Trafikteki tartışma kavgayla bitti, eşinin darp edildiğini gören kadın silah çekti
Reklamlar
-
ABD’de trafikte yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Yol ortasındaki kavgada otomobil sürücüsü, gitmelerine izin vermediği 3 motosikletli tarafından dövüldü.
Şahıs art arda aldığı yumruk darbeleriyle yere düşerken, araçtaki eşi duruma daha fazla dayanamadı ve silahını çekti. Tabancayı gören motosikletliler bölgeden uzaklaşırken, darp edilen adam da kendine geldi.
Kaynak: Ulke.com.tr
Reklamlar
-
Çıçeğım , vayy be , at,avrat,silah mazide kaldı yeni trend, silahlı avrat, gerisi olur zaten^^
-
hahahah kesinlikle katılıyorum bu devirde silahlı avrat :D
-
silahı görünce hepsi kaçtı
Abla büyüksün lan...
-
Motorcular "2.36" gitmiye başlıyor, adam daha sonra motorun önüne geçiyor.Aklıma bi söz geldi "Fazla atar g"te batar diye" bence tam uydu.
-
Kavgayı boşver de, yol ne güzel yav, ne kadar temiz ve nizami, her yeri aynı kalitede hayran kaldım.
-
Silahlı avrat güzel fikir de ya o silahı bana kullanırsa
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
adam atarlanıyor ama diyim yani o adamlar o silah olmasa çok pis ayıklarlardı artizi
-
Ya abla sen çıkardın bağırdın çağırdın da karşıdaki de refleksle çıkarıp sana sıksa ne yapacaksın ?
-
ulassscannn adlı üyeden alıntı
Ya abla sen çıkardın bağırdın çağırdın da karşıdaki de refleksle çıkarıp sana sıksa ne yapacaksın ?
o zaman ne oldugunu gayet iyi anlar
-
Olayın nedeni; motorcunun tam çarpacağı sırada adamın sağ aynasını bilerek kırması.
-
silahsız adama silah çekeni hiç sevmem. silah icat oldu diye mertlik bozulacak mı
-
Motorcuların alayı hız sınırının üstünde gidiyor çok açık. Madem önündeki adam yanlış bir hareket yapıyor, iki şeridin ortasında yol alıyor, yavaşlarsın korna falan çalarsın ya da selektör yaparsın. Aracın sağından gazlamak nedir? Bide aynasına yumruk atıyor. 3 tane tam takım koruma takmış adam nası güven tavan yapmışsa yumruk atmaya başlıyorlar birde ortadakine. Sıkaydı o kadın 1-2 tane keşke. Yine akıllanmazlardı gerçi ama en azından bir süre trafikten uzak kalırlardı.
-
Şu konu başlıkların beni bitiriyo admin arkadaş
-
Hepsinde silah olsa ne güzel kimse kimseye bulaşmayacak, boş yere atar gider yapmayacak
-
aLoneman adlı üyeden alıntı
Olayın nedeni; motorcunun tam çarpacağı sırada adamın sağ aynasını bilerek kırması.
KİM kimin aynasını kırmış göremedim ama
şimdi kim olsa, eşini orda koruma içgüdüsü ile ne yapardı kadına da şeyyapmamak lazım oluroyle.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Beyler,motorculuğu bir yana bırakın,üç tane tam korumalı motorcu bir kişiye saldırıyor.Siz olsanız ne yaparsınız?
Kadın çok haklı bence!!
-
hani adam manyaktır seni öldürmeye çalışır ; giderken aynasını, durunca ağzını kırarsın sende piskopatsan. Burda öyle bi durumda yok madem yardıracaksın niye sağdasın , rahat rahat soluna geçebilecekken psikopatlığın tuttu aldın aynayı. adam burda bekle diyor sen önce kaçmaya olmayınca 3e tek dövmeye kalkıyorsun. Helal olsun ablama gerçekten .
ister motora binsin ister arabaya arabaya maganda heryerde maganda
-
Kimsede dememiş ki abide de .aşşak sağlammış diye. Üç adama rağmen diklendi...
-
DKN adlı üyeden alıntı
silahsız adama silah çekeni hiç sevmem. silah icat oldu diye mertlik bozulacak mı
Tek kişiye üç kişinin dalması çok mertlik değil mi? Beni de böyle üç oç darp etti. Tek tek yemez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)