ABS'li Bajaj Pulsar 200NS Testte Yakalandı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İlk defa kask takan hintli motorcu görüyorum. 500 dolarlık motorlara kasksız binip absli makinede kask takmaları da ayrı bir tuhaflık. Neyse.
-
yav he he yakalandı. reklam değil.
-
admin adlı üyeden alıntı
... ve karbüratörlü motorlarda bulunmayan yakıt rezerv anahtarı. Bu da demek oluyor ki enjeksiyon sistemli bir Pulsar 200NS görme şansımız hayli yüksek.
...
Kaynak: Bikesindia.org by Farhan Kashif
Birdahaki çeviriyi düzgün yaparsak... Çevirdiğinizin tam tersi yazıyor
"...
The other thing that he reported to us is the bikes were featured with “Petcocks” and hence apparently they were fueled by a carburetor and not by Fuel Injection (FI) System. Therefore we can rule out the chances of a fuel injected Pulsar 200 NS, at least for now."
Yani diyor ki, "... bize bildirilen diğer unsur ise motorda olan ufak valf(yedek yakıt anahtarından bahsediyor), bu demektir ki yakıt besleme sistemi enjeksiyonlu değil karbüratörlü. Bu durumda enjeksiyonlu Pulsar 200 NS gelmesi ihtimali de ortadan kalkıyor, en azından şimdilik " (Hindistan için konuşuyor, ordaki tüm pulsarlar bildiğim kadarıyla karbüratörlü)
-
Motosikletlerden biri sarı diğeri ise siyah renkte ve birbirleriyle birebir aynılar.
Demissiniz fakat sari ve beyaz olacakti, yanlis yazilmis sanirim.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
yaww bunun her tarafı testte yakalansa ne olur?
-
Sanki Ducati'den bahsediyor...
-
Adamlarin motorlar 2 gunde bir testte yakalaniyor. Fotograf acilarida bi garip. Bildigin reklam bu
-
Hintliler motoru onceden yapti ..Sonra bilinmeyen bir nedenle uretimi durdurdu.Sonra yine baslarken bidaha test edelim dediler..
Dunyada ilkler Bajaj markasindan..
Sadece tek tekerlekte ABS fren sistemi Bajajda..Hala bunuda kimse cozemedi dunyada ilk cunku..
3 bujiden sonra Bajaj arka tekerlrkte ABS ye ihtitac duyulmayacak bi reknoloji kesfetti..
Bir rivayete gore Avrupada japonlari bitireceklermis..mis..mis..mis..
-
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Hintliler motoru onceden yapti ..Sonra bilinmeyen bir nedenle uretimi durdurdu.Sonra yine baslarken bidaha test edelim dediler..
Sadece tek tekerlekte ABS fren sistemi Bajajda..Hala bunuda kimse cozemedi dunyada ilk cunku..
3 bujiden sonra Bajaj arka tekerlrkte ABS ye ihtitac duyulmayacak bi reknoloji kesfetti..
tek tekerde abs bana pek garip gelmedi arka zaten durmak için değil arkaya hafifçe basıp öne yüklenebiliriz? diye düşünüyorum
honda fanları birazdan paralar beni ama üstn mükemmel cbf de pardon ön disk frendi dimi teknoloiye bak :D
-
Mardin İl Temsilcisi
uff ne kastınız ya, bende pulsar sahibiyim ama can sıkıcı şeyler bunlar. aynı model +1 özellik yakalansa ne olur , yakalanmasa ne olur.
-
NS150 ile naked piyasasını, RS 200 ile Supersport piyasasını,Boxer 150 ile classic piyasasını, AS 150 ile enduro piyasasını mı bitirecekmiş..???...
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
tek tekerde abs bana pek garip gelmedi arka zaten durmak için değil arkaya hafifçe basıp öne yüklenebiliriz? diye düşünüyorum
honda fanları birazdan paralar beni ama üstn mükemmel cbf de pardon ön disk frendi dimi teknoloiye bak :D
ABS nin mantigi bir tasitin tekerleklerini kilitlemeden stabil ve guvenli medafede durdurmak.
Bu motoru satarken arkada ABS yok bu nedenle arka tekerlektwki fren basincini ayarlarken dikkat edin diyorlar mi?
-
şu sırt çantalarınında kollarını kısaltın be babacım
-
-
enjeksiyon koymamaları şimdilik onlar için daha iyi bence. önce bu marka sorunsuz dedirtmeleri lazım. ondan sonra üretip yollayacakları 400-500 cc lere koyarlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
enjeksiyon koymamaları şimdilik onlar için daha iyi bence. önce bu marka sorunsuz dedirtmeleri lazım. ondan sonra üretip yollayacakları 400-500 cc lere koyarlar
O marka zaten orada sorunsuz. Bizde yaşanan problemlerin tümü enjeksiyon kaynaklı zaten ama onları da yavaş yavaş düzeltiyorlar. Enjeksiyonu ilk kullanan biz olduk. Hayır benim anlamadığım şey bu konunun haberlerde çıkması oldu.
-
Bu motoru satarken arkada ABS yok bu nedenle arka tekerlektwki fren basincini ayarlarken dikkat edin diyorlar mi?
Tek kanal ABS diyorlar ve iki tekere de etki ettiğini söyleyenler var. RS'te arka tekerde ABS sensörü var ama muamma biri çıkıpta net açıklama yapamıyor ne oluyosa.
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
-
sadece ön tekerde mi abs?
-
2016, karburator, ABS, Pulsar. Simdi bu haberi okurken beyni yanmayip yorum yazan kac kisi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)