Apple 2 tekerlekli araç üretmeyi planlıyor
Reklamlar
-
Geçtiğimiz günlerde Apple firmasının McLaren'i satın almak için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. Ortaya atılan yeni iddaa ise 2 tekerlekli araç üreten Lit Motors'u satın almak için görüşmelere başladığı.
New York Times'ın yaptığı haberde Apple'ın kendi ulaşım aracını yapmak için otomobil üreticileri ile temas halinde olduğu, ayrıca 2 tekerlekli sıra dışı bir araç üreten Amerikalı firma Lit Motors'u satın almak için harekete geçtiğini yazıldı.
Lit Motors'un ürettiği 2 tekerlekli aracın en büyük özellik denge sistemi sayesinde 2 tekerlek üzerinde kendi kendine durabilmesi ve hiçbir şekilde devrilmemesi.
Haber fotoğrafı temsilidir
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Aküsünü sürekli şarz etmek gerekecektir.
Mevcut yakıtların hiçbirisi bu motorda çalışmayacak, muhtemelen bu motora özel benzin appstore akaryakıt istasyonlarından indiril.... Pardon alınacaktır.
Başlangıç motoru kargaşası sona erecektir.
Çünkü önce 100'lük appel 1
Sonra 200'lük appel 2
3
4
5
Diye motor çıkarırlar ve hiçbirinin aküsü ve benzini diğerinde çalışmaz.
Hayırlı olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Androidi beklemek lazım.Gözler Samsungda
-
COQ adlı üyeden alıntı
Aküsünü sürekli şarz etmek gerekecektir.
Mevcut yakıtların hiçbirisi bu motorda çalışmayacak, muhtemelen bu motora özel benzin appstore akaryakıt istasyonlarından indiril.... Pardon alınacaktır.
Başlangıç motoru kargaşası sona erecektir.
Çünkü önce 100'lük appel 1
Sonra 200'lük appel 2
3
4
5
Diye motor çıkarırlar ve hiçbirinin aküsü ve benzini diğerinde çalışmaz.
Hayırlı olsun.
Tamamen bunları yazmak için girmiştim benden önce davranmışsın üstad
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
darkmotor adlı üyeden alıntı
Androidi beklemek lazım.Gözler Samsungda
Samsung, Samsung'u satın aldı! :D
Samsung SM5 (Ya da Renault Latitude)
-
Apple yaparsa karbüratörlü yapar en yüksek de fiyatı olur ama jet black renge boyar bayıla bayıla alırız )
-
Apple'ın traşlarından nefret eden bir tek ben mi varım?Bu araca öyle civatalar vidalar koyacaklar ki Apple servisleri dışından kimse açamayacak.Yolda bir sorun çıksa zıçtınız.Ayrıca pilleri de büyük ihtimal entegre olur,pil ömrü bittiğinde Apple servisinde aracın yarı fiyatına pilini yenilersiniz.Iphone,IPad,Iwatch bu da Ibike olur herhalde,Ishit,Ifuck diye devam eder bunlar.
-
Millet yine gider alir heralde
-
Toyota nın da prototipini ürettiği IMOTO diye bir ürünü var. Üstü kapalı bir motosiklet gibi, yani aynen başlığı açan arkadaşın verdiği videodaki gibi. Bu ürün gyro ile çalıştığı için yıkılmıyor,kendi dengesini kendisi sağlıyor. Aslında bir araba. Çünkü motosikletteki kullanım zevki bunda yok. Çünkü dengeyi kendisi sağlıyor. Dört teker olmasından bir farkı yok. Biz görür müyüz bilmiyorum ama bu tip aletlerin yaygınlaşacağını düşünüyorum. Çünkü dünya enerji sarfiyatını azaltmaya çalışıyor.
-
125 cc lik apple motora 20 bin lira vermeye hazır mısınız
-
Aypon yAparsa en iyisini yapar
-
-
Buna şimdi koruma kılıfı da almak gerek. Az ucuz bişe değildir sonuçta...
-
Bunları da akıllı motosiklet diye dayamaya kalkmasalar bari.
