Sıcakta pişenlere. Giyilebilir Klima Sistemi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
30 bin $..ucuzmuş artçıyada almak lazım.
-
Motosiklet Eğitmeni
Güzel buluş ama 30 bin dolara bu ürünü üretebileceklerini sanmıyorum. Umarım yeterli ilgiyi görür ve bizde deneme fırsatı buluruz.
-
ayıp denen bir şey var koymayın şöyle resimler. oldu olacak südyenli manken koysaydınız motosiklet üzerinde.
-
aküden alıp gidona 10 cm çapında bi vantilatör takılırsa nası olur
-
30 bin dolar verdikten sonra o alet beni serinletemez aga.
-
30bin dolar ürünün birim fiyatı değil, projenin toplam fonlama bedeli gibi görünüyor. Yine de yakacak bir fiyat olur herhalde.
-
Projenin finanse edilmesi için 30bin usd toplanmış, sistemi 30bine satmıyorlar yani,
-
-
15 Temmuz 2016, 20:39
Dönya'ya gelmişin cıbıldak , gidecen cıbıldak, ikisi arasındada takıl naked , 30bin dalır evde duran cüzdanında dursun.
( Ufaktan Kaçırıyorum herhal )
-
15 Temmuz 2016, 21:13
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltiyorum ürün fiyatı 30.000 dolar değil! Ürüne üretilebilmesi için verilen desteğin rakamı 30.000 dolar ... Bu ürün bir süre sonra piyasaya çıkarsa bağışta bulunan kişiler ürüne sahib olacak ilk kişilerde ayrıca ürünü piyasa değerinin altında alacaklardır
-
15 Temmuz 2016, 21:25
Bence sakincali. Beli usutursen sikinti buyuk 😃
-
15 Temmuz 2016, 21:30
Direkt böbreğe veriyor maşallah.
-
15 Temmuz 2016, 21:49
Mal cidden güzelmiş :-) 30 bin $ olmasada alsak :-D
-
15 Temmuz 2016, 21:52
fatih.met adlı üyeden alıntı
ayıp denen bir şey var koymayın şöyle resimler. oldu olacak südyenli manken koysaydınız motosiklet üzerinde.
"Sen çok yanlış gelmişsin" demezler mi adama
Ürün şehir içinde güzel olur gibi, sanki. Denemek lazım.
-
15 Temmuz 2016, 22:05
fatih.met adlı üyeden alıntı
Zihniyetin çok yanlış. Senin gibiler pantalon giyen bayanlardan bile tahrik olup tecavüzü hak sanıyor. Düşünce yapını düzelt, laik bir ülkenin vatandaşısın.
Ürünün fiyatı çok absürtmüş.
-
15 Temmuz 2016, 22:09
T3Z adlı üyeden alıntı
Zihniyetin çok yanlış. Senin gibiler pantalon giyen insanlardan bile tahrik olup tecavüzü hak sanıyor. Düşünce yapını düzelt, laik bir ülkenin vatandaşısın.
Din ve devlet işlerinin ayrılması, pantolonlu bir kızın resminden rahatsız olan?! bir adam. Bunlar arasında bir ilişki kuramadım arkadaş espiri yapmıştır diye düşünüyorum dostum.
-
15 Temmuz 2016, 22:15
Hocam işte bu ürüne şu denebilir
(Abi o paraya ben araba alırım)
Klasiklerinden söylenir bu ürüne ama sadece bu ürün için söylenebilir motor için değil
-
16 Temmuz 2016, 10:50
tek taraftan mı soğutacak bizi?
daha çok hasta eder bu ürün
-
16 Temmuz 2016, 10:59
aynısını fanlı yapsınlar yeter hava essin yeter bence :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)