ilk önce merçerez'lerden inip şu kıvama geleceksin,devlet gezilerine bizim paramızla uçak dolusu adamı,akrabayı gezdirmelere ses çıkaracaksın.
Verdiğimiz vergi adam gibi sınır güvenliğine,az adamla çok işe harcansa gıkım çıkmaz %80'i personel maaşı gibi dağıtılıyor
Asgari ücretle,krediyle geçinip alkışlarken düşünebiliyorsanız bir düşün.Niye üstteki fotoğraftaki adam tarifeli bir uçuşta?
Bu yapılanlar zam degil, zamcık..
Terör örgütü dedikleriyle henüz 4 sene öncesine canciğer kuzu sarmasıydılar, her makama getirdiler bunları kandırıldık dedi çıktı işin içinden, darbemsi şeyden sonra ohal sadece terör örgütüne karşıdır dedi, fetöye lanet edenleri zamanında bunlar örgütlüdür diyenleri bile sırf muhalif diye içeri alıyorlar, orduyu iyice sivilleştirdi, yargı mensuplarını toplayıp veraseti altına aldı önlerini ilik taktı, girmeye çalıştığın medeni avrupa her hareketine kırmızı kart göstersin, tüm bunları görebilen zihni açık, araştıran sorgulayan ama elinden birşey gelmeyip çıldıran sana ve zihniyetine hakaret edenlere demokrasi-saygı hede hödö....
Dünyanın nüfus artışıyla eğitim seviyesinin yüksekliği ters orantılıdır. Kalkıp 3 çocuk yapın çocuk iyidir bu ülkenin daha da çoğalması lazım diyeni dinleyip çocuk yapanların çoğunlukta olduğu bir ülkede seçimlerde neye gücün yetecek neyi demokrasiyle çözebileceksin!
Bu memlekette işçiysen it gibi çalışacaksın araban motorun olmayacak sadece başını sokacak bir evin ve bir kap yemeğin olsun yeter tatil sana haram, kimse sesini çıkarmıyor koyun sürüsü gibiyiz kimse ses etmezse daha çok geçirirler
ee noldu asgari ücreti 1300 tl yapacaklar diye seçimde kazandılar o asgari ücreti babanın hayrına 1300 tl yapmazlar şimdi geri almaya başladılar bile daha bunlar iyi günlerimiz
Adamlar aylar öncesinden itiraf etti zaten, şaşırmamak gerek.
Beyler kimse kusura bakmasın lafla peynir gemisi yürümüyor fiili olarak ne yapıyoruz?
Kimse rahatından vazgeçemediği için öpülmeye mecrubuyuz kapat bakalım 1 ay kontağı noluyor.
Sorsan eğitimli, okumuş ve bilgili insanlar bile saygının zerresinden yoksun birbirine hakaret etmekten gram öteye gidemiyorken; kendimizi de parçalasak boş, atomu da parçalasak boş.
lüks konutun kdv'sini düşürüp emlak krallarının ellerindeki stokları boşaltmasına imkan verecek kadar iyiyse ekonomi, kimse akaryakıta yüzde 7 zammı "zor zamanlardan geçiyoruz, ohal var" diye martavalla açıklamasın bi zahmet. partizanlık da bir yere kadar be, ayıptır ayıp.
Bu başlıkta küfür serbest olsun, hem OHAL de var ?
açık yazmak gerekirse 50 lt depoda vatandaşın cebinden 10 Lira aşırmışlar.
Toplu taşımayada zam gelir, böylece orta halli veya fakir fark etmez herkesi öperler. Müstehak mı böyle kafaya müstehak tabi
Toplu taşıma zaten ucuz aylık akbili yanlış bilmiyorsam 170-180 liraya yapıyorlar 200 basımda 1 ay çok rahat yetiyor ama bu zam yapılmasını gerektirmez.
Benzinin litresi 10 lirada olsa rahata alışan insan kolay kolay toplu taşıma kullanmaz
Fetonun el koyulan mal varlığıyla 4 darbeden sıyrılır duymadığımız mal varlıkları ve koyulacaklarda yolda hani bi düşün derim hizmet diye yol köprü otoban yapar tünel yapar hop kalavi fiyatan iteler halkına bazı zeki arkadaşlarda ne diyor geçme gardaşşşşşşşşşşş hiç kimse geçmese bile devlet garantisi mecbur kasadan bizim vergilerimiz den seve seve ödenicek ulaşırma bakanı ne dedi ister geç ister geçme parası sizden çıkıcak diyor
Hizmet böyle olmaz üretim sağları geliştirilir iş sağları genişler iş imkanları çoğalır halkın refah düzeyi yükselir yol köprü tünelde bizden alınan vergilerle hizmet yapılır hizmet nerde ben onu anlamıyorum yediğimiz ekmek su elektirik mecbur ihtiyaçtan bile vergi veriyoruz şuan kulandığım netin vergisi aylık 10 tl
Üretim namına kimse elini baldan kaymaktan çekmek istemiyor habire tüketiyoruz üretim sıfır
SSK pirim ödüyorum 60 yaş emeklilik görmek hayel hastaneye giderim her muyane kele başı 5 tl recete yazar 3 tl haşırt 3 ilaçtan fazla yazar bi 3 tl recete parası daha haşırt hep haşırttttttttttttt
Bende destekliyorum 15 yıldır her gün geçtikçe boka sardı artık 3/1 alır benden ve ailemden çevremden
3 kuruş zam yaptılar her şeye zam yaparak 5 kuruş aldılar böyle zam olucaksa olmasın
sgara arac zorunlu trafik telefon benzin ötevleri elinizden öper 2001 den önce yoktu bunlar daha sayamadığım kdv ek birsürü vergi veriyoruz kol gibinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Telsiz vergisi her ay 1.60 kuruş onuda es geçersek alınır
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)