-
Mersin İl Temsilcisi
valla benim motosikletten basit beklentilerim var..
motosiklet sürüyorum hissi versin
sorunsuz gidip gelsin
parçaları ucuz ve bulunur olsun
tamiri kolay olsun
az yaksın..
eh yeter..
-
Motosiklet Eğitmeni
Pahalı olur diyen arkadaşlara katılmıyorum.
Fren,gaz,vites,debriyaj,vs. ne varsa hepsini tek bir düğmeye bağlayacaklarından maliyeti ucuz olacaktır.
Ayrıca itunes den istediğiniz motor sesini yükleyebilir, ses için egzoz derdinden kurtulursunuz.
Ha!
Yok ben KTM seviyorum derseniz titreşim özelliği de var.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Beniim hala anlamadığım bu motor yana doğru olan enerjiyi o dikey olarak çalışan bloklarla nasıl absorbe ederek dik kalıyor ?
-
Apple'ın ne tarz bir firma olduğunu tam olarak anlamanız için tamamen gerçek olayları anlatan 2015 yapımı "Steve Jobs" isimli filmi izlemenizi tavsiye ederim.Daha öncede belirttiğim gibi Apple genelde standart vida,civata alyan kullanmıyor,sırf hiç kimse açmasın,kendi servislerinden başka hiç kimse tamir etmesin,kullanıcılar tamamen servislere bağımlı kalsın,sürekli para harcasınlar diye kendi popolarından uydurdukları vidaları kullanıyorlar.Yeni çıkardıkları bilgisayarın sunumu öncesi bilgisayarda sorun çıkıyor ve teknisyenler içini açıp bakmak zorunda kalıyorlar.Ama sunumun yapıldığı yerden Apple'ın özel anahtarlarından olmadığından içini açamıyor.Böylece sevgili Apple kendi tuzağına düşüyor.Apple'ın tarihini incelediğinizde yeni hiç bir şey icat etmediğini,sadece mevcut icat edileni kendine göre allayıp pullayıp imajını geliştirip piyasaya sürdüğünü göreceksiniz.Ama pazarlama,reklam ve imaj konusunda haklarını yememek lazım.Sağlamlık diyorsanız benim evde 13 yaşında Nokia telefonum var hala tıkır tıkır çalışıyor.İki yıl önce aldığım başka bir markanın en alt sınıf android telefonu hala ilk günkü performansı ile çalışıyor.Üstelik pilini kolayca elle çıkarıp değiştirme gibi süper bir özelliği var.
-
-
@Terapist Yanında şarj aletin yokken şarj aleti aradığında bulamamak çok ciddi bir sorun bence.Bütün firmalar micro usb kullanıyor herşey standartlaşıyor kullanım kolaylığı olsun diye.Elindeki mevcut aletlerle bir cihazın içini açmak ayrı bir olay sırf o cihaz için ayrı alet takımı almak ayrı bir olay.Bir kaç saniye içinde açıp pili değiştirmek varken neden ayrı alet takımı alıp yarım saat uğraşayım?Mesela telefonlarını yoğun bir şekilde kullanan bir kaç arkadaşım yanında yedek pil taşıyıp gün içinde pillerini sürekli değiştiriyorlar.Kısacası Apple karizma ve ilginçlik yapayım derken kullanıcılarını oldukça sıkıntıya sokuyor.Bir de en son 3.5 jack i iptal ettiler sırf yine ilginçlik olsun diye.
Bu arada o bahsettiğim olay 80 lerde bir bilgisayar lansmanı sırasında oluyor.Apple'ın acemilik zamanlarında...Şahsen ben biyografiden uyarlama filmin yalancısıyım.
Şimdi çıkaracakları bu motosiklette de bu tarz ilginçlikler yaparlarsa pek kullanışlı olmaz,başa bela olur.Bugün Ducati'nin de,Yamaha'nında ve diğer bütün markaların yağ tapasını aynı anahtar takımı ile sökebiliyorsan demek ki markaların bir bildiği var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)