu anlatsam yıl sonu yaklaştı, açıkları vardır onları kapatıyorlardır cevabını aldım...)
Diyeceğim o ki mühürsüz plakanız var ise mühürlüsü ile değiştirin. Benim denk geldiğim acımadı cezayı kitledi , size denk gelecek polis çekici ile bile cektirebilir aracınızı ...
30 senedir ehliyet 25 senedirde otomobil sahibiyim. bu güne kadar bir gün bile app plaka takmadın ve takma ihtiyacıda hissetmedim. nedir sizi app plaka takmaya iten amaç ne. bir de kime sorduysam yıl sonu yaklaştı açıklarını kapatıyorlardır diyeceğine sen niye takıyorsun boyunmu uzadı diye sormuyorlar. enteresan işler
Beni zerre kadar ilgilendirmez, hatta iyi bile olur. Ayıklasınlar ne kadar plakasız, aynasız, egsozu patlak apaçi-arsız-hırsız varsa.
Çok uzun yıllar (kesinlikle tasvip etmem) ehliyetsiz motosiklet kullandım, bir tane ceza yemedim, çünkü her daim, plaka,muayene,sigorta tam dı, aynalar, sinyaller yerinde, egsoz standartlara uygun, ekipman tamdı.
şekil şükül için app plaka takıyosunuz ceza yiyincede ağlıyosunuz
yapmayın böyle
dün gene durdurdular BEŞİKTAŞ SARIYER İSTİKAMETİ ORTAKÖY VE KURUCEŞMEDE GENELLİKLE KONTROL VAR evrak eksigi olan arkadaslar o yolu kullanmasın . tuttuklarını götürüyorlar
Bnm anlamadığım bi konu var şimdi bn motoruma kendi orjinal eksozu dışında akrapovic eksoz vs taktığım zmn 199 TL ceza kesilip trafikten men mi edilecek yoksa bn mi yanlış anladım
Otoyol ve köprüler (yeni yapılan köprüler hariç) 1 yıla yakındır motosiklete %50 indirimli.
Denetimden korkan adamın eksiği vardır, evrağı tam, motoru sorunsuz adam paşa paşa girer denetime bi şey çıkmadan yürür gider, daha yeni başıma geldi, ehliyete ruhsata baktı, yürü dedi, hatta iki polisin yaşlı olanı beni full kuşam görünce daha eldiveni çıkarırken genç olana "bundan bi şey çıkmaz" dedi, haklıydı çıkmadı. 6 bin liralık motorum var en az onun yarısı kadar da giyim kuşamım tutar. Bunu yapamıyorsan binme bu merete arkadaş, bu iş meşakkatli iş, yeri geldi lastiğimi bile kıt kanaat taksitle aldım ama aldım, kabak lastikle dolanmadım. Motosikletle çetecilik oynayacaksan o senin bileceğin iş ama sonu iç açıcı değil.
Haa benim kişisel görüşüm motosikletler hiç para ödememeli yola köprüye, otomobiller bile ödememeli zaten eşek yüküyle vergi ödüyoruz hepimiz ama bunu şu anda değiştiremiyoruz diye riske girmenin anlamı var mı? Bence yok. Kaçıyorum diyen var, OHAL var adam dur dedim kaçtı bende vurdum derse, arkandan ağlayanları umursamayacak mısın?
Bir de şunu düşünmek lazım ki, tecilsiz araçların da karıştıkları kazalardaki maliyetler, bizim sigorta primlerimize yansıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)