Artık çok daha fazla kaza haberleri alıcaz maalesef,
Lastik araçlar için çok önemli bir parça,
Özellikle motosiklet için,
Kesinlikle yanlış karar.
Artık çok daha fazla kaza haberleri alıcaz maalesef,
Lastik araçlar için çok önemli bir parça,
Özellikle motosiklet için,
Kesinlikle yanlış karar.
Valla orasını bilemem de her bir haltın bizden daha ucuza satılması diye bir gerçek de var. Üstüne üstlük bizim gelir düzeyimizin onların çok altında olmasına rağmen.
Lastik fabrikası olarak da Anlas var . Ben yeni lastiklerimi Anlas aldım, memnun kalırsam bundan sonrakileri de alırım.
bu haberi duydu hemen gitti michelin pilot road 2 aldım 1000 tl ye
Tum gelismis ulkelerde vergi coktur. Ancak vergi dengeli toplanir, cok kazanandan cok vergi alinir. Turkiye'de zenginler vergi vermiyor. Kucuk sehirlerin vergi biricileri hep eczaneci cikiyor, cunku kacirabilen herkes vergi kaciriyor. Asil verginin buyuk cogunlugunu vermesi gereken, milyarlarca liralik ihaleler alan zenginlerin vergi borclari da silinip duruyor. Gerci onlar da hakli, cunku iki yere vergi verilmez
Velhasil vergi bir yerlerden cikacak. O yuzden sade vatandastan cikiyor. Bakin burada benzinin galonu (4 litre) $2.20, az once aldim. Yeni arabada vergi %7. Baska vergi yok. Ikinci elde vergi yok. Alis satis plaka masrafi hersey dagil $35 tutuyor. Daha ne diyeyim?
Gucu yeten kimse Turkiye'de uretim yatirimi yapmaz, insaat daha cok kazandirdigi muddetce. Siz de zengin olsansiz, siz de yapmazsiniz. Yatirimin nereye olacagini devlet politikalari belirler.
Terör,şehit,fetö gibi kavramlarla halkı çok güzel uyutmanın, kendine bağlamanın yolunu buldular nasıl olsa. E bütün mualif fikirler hapse atıldığına göre... Durmak yok, halkı soymaya devam.Nasıl olsa tepki yok.
Gemicik almak,kolay mı?
Yol yapmak,kolay mı?
Türbe taşımak kolay mı?
Sigorta fiyatlarına % 400 zam yapmak,kolay mı?
Asgari ücret 1300 yapmak kolay mı?
Suriyeyi mültecilere tokiden ev almak,kolay mı?
Zamsız bir hayat düşünülemez
!!!!FAKİRE ŞÜKRETMEYİ ÖĞRETECEKSİN Kİ!!!!!ZENGİNİN DÜZENİNİ BOZMASIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Her zaman halinden memnun bir halkız... Bu nedenle ben de siyasetçi olsam koyardım (vergi). Bence hakkeden bir toplumuz. Ama işin en kötüsü sen farklı düşünsen ve kitlemelerin farkında da olsan, kurunun yanında yaşın yanması durumunu kabullenmek oluyor.
Brüt maaşımın %40'ı vergiye gidiyor zaten. Üstüne lastik aldım KDV, ÖTV, Gümrük... Markete gittim %18 KDV, motor aldım KDV-ÖTV... bunları hesaplarsam heralde bana %20 falan kalıyor gelirimden... Ama ne yapıyoruz? Moralimizi bozmuyoruz... Halimizden memnun davranıyoruz. Kalın ve uzun köprülerimizle zevkten zevke koşuyoruz...
Varmı sizde böyle genişi ve uzunu.. yoksa eziksiniz o zaman ey ABD'de ki arkadaşlar... Neyse köprü aklıma geldi de keyfim yerine geldi yine
Hadi alın bakalım artik buna istinaden sıfir motosiklet fiyatlarida artar ne de olsa onun üstünde de lastik var
Osmanlı'da duraklama döneminden itibaren alınan vergilere özendiler herhalde ama o yüksek vergilerin ne isyanlar çıkarttığını okumamışlar herhalde.
Yüksek vergiler,
Müsadere sistemi,
Padişah'ın sözünün son karar olması,
Şeri ve örfi hukuk ikiliği gibi ikiye ayrılmış hukuk çalışanları,
Hukukun en nihayetinde padişaha bağlanması.
Osmanlı'da yaşamak nasıldı diye merak edenler, merakını gidermiştir herhalde.
Daha geçen hafta takmistim bana 2 yil daha geciremezler
Eski lastiklerle idare ederiz bizde. Frene basarız tutmaz. Toslarız. Ölürüz. Ne olmuş yani. Köprü yapılınca gidip öz çekim yapıyoruz ya hani parasını da özene özene öderiz. Dert ettiğimiz şeylere bak. Lastik vergisinden gelen parayla mezarlık yapsınlar bari de ortalıkta kalmayalım en azından.
Lan en sonunda petrolde bastığımız havadan da vergi alacaklar ondan korkuyorum. Bukadar dolaylı verginin olduğu başka ülke varmıdır arkadaş ?
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/akarya...e0CwkCQRd2vV0Q
Benzin, motorin, ev kullanımı hariç LPG ile madeni yağlar ve solventlerde özel tüketim vergisi (ÖTV) oranları artırıldı.
Resmi Gazete'de yer alan kararname ile benzin, motorin ve ev kullanımı hariç LPG'de 20 kuruşluk artışa gidildi.
TV zammı sonrasında İstanbul'da 4,43 lira olan kurşunsuz benzinin litresi 4,63 liraya yükselecek. 50 litrelik bir depo benzini doldurma maliyeti 221 liradan 231 liraya çıkacak.
bu da bonus olsun.
köprü ne güzel sen de gelsene ...
Mehmet cengizin dediği yapılıyor
büyük adam vesselam
vesselamın aleyküm
ve aleyküm selam
Çin lastiklerine vergi geliyor arkadaşlar ne Rosso'su, AB ülkeleri ve yukarıda yazan ülkeler, vergiden muaf. Dandik lastiklere millet para verip alıyor, almasın daha iyi.
Benzinede 24 krş zam geldi, şimdi de motosiklet lastikleri, sanki birileri bizimle dalga geçiyor olmaz o kadar ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)