Olur öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Testten geldim sıcağı sıcağına yazıyım. 3 motoru da test ettim. Önce 150liği test ettim, en az sıra 150likteydi, bende 150 200 diye gidiyim diyodum iyi oldu. Konfor güzel, oturuş pozisyonu baya dik,gaza tepkisi yumuşak, genelde ön freni kullandım fren güzel. Benim motor 14beygir 12nm tork, bajaj 17beygir 13nm tork ama benim motorun gaza tepkisi ivmelenmesi daha sert, bajaj daha sakin tatlı tatlı bir sürüş sunma yoluna gitmiş.
Sonra sıra rs200e geldi oturdum gazı açtımki of ivmelenme ses çok güzel, bi an düşündüm alsam mı diye. 5dk sonra aradaki performans farkına alıştım almaktan vazgeçtim motor çok eğlenceli, gidişi duruşu güzel. Motor oturaklı. Gaz tepkileri çok iyi, viraj çıkışı çok eğlenceli. Oturuş pozisyonu beklediğimden baya dik, yeni başlayanlar düşünülmüş sanırım.
En çok sıra ns200de vardı. Motorun gidişi rs e yakındır diyodum ama yine de bekledim iyiki de beklemişim. İkisinin karakteri çok farklı. Motorda rsdeki o çılgınlık yok, yine sakin tatlı bi sürüşe gidilmiş. Oturuş pozisyonu baya önde sanki ön tekerin üstündeyim kıvraklık güzel en küçük yerlerden gir çık, ön fren güzel, arka fren pedalı pege göre yüksekteydi o çok ilginç geldi. Rüzgar koruma namına bişey yok, motorla birlikte siperlik almak şart.
Tüm motorlarda elcikler garip geldi. Benim motorda elcikler biraz bana doğru açılı, bunlarda dümdüz olunca kısa testte bile elimde ağrı yaptı. Motorlarda vites göstergesi de yok. İkisine de alışılır, anlaşılmayacak şeyler değil ama ilginç geldi.
Ben en çok rs200ü beğendim eğlenceli motor. Ama 150den 200e geçmek olmaz seneye 400lüğü gelecekmiş oturuşu biraz daha yatık, vites göstergeli ve elcikler de sürücüye göre biraz açılı olursa niyetlenirim. Fiyat da güzel olursa oldu bu iş.
İlgi alaka çok güzeldi bajaja böyle bi etkinlik ve test imkanı için çok teşekkürler. 3 motoru da sırayla test edip karakter farklılıklarını görmek güzel bi deneyim oldu. En son oturdum benim motora, ns200den sonra uzun araç sürer gibi oldu aynı yolu bi de benim motorla turladım açtım gazı tedirgin olmadan keyif bu, bi günde 4 motor, bu gece yüzümde daha geniş bi gülümsemeyle uyurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)