Arkadaşlar çok teşekkürler, motoru satıcam zaten, onun yerine makine alıp iş yerine yatırım yapıcam inşallah
Arkadaşlar çok teşekkürler, motoru satıcam zaten, onun yerine makine alıp iş yerine yatırım yapıcam inşallah
geçen senelerde hep bayanlara çıkıyo diye laf ediyolardı, şimdi de talihlilerin hepsi erkek :D
İkramiyenin fuar ziyaretçilerine değilde fuarda standı olan birine çıkması çok sevindirici.
Hayırlı olsun.
Belki çekilişte çıkar diye motor alamadım. Umut fakirin ekmeği diye boşa dememişler...
Forum bile doldurmamıştım ama buradan birine çıkması sevindirici. Mangalı ne zaman yakıyoruz? 😁
Gelin Aydın-Nazilli'ye, mangal köpeğiniz olsun
Teşekkürler ederim herkese
Altinda 1000rr var atla gel Istanbul`a da cigneyelim parayi
Forumdan birisine cikmasina sevindim, ama bana cikmamasina uzuldugum kadar sevinmedim Hayirlara vesile olsun
Bu makine kullanilmaz ki bana ciksa ertesi gun hemen satarim diyordum, ayni dusunmussunuz
400cc daha büyüğünü alaydın belki de sendeydi
44 bin kişi katılmış , ve bayiler gerçekten tomar tomar kağıt atıyolardı , bütün kağıtların kontrol edilip herkesin ismi 1 kere kalacak şekilde kontrol ettiklerini zannetmiyorum. Çıkanlara hayırlı olsun
Gozumun onunde onlarca kagit doldurup attilar utanmiyorlardida hic. Cikan arkadasa hayirli olsun 3 kagitsiz ciktiysa sevindim.
yasaklanan galaxy tab 3 reklamındaki çocuk geldi aklıma :D bize de o çıktı
Hayırlı olsun...
1000rr olan biri yerine motoru olmayan gariban bir arkadaşımıza çıkmasını temenni ederdim...
Para parayı çeker derlerde inanmazdım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)