Böyle Aksiyon Sahnesi Görülmedi. FPS oyunu tarzında bir film! Hardcore Henry (Video)
Reklamlar
-
Son zamanların en iyi aksiyon çekimlerini yapan Hardcore Henry bu videolarıyla bizlere izlediğimiz ilk dakikalardan itibaren bütün o oynadığımız aksiyon oyunlarını hatırlatıyor.
Aksiyon filmleri izleyerek yeterince aksiyon dozu alamayan bizler, Henry’nin videolarını FPS çekim modunda izleme şansına sahip olduğumuz için bütün o Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield gibi oyunları oynarken aldığımız tadı alabiliyoruz. Henry’nin videoları genellikle vahşet, cinsellik, çıplaklık, kan, sözlü hakaret gibi puanlama unsurlarından en düşük notu alsada, bütün bahsettiğimiz bu FPS oyunlarıda aslında pekte farklı değil ve neredeyse hepimiz birer kez de olsa oynamışızdır.
Henry’nin videolarının konusu ise bize pekte yapancı olmayan ve birçok film ve oyun senaryosunda karşılaştığımız tipler. Kaçırılmış bir eş, hafızı kaybı ve neredeyse herkes tarafından öldürülmeye çalışılan kahraman başrol karakteri gibi.
Ve işte karşınızda tüm bahsettiğimiz bu öğelerle bezenmiş, silahın hertürlü boyutu ve patlayıcıların yokedici etkisi ile birleşen yüksek kalitede dublörlük içeren yoğun aksiyon dolu Hardcore Henry videosu.
Bu adresdeki videoda da resmi fragmanı izleyebilir ve premier için hazırlanabilirsiniz.
Kamera Arkası Görüntüleri
Reklamlar
-
-
Bu film süper olucak full action kamerayla çekim yapılmış
-
harika olmuş
-
Rezerved. İzlenir bu film
-
Baya sağlam Film
Yayın tarihi: 8 Nisan 2016 diyor ama bekliyoruz
-
Aksiyonu sevmem ama mükemmel olmuş.
-
Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.
https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw
-
Çorum İl Temsilcisi
Fenaa
-
motorcu kıza çok üzüldüm ya, yazık oldu.. bağırışı hala kulağımda..
-
Kill zone 3'ü hatırlattı bana tam bitiriyordum,ps3'ün hd çöktü bütün save dosyalarım silindi sonra tekrar oynamadım
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Film mükemmel tabi tek aksiyon sahnesi bu değilse
Sinemada izlenir
-
Ateş etmeli veya uzaylı olmazsa o filme gitmem .O yüzden 14 yaşındaki oğlumla beraber gidiyorum. Zevklerimiz aynı
-
Böh be çok hareketli . Sinemaya beyler ...
-
rizörv alalım
-
izlemeyin böyle şeyler, etkilenirsiniz denemeye kalkarsınız sonra
-
filmin haberleri 2 senedir dönüyor da hala burda vizyona girebilmiş değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)