Okunmak, ilgi çekmek için trollemis. Pek kaale almamak en iyisi.
Okunmak, ilgi çekmek için trollemis. Pek kaale almamak en iyisi.
Kendisi zaten hiçbir zaman objektif olamadığı için, çokta şeetmemek lazım, önce gitsin taraftarı oldu klübün macını gizlenmeden saklanmadan tribünde izlesin ondan sonra belki. yok yok yinede sklemem kendisini.
Çevremdekiler hız, ışıklar, kavşaklar, ters yön vs gibi kurallara ne kadar riayet ettiğimi bilirler. Kaldı ki yaz kış motora binerim ve motosiklet eğitimi de veriyorum. Ama maalesef artık bıktım, neden mi bıktım;
- Benim şeridimde üzerime sürerek benden yol isteyen çok tekerlekli araçlardan,
- Sağ şeritten hız limitinde gittim halde arkamdan korna ve sellektör ile taciz eden çok tekerlekli araçlardan,
- Kırmızı yandığı halde ölümüne gelip nede olsa geçerim diye üzerime süren çok tekerlekli araçlardan,
- Kırmızı ışıkta beklerken tam 4 defa motoruma arkadan çarpan çok tekerlekli araçlardan,
- Park yasağı olan yerlerde flaşörlerini yakınca durmalarında/park etmelerinde sakınca görmeyen çok tekerlekli araçlardan,
- Tali yoldan ana yola benim geldiğimi duramayacağımı belirmek üzere klakson ve/veya sellektör ile uyarmama rağmen ölümüne yola atlayan çok tekerlekli araçlardan,
- Sol şeritten kurallara uygun bir halde gitmeme rağmen motosikletin sol şeritten gidemeyeceğini iddia eden (yetersiz eğitimli) çok tekerlekli araçlardan
- Bunun gibi vs vs sürekli kendini haklı gören çok tekerlekli araçlardan.
artık motor kullanırken gidebildiğim kadar hızlı ve tabiri caiz ise makas atarak gidiyorum, kaldırımlara çıkıp arsızca ters yöne giriyorum, alçak refüjlerden atlayıp karşı yola geçiyorum.
Çünkü bu millet motosikleti araç olarak görmüyor, bende bir araç gibi davranmıyorum !
Bu adama bir süre motosiklet kullandırmak gerekli.
osmangazi-koprusu-kacak-gecis-yapilabilir-mi.html
istanbul-trafigindeki-plakasiz-cakarli-motorlar-ne-ola-ki.html
aea%27nin-trafikte-surusu.html
e5teki-tehlikeli-motosiklet-surusu.html
Adam şu başlıkları okusa yazdığı yazı için yeterli delil elde etmiş oluyor zaten
Adamın haklı olduğu çok nokta var sadece ifade etme şekli yanlış. Birilerinin bu adamdan randevu alıp gidip konuşması action camera görüntüleri izletmesi lazım. Beğenirsiniz beğenmezsiniz adam Türkye'nin ciddi tiraj yapan bir gazetesinde yazıyor.
tabi canım üstümzüe sürüp bizi öldüren kişilerde hiçbir sorun yok arabada sıcacık araçta tshirt ile çıkıp birde ahkam kesen biziz zaten hep motoerulcar suçlu tü kaka motorcular
valla Hıncal amca aksini söylemiş ama kaldırıma park etmekten ben baya bi ceza ödedim.
bu arada kaldırıma park ediyorum doğrudur. kural ihlali midir ? evet . Ama gerçekten mecbur olduğum zamanlarda ve de kaldırımdaki yaya trafiğini engellemeyecek şekilde (kaldırımdaki ağaca ya da elektrik panosunu siper alacak şekilde) park ediyorum.
park için kaldırıma çıktığım zaman önceliğin yayalarda olduğunu bilerek sabırla onlara yol veriyorum , iki ayağımı da özellikle yere basıp motoru kaldırımda sürmekten ziyade itiyor gibi çok yavaş hareket ediyorum ve kimseyi rahatsız tedirgin etmiyorum korkutmuyorm kimseden de uyarı almıyorum.
Kaldırım üzerinde yayalar arasında slalom yaparak süren scooter vb. gördüğüm zaman ben de ifrit oluyorum uyarıyorum.
kurallar insan için ama önce saygı.
Hıncal baba yazılarında konuşmlarında eksejere etmeyi sever ama çogunlukla HAKLIDIR Dkendine has uslubu ve tarzı olan türkiye de soyu tükenmekte olan nadir entelektülerdendir.
Yazısı her zaman ki uslubu ile biraz eksejere etmiş ama yazdıkları başından sonuna haklıdır.
adam akım derken b*kum demiş... haklı olduğu ve doğru tespitleri var.
Kullandığı kelimeler, genellemesi ve bazı tespitleri yanlış. Motosiklet sürücüsüyüm, kaldırımda üstüme gelen, üstgeçitten geçen kebap paketçilerinden bana da gına geldi. Evet üstgeçitten geçen motosikletliler de var. Ankara Kurtuluş - 96'lar ve yüksel caddesi arasında bildiğin üstgeçitten geçiyor...
Straights are for Fast Bikes, CORNERS are for FAST RIDERS !
Konuda bahsi geçen şahıs için hafif yumoş diyorlar ama ne kadar doğru ben bilemem
Adam ilgi çekti mi? çekti. Şimdi bu konu üzerine tepki felan alır ,karşılıklı atışma olur,birde bunları yazar bir daha gündeme gelir. Yazarın adını güncel duyan mı var? Bence yok. Bu kadar sorun problem varken badire atlatmışken sürücüleri motor sürücülerine karşı gazlama neden ?
Okumayın bu adamı vermeyin istediğini.
ağzına tuvalet terliği ile vurcaksın
bu herif söylediği salakça laflarla gündemde olmaya çalışıyor gel sen o 2 tekerin üstüne bin sonra motosiklet sürücüleri hakkında ileri geri konuş o 2 tekerliler günde kaç defa kaza atlatıyor haberin var mı
lan bu ufak bir araç kaldırıma park etse ne olur etmese ne olur adam koca arabayı kaldırıma park ediyor gidip motosikleti yola park etsen illa ki ticari araç sürücüleri sürtüp düşürür basıp gider sonra gitte bul onu
Bu adam kim ? Gazeteci, modacı, spor yorumcusu ? Bu karakter yoksunu sadece ve sadece o küçük dünyasında yaşadığı fularlarla gezen ve şezlonglardan ülkeyi yönettiğini zanneden ucubenin teki. Ne yazdığı gazete nede kendisi benim için hiç bir şey ifade etmez. Yazdıklarında doğruluk payı olan kelimeler bile hödük anlayışı yüzünden boşa gitmiş. Gazeteciliğin G'sini bilmeyen zavallı mahlukat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)