Can ve Mert Uzer kardeşlerden çok özel bir XSR 700
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Scrambler , yok efem concept vsvs , eyy aklı başında firmalar bütün bunlar piyasada 400cc - 600cc arası cross/enduro/adv eksikliği uyanın artık, sadece ülkemizde diyecem yok kuzum tüm dünya ağuşu açmış bekler, siz ne beklersiniz?
Güzel çalışma olmuş tebrikler.
-
motor çok güzel , dünyada yükselen bi trendi var ama türkiye de böyle olacağını sanmıyorum . Ancak türk tasarımcıların böylesine güzel çalışmalarını görmek şahsen beni mutlu etti . tebrik ediyorum .
-
Ellerine sağlık cok güzel bir çalışma olmuş, bu arkadaşlar gibi türkiyede yüzlercesi var fakat gerekli destek verilmedigi için yeteneklerinin bi değeri kalmıyor ne yazıkki.
-
Egzos bacağı yakmayacaksa güzel
-
Röportajı okudumda kardeşlerin Türkçeyle sıkıntıları var sanki. O kadar ingilizce kelime kullanınca farklımı oluyor bu arkadaşlar yazık...
-
@Bagriacik la @tinerci ye versek yamaha fabrikayi kapatir
-
Bu paraya bunu alsam ,karım evden kovar net!
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Bu paraya bunu alsam ,karım evden kovar net!
Sen evlimisin :0
-
20 Ağustos 2017, 16:51
Bu adamlarla tanışmak istiyorum, çok başarılılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Burada kullandıkları far'ı nereden bulabilirim, ve acaba kendi düz XSR 700'üme takabilir miyim?
A 5.5" aftermarket halo headlamp sits in a custom mount, complementing the custom front mudguard mount, both made from 8mm steel tube.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)