Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta Açılıyor. Tünelden Motosiklet Geçişi Yasak

REKLAM ALANI
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    arkadaşlar maalesef apaçiler yüzündendir bu karar bence de haklılar...dün çevirmeye girdim 5 motosiklettik 2 sinin sigortası yoktu...polisler de anlayışlılar 'bak bağlıycam motorunu şimdi sigortanı telefon edip yaptır yoksa bağlıyorum' dedi adamcağız...
    BladesTR bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tünelde vutututu yapacağdık?
    Bir ora kaldı yapmadığın :D

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ora kaldı yapmadığın :D
    her bi "tu" 25 kuruş kanka biliyosun.
    Green Arrow bunu beğendi.

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bir bilgi benden gelsin.
    Tunelde gorevli iki tane motosikletli ekip olacak.
    Bu iki motosikletli ekip, tunel icerisinde olusabilecek bir olumsuzlukta
    Direk mudahale edecekler.

Motosikletlerden bir tanesi yamaha tenere olur iken
    Bir digeri ise Honda Gold wing olacak ve bu arac tunel icerisinde arizalanan ve yolda kalan araclari cekecek.
    (Gold wing dunya ulkerinde cekici olarak kullanilmakta, ozel romorklari mevcut. Fakat butun bunlara ragmen tunele motosikletlerin sokulmamasinin sebebi de yine apaci tayfasi motosiklet suruculeri. Tuneller icerisinde yapmis olduklari tehlikeli aksiyonlar ve gazlamalari yuzunden tunele motosiklet girisleri yasaklanmis durumda.

Bu bilgi, tunelde motorize olarak gorev yapacak olan arkadasim tarafindan 1.agiz bir bilgidir.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    küstüm, isteselerde geçmem artık. ama geçenlerin parasını ödeyebilirim.

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Sebebini merak etmenize gerek yok . 1 Hafta önce yavuz sultan selim köprüsünden geçtim biliyosunuz geçiş gişeli motosikletlerin yüzde 90 ı kaçak geçiyor. Durduğumda köprü direk 6. sınıf indirimli olarak ücret kesti gişe memuru duran birkaç motosikletten birisiniz hepsi kaçak geçiyor dedi. Gerçektende 10 dakika kadar orada durduğum sürece geçen 15 20 motosikletin tamamı kaçak geçti .. bir dönem 6. sınıf diye ağlıyorduk evet 6.sınıf hgs geldi ama niyetin kötü olduğunu gördüler...
    furkanguvenc bunu beğendi.

furkanguvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Buralar yapılırken kullanılan malzemeler gibi şeylerin büyük çoğunluğu belkide hepsi dolar üstünden alınıyor fiyatlandırmada da onu baz alıyorlar sanırım..
    Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sebebini merak etmenize gerek yok . 1 Hafta önce yavuz sultan selim köprüsünden geçtim biliyosunuz geçiş gişeli motosikletlerin yüzde 90 ı kaçak geçiyor. Durduğumda köprü direk 6. sınıf indirimli olarak ücret kesti gişe memuru duran birkaç motosikletten birisiniz hepsi kaçak geçiyor dedi. Gerçektende 10 dakika kadar orada durduğum sürece geçen 15 20 motosikletin tamamı kaçak geçti .. bir dönem 6. sınıf diye ağlıyorduk evet 6.sınıf hgs geldi ama niyetin kötü olduğunu gördüler...
    Hicde oyle degil 6 sinif hgs aldim fsm den gexiyorsun hgs gisesinedenk gelirsen 2.50 ogs debk gelirsen 4.75 cekiyo ve giseler kalktigi icin hangisi oldugunu kestiremiyorsun ve hangisi hangisi oldugu yazmiyor hgs yi ariyorsun ogs bizim disimizda diyor ogs yi ariyorsun bizde 6 sinif diye bi hizmet yok diyo karayoklarini arayin yapacak bisey yok diyo kara yokkarini ariyorsun muhattap yok zor bela buluyorsun bu seferde diyorlarki mail atin ruhsat vs hadi onada tamam diyorsun gonderiyorsun dusum yapilmiyor aradan 1 ay geciyor degisen birsey yok ariyorsun zor bela diyorlarki su kadar gunde cozuluyor bekliyorsun ustunden 3 4 ay geciyor gene degisen birsey yok ve butun bunlari tek bir gecis icin yapiyorsun dusunsene hergun kopru kullabiyorsun 10 gecisin 5 i boyle olsa ne kadar ugrasicaksin bende cok ugrastim hatta sizin sistemsel hataniz yuzunden ben hep bunlari yapmak zorundamiyim sorusuna aldigim yanit malesef olunca bende siz bilirsiniz deyip plaka kapar gecerim dedim bogazici koprusunun en sag gisesi hgs olan giseden gecerken gisenin saginda kalan beton sutuna yakin gecince kor nokta kaldigindan hic bir srkilde algilamiyor ne kacak nede baska birsey hic bi degisiklik yok bildigim halde yapmiyordum ama bu olaylardan sonra artik bende ügs ci oldum ayrica istanbul gibi bi sehirde istanbulda bi noktadan bi noktaya gecerken para odemek kadar sacma birsey yok kopru disinda bile varolan giseler mesela
    ...garip... bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hicde oyle degil 6 sinif hgs aldim fsm den gexiyorsun hgs gisesinedenk gelirsen 2.50 ogs debk gelirsen 4.75 cekiyo ve giseler kalktigi icin hangisi oldugunu kestiremiyorsun ve hangisi hangisi oldugu yazmiyor hgs yi ariyorsun ogs bizim disimizda diyor ogs yi ariyorsun bizde 6 sinif diye bi hizmet yok diyo karayoklarini arayin yapacak bisey yok diyo kara yokkarini ariyorsun muhattap yok zor bela buluyorsun bu seferde diyorlarki mail atin ruhsat vs hadi onada tamam diyorsun gonderiyorsun dusum yapilmiyor aradan 1 ay geciyor degisen birsey yok ariyorsun zor bela diyorlarki su kadar gunde cozuluyor bekliyorsun ustunden 3 4 ay geciyor gene degisen birsey yok ve butun bunlari tek bir gecis icin yapiyorsun dusunsene hergun kopru kullabiyorsun 10 gecisin 5 i boyle olsa ne kadar ugrasicaksin bende cok ugrastim hatta sizin sistemsel hataniz yuzunden ben hep bunlari yapmak zorundamiyim sorusuna aldigim yanit malesef olunca bende siz bilirsiniz deyip plaka kapar gecerim dedim bogazici koprusunun en sag gisesi hgs olan giseden gecerken gisenin saginda kalan beton sutuna yakin gecince kor nokta kaldigindan hic bir srkilde algilamiyor ne kacak nede baska birsey hic bi degisiklik yok bildigim halde yapmiyordum ama bu olaylardan sonra artik bende ügs ci oldum ayrica istanbul gibi bi sehirde istanbulda bi noktadan bi noktaya gecerken para odemek kadar sacma birsey yok kopru disinda bile varolan giseler mesela
    yorumsuz
    natila bunu beğendi.

chnctl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS200
    Belli ki bunlar İstanbul'u zengin şehri yapıp, orta direk ve aşağısını postalamaya, yaşayamaz duruma getirmeye çalışıyorlar. Son dönemde 2 köprü 1 tünel yaptınız, her gün kullanmak için gelir düzeyinin 10.000 TL'den aşağı olmaması lazım. Bu ne lan?

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)