Polis, gözaltına aldığı kebapçı kuryesinin siparişlerini dağıttı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 13:32
Daha önce hastalanan bir kadının evine giderek çocuklarına bakan, bulaşıp yıkayıp yemek yapan Hollanda polisi, bu kez de gözaltına aldığı kebapçı kuryesinin siparişlerini dağıttı.
Olay, Kuzey Brabant eyaletindeki Waalwijk kentinde yaşamdı. Geçen Pazar akşamı devriye gezen polis, direksiyon başında cep telefonu ile oynayan bir kebap restoranın kuryesini durdurdu.
Yapılan kontrol sonucu, kuryenin ehliyetinin geçersiz olduğu belirlendi. Polis, evlere yiyecek servisi yapan kuryeyi gözaltına aldı.
Ancak kebapçı restoranına ait otomobilde henüz müşterilere teslim edilmemiş siparişler vardı.
Polis, kuryeyle birlikte sipariş edilen yiyecekleri de aldı. Önce kuryenin verdiği adreslere uğayarak, restoran müşterilerinin yiyecek siparişlerini teslim etti.
Dağıtımın ardında da kebapçı kuryesini karakola götürdü.
Kurye, polisteki ifadesinin arından, ehliyetsiz otomobil kullandığı gerekçesiyle savcılığa sevkedildi.
Hollanda polisi, Kuzey Brabant eyaletindeki bir başka olay nedeniyle geçen yıl Kasım ayında yine medyanın gündemine gelmişti.
Eindhoven kentinde hastaneye kaldırılan bir kadının evine giden polis, evdeki 5 çocuğa bakmış, yemek hazırlayıp, ev işlerine yardım etmişti.
Kaynak: BBC Türkçe
(Haber fotoğrafı temsilidir)
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 13:40
Hem polis olmuş, hemde adam olmuş. Bu iki element bu devirde zor bulunur
-
25 Ağustos 2016, 14:12
Ben adamları takdir ediyorum abi hani bir işi yapmak birilerine yaranmak için değilde hakkı ile yapmak budur.
-
25 Ağustos 2016, 14:28
Kebapçı kuryesi diyor. Foto'da pizza hut var.
Ben oraya takıldım.
Helal olsun adamlara ne diyelim.
-
25 Ağustos 2016, 14:33
yardım etsin de bunları haber etmek niye ? ya amaç sempati duyulmasını sağlamaksa
-
25 Ağustos 2016, 14:48
amaç örnek olmak olabilir bence
-
25 Ağustos 2016, 15:16
o kadar boşlar ki bu tarz işlerle uğraşıyorlar. Sakin ülkenin polisi de sakin oluyor. bizde ise hep ekşın...
-
25 Ağustos 2016, 15:36
Solitare'de oynayabilirlerdi..
-
30 Ağustos 2016, 12:42
sey_47 adlı üyeden alıntı
Kebapçı kuryesi diyor. Foto'da pizza hut var.
Ben oraya takıldım.
Helal olsun adamlara ne diyelim.
Haber altında "(Haber fotoğrafı temsilidir)" demişler.
Saygılar.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
-
30 Ağustos 2016, 12:50
-
30 Ağustos 2016, 13:30
Motosiklet Eğitmeni
Kebapların parası ne olmuş?
O konuda bir bilgiye rastlayamadım!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)