Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Akaryakıta ÖTV zammı. ÖTV tutarı artırıldı

Motovento
    REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nefess adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turpak çalışanı bir arkadaşım bugun ki yoğun mesaisi sebebiyle buluşmamızı erteledi.
    Yeni yakıt fiyatlarını girmeye başlamışlar.

Benzini 4.42 den 4.74 e
    Dizeli 3.78 den 4.04 e cıkarmıslar. Veriler Aydında bir bayinin tutarlarıymıs. Ortalama 30 kuruş
    %7,5 zam yani! Hani Ohal kandırıkçı terör örgütü Fetö'ye karşıydı, hani vatandaşa dokunulmayacaktı!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okanius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı murat 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artışlar tabiki hoş değil hik kimse parasının kaybolmasını istemez lakin devletimiz ohal ve savaş durumundadır bunlarında bütceye yükü vardır binlerce hesap kitap yapılarak bu kararların alındığından şüphem yok daha önceki aylarda defalarca kez indirimlerde uygulanmıştır. bunu herkes biliyor şahsen benim aylık yakıt tüketimim 40 lt cıvarı gelen zamla totalde 6 tl gibi bir ek ucret oluyor milletce cok zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde bunların olası seyler olarak görüyorum olmasa daha iyi tabikii
    Allah sana ve senin gibi düşünenlere akıl fikir versin...
    bu ''padişahım çok yaşa'' mantığı olduğu sürece burnumuz b.ktan çıkmaz...
    Mengu16 ve xawa bunu beğendiler.

Motosikleti
    1970 Triumph Tr6
    ilk önce merçerez'lerden inip şu kıvama geleceksin,devlet gezilerine bizim paramızla uçak dolusu adamı,akrabayı gezdirmelere ses çıkaracaksın.

Verdiğimiz vergi adam gibi sınır güvenliğine,az adamla çok işe harcansa gıkım çıkmaz %80'i personel maaşı gibi dağıtılıyor

Asgari ücretle,krediyle geçinip alkışlarken düşünebiliyorsanız bir düşün.Niye üstteki fotoğraftaki adam tarifeli bir uçuşta?

artışlar tabiki hoş değil hik kimse parasının kaybolmasını istemez lakin devletimiz ohal ve savaş durumundadır bunlarında bütceye yükü vardır binlerce hesap kitap yapılarak bu kararların alındığından şüphem yok daha önceki aylarda defalarca kez indirimlerde uygulanmıştır. bunu herkes biliyor şahsen benim aylık yakıt tüketimim 40 lt cıvarı gelen zamla totalde 6 tl gibi bir ek ucret oluyor milletce cok zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde bunların olası seyler olarak görüyorum olmasa daha iyi tabikii
    xawa bunu beğendi.

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Bu yapılanlar zam degil, zamcık..

Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tenere 660

Pompa kelimesini görünce illaki bu karikatür aklıma geliyor tekrar gülüyorum. Dün akşam depoyu fulleyecektim "amann boşver yarın fullerim" dedim. Resmen kumara döndü petrol fiyatları. Neyse yukarıdaki karikatür konu ile alakasız ama bari biraz gülelim.
    MotorKafa, Shrieker ve Jemand bunu beğendiler.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen hocam katılıyorum, denyo olacaksın bu ülkede ki mutlu olasın. Bak adamlar ne kadar mutlu, ohal diyor zor dönemden geçiyoruz olsun diyor. Neden sonuç ilişkisi kurmak yok. Paraların nasıl cebe atıldığını, günedm değiştirmek için terör fetö falan icat edildiğini görmez. Çoban nereye çekerse oraya gidiyorlar.
    beyler düşüncelerimiz ve fikirlerimiz uyuşmaya bilir saygı duymak lazım uslubumuzu bozmayalım saygı lütfen
    evural bunu beğendi.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı okanius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah sana ve senin gibi düşünenlere akıl fikir versin...
    bu ''padişahım çok yaşa'' mantığı olduğu sürece burnumuz b.ktan çıkmaz...
    Terör örgütü dedikleriyle henüz 4 sene öncesine canciğer kuzu sarmasıydılar, her makama getirdiler bunları kandırıldık dedi çıktı işin içinden, darbemsi şeyden sonra ohal sadece terör örgütüne karşıdır dedi, fetöye lanet edenleri zamanında bunlar örgütlüdür diyenleri bile sırf muhalif diye içeri alıyorlar, orduyu iyice sivilleştirdi, yargı mensuplarını toplayıp veraseti altına aldı önlerini ilik taktı, girmeye çalıştığın medeni avrupa her hareketine kırmızı kart göstersin, tüm bunları görebilen zihni açık, araştıran sorgulayan ama elinden birşey gelmeyip çıldıran sana ve zihniyetine hakaret edenlere demokrasi-saygı hede hödö....

Dünyanın nüfus artışıyla eğitim seviyesinin yüksekliği ters orantılıdır. Kalkıp 3 çocuk yapın çocuk iyidir bu ülkenin daha da çoğalması lazım diyeni dinleyip çocuk yapanların çoğunlukta olduğu bir ülkede seçimlerde neye gücün yetecek neyi demokrasiyle çözebileceksin!
    xawa bunu beğendi.

