Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Akaryakıta ÖTV zammı. ÖTV tutarı artırıldı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Az bile yapmışlar ayranı yok içmeye tattaravanla gider s...atasözünün cirit attığı bu ülkede hiçde derd etmedim zammı.Evi yok bankaya köle olmuş altında son model araba var ,haberini duyarsın tanesi 7 8 liralık biradan bolca içmiş gümlemiş bir yere,birde sigaranın paketine 10 15 tl para ödeyip keyifle içen sonrada ona buna zam diye şikayet edenlerde var orasıda ayrı konu ah o arayıp konuşacak parası olmadığı halde taksitle kendini bağlatıp iphone 6 alanlara ne demeli. Genelde bu tipler benzini derd edip zamdan şikayetci olduğu için ben olmuyorum arkadaş litresi isterse 10 lira olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı redmap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az bile yapmışlar ayranı yok içmeye tattaravanla gider s...atasözünün cirit attığı bu ülkede hiçde derd etmedim zammı.Evi yok bankaya köle olmuş altında son model araba var ,haberini duyarsın tanesi 7 8 liralık biradan bolca içmiş gümlemiş bir yere,birde sigaranın paketine 10 15 tl para ödeyip keyifle içen sonrada ona buna zam diye şikayet edenlerde var orasıda ayrı konu ah o arayıp konuşacak parası olmadığı halde taksitle kendini bağlatıp iphone 6 alanlara ne demeli. Genelde bu tipler benzini derd edip zamdan şikayetci olduğu için ben olmuyorum arkadaş litresi isterse 10 lira olsun.
    3 adet kelime vereceğim. sen akıllı adamsın, birleştirir çıkaracağın anlamı çıkarırsın. hatta zorlanma diye cümledeki sırasını bozmayacağım.
    kedi
    ciğer
    mundar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 adet kelime vereceğim. sen akıllı adamsın, birleştirir çıkaracağın anlamı çıkarırsın. hatta zorlanma diye cümledeki sırasını bozmayacağım.
    kedi
    ciğer
    mundar
    Ben kısacası bu ülke insanın halini özetledim.Bu insanlar kendilerini köleleştiren bu sisteme bu şekilde rant sağlıyor kendilerini düşünmüyorlarki ülke ekonımisini düşünsünler sonrada ağlanıyorlar.Kedi ben oluyorsam bu yazdığın durumda özenipte erişemediğim ciğer olmadı çok şükür.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)