Motosikletin Egzozunu 3 Dakikada Çaldılar
Reklamlar
-
İstanbul Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, evinin önünde kilitli olan motosikletin egzozunu, alarmlı disk kilidi ve güvenlik kamerasına rağmen, 3 dakikada söküp götüren motosiklet hırsızlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri.
Çalınan Egzoz
Motorcu arkadaşlardan gören, duyan olursa eğer:
Akrapovic full titanium (ara borusuyla beraber). FZS 1000 Fazer uyumlu ama, farklı bir ara boruyla başka motorlara da uydurmaya çalışabilirler belki. Üzerinde arka tarafında e1 0397 yazıyor.
Reklamlar
-
İyi motoru götürmemişler.
-
Moderatör
Gönül ister ki, böyle konularda küfür serbest olsun, ama unutmayın ki küfür etmek forum kurallarınca aykırı. Bakın ben hiç ettim mi..
-
Şöyle haberler gördükçe içimdeki vandal ortaya çıkıyor bir gün sadece motora bakmak yanında foto çektirmek isteyen birinin canına kast etmekten korkuyorum..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Aga hirsizin girmedi sektör kalmadı
Bu caldiklari egsoz sıfır alsak yaklasik 4000 tl
Bu da 2 lira eder ve müşterisi cok olur
Ve alacak olanlar da motorcu arkadaşlar ucuz aldim diye sevinecek
Artik arkacanta ön cam navigasyon gibi aksesuarlarida çalıyorlar yani dikkat edin
Degerli aksesuar lar ucar
-
arkadaşlar demek ki motoru parça parça çalacaklar.
enteresan bir yaklaşım.
güvenlik önlemlerine rağmen bu başarıyı yakalayan hırsız arkadaşları tebrik ediyorum.
medeni ülkelerde insanlar üretken olmaları yönünde teşviklere maruz kalırken, bizim yaşadığımız gibi mahalle kabadayısı edasıyla yönetilen ülkelerde bu tip davranışlar teşvik ediliyor. zira cezası yok.
anayasal olarak suç kabul edilen eylemlerin yaptırımla karşılaşmadığı sistemlerde bu dengesizliği dengeye getirecek farklı uygulamalar ortaya çıkacaktır.
ve fakat şimdiden belirteyim eğer bir başkanımız olsaydı bu durumlar ile karşılaşmazdık.
ayrıca ilgili parçanın satışından elde edilecek gelirin kayıt dışı olması saray giderlerimizin karşılanmasındaki kaynak arayışımızı da sekteye uğratacaktır.
-
şerroolar
geçmiş olsun. 2:05 de motorun yanına geliyor 3:10 da gidiyor. 65 saniyede hacılamış egzozu.
-
şimdi o çaldıkları egzozu alıp komple ona monte edip şehir turu yaptıracaksın
-
Binlerce lira şu egzoslar, artık cin malı motor yerine motorların pahalı aksesuarlarını çalıyor hırsızlar.. Umarım bi tarafına girerde pat pat öttürür adamı. Adi şerefsiz kansızlar.
-
Aksesuarlara da kilit vurmak gerekecek. Komple motosikletin üstüne çelikten ağ atıp kitlemek lazım
-
Hain köpekler ah gözümün önünde yapacaklardı o işi silahımı çeker bacaklarına bırakırdım ağır ruh hastasıyım sağım solum belli değil
-
ohaa egzosu söküp odama koyyum bari akşamları
-
Eskiden bahçede rottweiler var diye endişe etmiyordum şimdi motorla birlikte ya köpeği de çalarlarsa demiyor değilim..
-
Keşke hep egsoz çalsalar... 250 kilo motoruda alıp götürüyor anasını... neyse forum kurallarınca küfretmeyeceğim. Sakin ol koçum, sakin ol hele otur bakiim şöyle.
-
Bu tarz konularda küfür serbest bırakılsın taraftayım, çünkü artık lugatta bu yaratıklara söylenecek sözler bulamıyoruz..
-
Saka gibi gercekten.
Korkulur bu adamlardan.
Umarim Kaskosu vardir.
Parasini alma sansi var.
-
Bir hevesle motor alıyorsun istediğin gibi olsun diyorsun imkanlarını zorluyorsun sonra bu tip hırsızlar bütün zevkini de alıp götürüyor neden suç değil diye hayıflanıyorsun peki vursan o da suç eee ne olacak daha fazla bir şey söylemek istemiyorum hırsızz bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz
-
Belkide egzozu kendi bedenine monte edecekti,yada egzozu alıp,bacısı,annesi,kızkardeşi,çocuğu,babasına tatmin edecekti
Hiç olmadı münasip bir yerine monte edip, ara gazı çekerek,kesiciye sokacatı
Egzoz içine,uzaktan kumandalı patlayıcı,hırsıza monte edip patlatmak isterdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)