Vecihi.H - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Müstehak herşey müstehak bunlara.
    xawa bunu beğendi.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Bu memlekette işçiysen it gibi çalışacaksın araban motorun olmayacak sadece başını sokacak bir evin ve bir kap yemeğin olsun yeter tatil sana haram, kimse sesini çıkarmıyor koyun sürüsü gibiyiz kimse ses etmezse daha çok geçirirler
    ee noldu asgari ücreti 1300 tl yapacaklar diye seçimde kazandılar o asgari ücreti babanın hayrına 1300 tl yapmazlar şimdi geri almaya başladılar bile daha bunlar iyi günlerimiz

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Adamlar aylar öncesinden itiraf etti zaten, şaşırmamak gerek.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizi bu zorduruma sokan etnik kimliğimiz müslüman olmamız sen degilsen yada bununla alakalı sıkıntın varsa git abd ye orda yaşa
    Argumaninizin derinliginde boguldum okurken

Nato kafa nato mermer
    Thracian ve bursagsli bunu beğendiler.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    Beyler kimse kusura bakmasın lafla peynir gemisi yürümüyor fiili olarak ne yapıyoruz?
    Kimse rahatından vazgeçemediği için öpülmeye mecrubuyuz kapat bakalım 1 ay kontağı noluyor.

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sorsan eğitimli, okumuş ve bilgili insanlar bile saygının zerresinden yoksun birbirine hakaret etmekten gram öteye gidemiyorken; kendimizi de parçalasak boş, atomu da parçalasak boş.

Yolda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    lüks konutun kdv'sini düşürüp emlak krallarının ellerindeki stokları boşaltmasına imkan verecek kadar iyiyse ekonomi, kimse akaryakıta yüzde 7 zammı "zor zamanlardan geçiyoruz, ohal var" diye martavalla açıklamasın bi zahmet. partizanlık da bir yere kadar be, ayıptır ayıp.

Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    Bu başlıkta küfür serbest olsun, hem OHAL de var ?
    rebirth bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    açık yazmak gerekirse 50 lt depoda vatandaşın cebinden 10 Lira aşırmışlar.

Toplu taşımayada zam gelir, böylece orta halli veya fakir fark etmez herkesi öperler. Müstehak mı böyle kafaya müstehak tabi

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    bizi bu zorduruma sokan etnik kimliğimiz müslüman olmamız sen degilsen yada bununla alakalı sıkıntın varsa git abd ye orda yaşa
    Osm@n bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Ayıcık37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CB125E PULSAR 200NS
    Toplu taşıma zaten ucuz aylık akbili yanlış bilmiyorsam 170-180 liraya yapıyorlar 200 basımda 1 ay çok rahat yetiyor ama bu zam yapılmasını gerektirmez.
    Benzinin litresi 10 lirada olsa rahata alışan insan kolay kolay toplu taşıma kullanmaz

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Fetonun el koyulan mal varlığıyla 4 darbeden sıyrılır duymadığımız mal varlıkları ve koyulacaklarda yolda hani bi düşün derim hizmet diye yol köprü otoban yapar tünel yapar hop kalavi fiyatan iteler halkına bazı zeki arkadaşlarda ne diyor geçme gardaşşşşşşşşşşş hiç kimse geçmese bile devlet garantisi mecbur kasadan bizim vergilerimiz den seve seve ödenicek ulaşırma bakanı ne dedi ister geç ister geçme parası sizden çıkıcak diyor

Hizmet böyle olmaz üretim sağları geliştirilir iş sağları genişler iş imkanları çoğalır halkın refah düzeyi yükselir yol köprü tünelde bizden alınan vergilerle hizmet yapılır hizmet nerde ben onu anlamıyorum yediğimiz ekmek su elektirik mecbur ihtiyaçtan bile vergi veriyoruz şuan kulandığım netin vergisi aylık 10 tl

Üretim namına kimse elini baldan kaymaktan çekmek istemiyor habire tüketiyoruz üretim sıfır

SSK pirim ödüyorum 60 yaş emeklilik görmek hayel hastaneye giderim her muyane kele başı 5 tl recete yazar 3 tl haşırt 3 ilaçtan fazla yazar bi 3 tl recete parası daha haşırt hep haşırttttttttttttt

Bende destekliyorum 15 yıldır her gün geçtikçe boka sardı artık 3/1 alır benden ve ailemden çevremden

3 kuruş zam yaptılar her şeye zam yaparak 5 kuruş aldılar böyle zam olucaksa olmasın

sgara arac zorunlu trafik telefon benzin ötevleri elinizden öper 2001 den önce yoktu bunlar daha sayamadığım kdv ek birsürü vergi veriyoruz kol gibinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Telsiz vergisi her ay 1.60 kuruş onuda es geçersek alınır
    xawa ve karadenizz bunu beğendiler.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler düşüncelerimiz ve fikirlerimiz uyuşmaya bilir saygı duymak lazım uslubumuzu bozmayalım saygı lütfen

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)