MotoCafe Maltepe - Profesyonel Motosiklet Temizliği, Full Motorcu Muhabbeti Burada
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Güzel para var bu işte.
Sendede ybr var
-
-
-
instagrada takip ediyorum bence kafe denmez buraya oto yıkamacının bekleme salonu diyelim öyle bi kafe yok aslında cunki kafe dedigin nargilesi olur mac izlersin falan burda sandöviç atıstırmalık vs var bide motor yıkıyorlar .
heralde otoyıkamacı is yoklugundan bu yolu secmiş olabilir. ( motorcu her zaman gösterisi sever 30 tl ye yıkasalar motoru genede götüürür millet oraya )
-
yıkama 30 tl diye biliyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
yıkama 30 tl diye biliyorum
ben demiştim
bizim burda 2 dk yıkama 15 dk kurutma
çayda bedava
-
Cidden 30 mu? İyiki motorumu, arabamı falan kendim yıkamayı cilalamayı seviyorum
-
moto cafe ama çok küçük bir yer yazın burası full dolar hatta sıra kavgası bile çıkar ahan yazıyorum (yaşanmaması dileği ile )
-
ben beğenmedim kantinden bozma gibi bişey olmuş...
-
Geçen yıl ilk açıldığı haftadan beri gidiyorum. Sıksık olmasa da 2 ayda bir.
Yıkamaya, zincir temizliğine veya yağlamasına laf edeni hiç duymadım. Zincir temizliği gaz yağı ile yapılsa da yağlama motul ile. Dolayısıyla aldığı parayı hakediyor.(sade yıkama 20TL, zincir temizleme/yağlama 15TL)
Cafesi küçük ama büyük olması manasız zaten ayakta dolanıyorsunuz. Tek dahi gidilse her daim muhabbet etmeniz mümkün.
Tek kötü yanı sıra. Maalesef özellikle haftasonları sıra feci. En son telefonla randevu yapılıyordu, o biraz iyileştirdi.
İçeride anne mantısı, sigara böreği, kek, çörek vs de var
Ben benzincide 2 TL ye yıkatıyorum diyenlerde etrafındaki motosikletlerin özellikle blok kısımlarına bakıp çıkmayan damla damla vernik yanıklarını görebilir.
-
balıkesirde oto yıkamacı arkadaş motosikletleri 5 liraya yıkıyor, her türlü yağlaması cilası da içinde
-
her gece ticari taksiyi ic dis 8 liraya yikatiyorum.8 liradan da para kazaniliyor yani.bu 20-30 liralar yikama icin buyuk para benim gözümde israf.
-
Bence fiyat çok yüksek.Ama İstanbul'da olsam yolum düşse yıkatmasam da uğrar sohbete katılmak isterdim.
-
1 kere buluşmamızda burada yıkattım motorumu. En son yıkatalıda 3 ay olmuştu , çamur içindeydi baya. zincir bakımı falanda yapıldı. zincir zaten temizdi ama ben yinede hazır yıkanıyorken her şey yapılsın dedim. Motor bildiğiniz tertemiz olmuştu. Tel jantları bile tek tek sildiler onlar bile parlıyordu. 50 tl ödemiştim. gold bakımdı galiba adı
Ben bu cumartesi 8 saatimi motoru temizlemek ile geçirdim , dün serviste bir şeyler ile uğraşırken birisi gelip hayırlı olsun motorun dedi egzoz boruları bile bildiğin parlıyordu. 15 binde bu arada
-
Eğer böyle bir durum var ise üç ayda birde olsa gitmekte fayda var sanki .Hafta sonu Çanakkale gezimiz olacak . Dönüşte uğrayabilirim.
berkcigdem adlı üyeden alıntı
1 kere buluşmamızda burada yıkattım motorumu. En son yıkatalıda 3 ay olmuştu , çamur içindeydi baya. zincir bakımı falanda yapıldı. zincir zaten temizdi ama ben yinede hazır yıkanıyorken her şey yapılsın dedim. Motor bildiğiniz tertemiz olmuştu. Tel jantları bile tek tek sildiler onlar bile parlıyordu. 50 tl ödemiştim. gold bakımdı galiba adı
Ben bu cumartesi 8 saatimi motoru temizlemek ile geçirdim , dün serviste bir şeyler ile uğraşırken birisi gelip hayırlı olsun motorun dedi
egzoz boruları bile bildiğin parlıyordu. 15 binde bu arada
güzel bakan , güzel görür.
-
yahu napılıyosa yapılıyor bence cok para her hangi oto yıkamacı 10 tl ye yıkıyor motoru silyor parlatıyor zinciride sen temizle 2 dk nolcek ?
-
Benim gözümde motorun ufak tefek bakımlarını yapmayan, temizliğini yapmayan motorcu, motorcu değildir. Sadece sürücüdür.
-
fiyat çok uygun değil ama her gidenin memnun kalması çok güzel olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)