Önüne aniden çıkan köpeğe çarpan motosiklet sürücüleri bir anda kendilerini yerde buldu. Motosiklet sürücüleri, henüz yerden kalkamazken karşı şeritten gelen TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtuldular.. O anlar ise anbean kaydedildi.
Önüne aniden çıkan köpeğe çarpan motosiklet sürücüleri bir anda kendilerini yerde buldu. Motosiklet sürücüleri, henüz yerden kalkamazken karşı şeritten gelen TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtuldular.. O anlar ise anbean kaydedildi.
Köpeğe takılan talihsizmiş hadi de, arkadaki düşen panik yapmış anlaşılan; sol tarafa geçip durmayı düşünmeliydi...
Köpeğe takılanın hatası, bence, fermuar düzeninde sol önde olacağına, sol arkada kalmış. Sağ öndekiyle, yani köpeği ilk görenle arası çok yakın. Köpek, onu görmedi; görse çıkmazdı...
Grup sürüşlerinde sol sütundakiler sağ öndekileriyle arayı yeterince açmış olduklarından emin olmalılar, ki kenardan yola çıkmaya çalışan birisi her ikisini de görebilsin ...
o tır şoförü türk olsaydı şimdi ayagını camdan cıkartmış bi güzel ezer geçerdi...tır şoförü iyi kurtarmış
Allah korusun Tır neredeyse eziyormuş adamı.
Aynısı benim başıma gelmişti köpeğin üstünden geçmeye çalışınca oldu çok tehlikeli bence köpeklerin çiftleşme zamanı hayatımda aynı anda 6 köpeğin oto yolda öldüğünü ilk defa görmüştüm
yemin ederim korku filminden beter. 3. motorcu tırı gördü ki kendini son bi çabayla kenara atabildi bi şekilde yoksa tır biçmişti.
bu arada köpek onu görse çıkmaz diye bi şey yok. daha inadına aracın üstüne üstüne koşuyorlar.
Hay Allahım. Çok kötü yaa
Hep düşünürdüm kediye köpeğe çarpsak ezer gecermiyiz yoksa dusermiyiz diye. Bu video ile öğrenmiş oldum.
Köpeği göremediği için direk çarpıyor. Hatalı bir taraf yok aslında. Arkasından geleninde mesafesi fazla yakın olduğu için ya adamın ve ya motorun üstünden geçecekti ya da yatıracaktı. Yalnız çok iyi kaçmış o tır dan. Bu da arka taraftan kamera açısı.
http://9gag.com/gag/aW6PGDZ
Merhaba,
İçim titredi izleyince. Ders çıkartmak gerek.
Bu olayın benzeri benim de başıma gelmişti.Şanslıydım ki hızım 20 km falandı.Birde burada köpek bilinçsizce koşuyor gibi benim olayımda köpek resmen üzerime atlamıştı.
O olaydan sonra da 1 ay kadar deliye bagladım.Temde giderken bile önüme bir anda köpek çıkacak gibi hissederdim.
Çok kötü bir histi.Normal kaza yapsam bu kadar etkilemez herhalde.
en korktuğum 3 şey virajda ön kayması (geçen hafta bozdağda viraj içinde yerdeki mıcır yüzünden ön kaydı mıcırsız yere kadar kaydıktan sonra topladı) hızlı giderken trafikte lastik patlaması (sabuncubeli tabelasının önünde patladı, jant üstünde bi süre devam edip durabildim, nasıl düşmedim hala bilmiyorum) 3. sü de köpeğe çarpmak. 3. olmadı henüz olmasın da
bu arada köpeğe çarpan R6 lı elemanın kolunu düştükten sonra arkadan gelen kameralı motor çarparak kırıyor. yoksa o da ayağa kalkıcaktı bişeyi yoktu.
Araba ile 1 adet köpek 1 adet te kedi ezdim maalesef. O kütürdeme sesi ve arabanın hafifçe zıplaması insanı bitiriyor. Duvara çarpmaya razıyım bir canlıya çarpacağıma. Yalnız tavuk kadar sersem hayvan yok,inadına motorun önüne koşturuyorlar.
Kartepe çıkarken başıma gelmişti çok ucuz atlattım en korktuğum az kaldı düşüyodum zor topladım, düşmeyen kişiler şanslıymış.
Şu vidyomu izleyin hayvanlardan ne çektiğimi siz görün.
Ben köy yollarında gezmeyi sevdiğimden ara ara ilçelere dalıyorum böyle. Haliyle köpeklerin gazabına uğruyorum.
Bkn: 0:54 Köpeği görsem sorun yok. Ama bir anda nereden fırlayacağını anlamıyorsun ya. En kötüsü de bu işte.
Bkn: 2:08 saniye. Hayvan ta evinin oradan bana saldırmak için caddeye ölümüne atlıyor. Hayır anlamadığım. Ben de hayvanım ama bu kedi ve köpeklerinden benden ne istediğini hala anlamış değilim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)