Yamaha iki modelinin üretimini durdurma kararı aldı
Reklamlar
-
17 Haziran 2016, 11:53
tenere nin tarih olacağını nasıl düşünüyorsunuz yahu
bu kadar tutulan bilinirliği yüksek ismi harcar mı sizce Yamaha ?
yeni nesil motorla ve teknolojiyle donatıp biraz da fiyatını şişirip verirler piyasaya ;)
Honda Africa twin i nasıl tekrar pazarladıysa Yamaha da yapar bişiler üzmeyin kendinizi
Reklamlar
-
17 Haziran 2016, 12:09
DKN adlı üyeden alıntı
xt700z daha güzel görünüyo. artık ürettiği motorları da biraz heybetli yapsalar. düdük gibi kalıyo altımızda
Motorlar düdük değil abi sen dev gibisin.
-
17 Haziran 2016, 12:51
Sorunsuz motor yaptığı için bununla gurur duyacağına kılı tüyü bahane edip satışından sonra (yedek parça, işçilik, vs. konularında) para kazanamadığı için bitiriyor heralde diye düşünüyorum. Yaparlar mı? Bal gibi de yaparlar.
-
17 Haziran 2016, 15:44
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
üretimi durdurulduğunda XT660Z Tenere ikinci el fiyatı düşermi çıkarmı
Bütün dünyada düşer, bizde çıkar. Çünkü bizden akıllısı yok.
-
17 Haziran 2016, 16:40
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Motorlar düdük değil abi sen dev gibisin.
uyarıyorum onları malzemeden çalmasınlar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
26 Haziran 2016, 18:58
Bu motosiklet kara düzen 1900 lerin teknolojisinin son halkasıydı.benzinini koy dünyayı dolaş yağ filtre balata değiştir yeter felsefesi kapitalizme yenildi bence çünkü mercedes w115 w123 serileri ve tenere serileri motor piyasasındaki en sorunsuz iki modeldir zannımca şükür ikisine de sahibim
-
18 Temmuz 2016, 09:39
İnsanlar artık crf 250l , wr 250r gibi motorlarla binlerce kilometrelik seyahatlere çıkıyorlar . Bu motorlar tenere den 50-60 kg daha hafif. Yakıtları daha az . Engelleri daha iyi aşıyorlar . Asfalt dışı yollarda gidilebilecek sürat zaten belli . Tenere nin sonunu getiren biraz da bu motorlar. İnsanlar bu motorlarla hard enduro bile yapıyor .
-
15 Ağustos 2016, 09:19
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
çok fiyat çekenler plaka ruhsat aksesuar masrafı yaptığı için fazla fiyat çekiyorlar
Tamamda bana mı yapıyor hocam onları ? takmasaymış yada 0 motor almasaymış .
Ben bu kafayı anlamıyorum kardeşim 0 motor alıyorsun plakan aksesuarın benş ilgilendirmez ki ...
-
15 Ağustos 2016, 10:09
ybr hala üretiliyor bu bitecek haaaa
-
Yamahaya soyleyin getirsinler su tenereyide bir hidrojen sistemi kuralim emisyonda sifir ciksin performansta artsin yakitta dussun neden ilgilenmiyorlar su hidrojen enerjisi ile anlamiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)