Motosiklet sürerken uyuya kaldı (video)
Reklamlar
-
Motosiklet üzerinde uzun yol sürüşlerinde artçının (yolcu) uyuya kaldığı görülmüştü. Ama Tayland'da yaşanan bu olayda scooter kullanan arkadaşımız yorgunluğuna yenik düşerek sürüş esnasında uyumaya başlıyor. Bir süre motosikletini uyuyarak süren motorcunun kaza yapması maalesef kaçınılmaz oldu. Kazayı ucuz atlatan motosiklet sürücüsü motosikleti uyuyarak sürme rekorunu kırmış olabilir.
Reklamlar
-
Mizansen/kurgu gibi, yinede yorgunluktan pestil olmak, oturduğu yerde boynu kıvrılmak nedir anlaşılır..
-
-
Hadi len motor sürerken de uyunur muymuş hiç
DEMEYECEĞİM.
Bu aralar kime ne desem başıma geliyor.
-
bana bilinçli yapılmış gibi geldi
-
Merhaba,
onu bunu bilmem motor uzerinde uyudugunu iddia eden bir arkadaşım var. Üç kişi çıktıkları yolculukta, önden ve arkadan arkadaşları kornalar çalmış ,ani fren ile ses çıkartmışlar öyle uyandıgını iddia ediyor. Hiç inandırıcı gelmemişti, şimdi olabiliyor heralde dedirtti video.
-
Ktm`nin test motoru rc 200`den inip Inazuma`ya binince ben
-
Valla ben uyudum arkdaşlar saat 5 te işten çıktım oruçluydum yaz günü 100km lik bir yola gittim, dalar gibi oldum bir kaç kere hissettim ama
inatla devam ettim sonrasında uyumuşum asfalttan çıkıp bi anda toprak çalılık biyere girince uyandım Ama ilk yoldan çıktıgım ve uyandıgım andaki
korkumu anlatamam, Allahtanki yoldan çıktıgımm yerde araç taş uçurum vb. bişeyler yoktuda motosikleti zorlada olsa durdurabildim..
-
Bana da yalan gibi geldi, ama galiba ben biraz insanüstü uyuduğum için olabilir :D
-
-
işin kötü yanı buna yardımda edemezsiniz. uyandırınca motor sürdüğünü hatırlayamayacak ve bir anda düşecek :D uyandırmasan bir yere toslayacak :D
-
Bana makul geldi. Askerde nöbette yürürken uyuyakalmıştım. Nöbet tuttuğum binaya çarpınca uyanmış ve bir süre noolduğunu anlamaya çalışmıştım
-
Fake olabilir fakat bir iki gün uyumayın o arada yorucu bir şeyler yapın uyuya kalacağınız yerlere siz bile şaşırırsınız.
-
Benim yakın arkadaşımda artçısıyla birlikte uyumuş. Artçı baya uyumuş ama ben bir kaç saniye daldım demişti. Bende şaşırdım ama uyunabiliyormuş onu anladım
-
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Hadi len motor sürerken de uyunur muymuş hiç
DEMEYECEĞİM.
Bu aralar kime ne desem başıma geliyor.
deme bence de... uyku geldi mi ne iş yaptığınızın önemi olmaz... benim de bir iki sefer gözlerimin kapanmışlığı var...
-
Bu arkadaşa hondanın devrilmeyen modeli lazım. Uyuya kalırsa motor kendi kendine gider ne güzel. Haksızmıyım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)