Samsung dan Akıllı Motosiklet Camı (Smart Windscreen)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İyi güzel hoş da bizim vatandaşımız trafikte giderken fb-gs maçını izler KV izler Esra Erol izler ne bilim izler babam izler yani gaza gelir teker yapar uçar yani gerek yok
-
Millet güvenli sürüş için hız göstergesini bantlar bunlar ön cama telefon ekranı koyuyor.
-
O whatsapp orda olmayacaktı.
Tribi gördükçe basacan gördükçe basacan al başına belayı.
-
Bakacaksın ekrana, mesaj yok hala yok sinirleneceksin, basacaksın gazaaaaa sonra patlayacaksın...
-
KURT-BOZ adlı üyeden alıntı
İyi güzel hoş da bizim vatandaşımız trafikte giderken fb-gs maçını izler KV izler Esra Erol izler ne bilim izler babam izler yani gaza gelir teker yapar uçar yani gerek yok
güldürdün ya :D:D
-
kafadan kazalarda hasarın maddi miktarı büyük olur. Sonra klasik türk kafası givi'nin camını takarız. Gene dönüp dolaşıp kürkçü dükkanı...
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
bu teknokoloji sadece tek bir işte çok işlevsel olur, oda yönbulma (navigasyon). Gerisi kazaya davetiye.
-
Bu olmamış. Geçen hafta sevgilimle telefonla tartıştıktan sonra yola çıktım. 20 km'yi 10 dakikada gitmişim. Bize gelmez böyle şeyler
-
Whatsapcı,facebookcu otomobilcilerden gına geldi.Şimdi bunların motorcu versiyonlarını çıkaracaklar.Yarım akıllı teknoloji ile olmaz bu işler, tak bluetoth kulaklık gözün yolda olsun.
-
Sosyal medya da açsın, maç da izlensin o zaman tamam olur. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
1 saniye, sizi hayattan koparacak olan süre gözünüzü yahut dikkatinizi yoldan ayırdığınız an başlayan o 1 saniye... Son yıllarda çıkan motosikletlerin o büyük LCD göstergelerine de gıcığım, bir sürü data, oysa sürücü ve yol arasına bunlar girmemeli...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
Sakat teknoloji, ister istemez dikkat dagilacaktir.
Ben interkom ile telefon görüşmesi yaparken bile bazen dikkatimin dagildigini fark ediyorum.
-
teknoloji sürücüyle yol arasına girmez...hız sınırı uyarısı kaza anında hemen yardım vs gibi bi düzine iyi tafarını görmeyip mevzuyu esra erola(ne tür proğram yapıyosa artık) bağladınız...hele bi çıksın piyasaya...gerisine sonra karar veririz...
-
Bu konuda çoğu arkadaşa katılıyorum. Sakat teknoloji. Şimdi yenilikçi olacağız diye de bazı temel unsurları gözden kaçırmamak gerekiyor. Eğer bu alet motor hareket halindeyken uyarı vermiyorsa o zaman iyi. Aksi halde 1 sn aynaya bakınca bile öndeki araca çarpma tehlikesi yaşadığımız durumları göz önüne alınca pek akıl karı olmuyor bu.
-
ben beğendim ama gelştirilmesi gereken çok alan var
-
-
Telefonlarından hayır görmedik
Elimdeki telefon 2 yıla dayanılmaz hale geldi güvenemedim
-
Berkec. adlı üyeden alıntı
Telefonlarından hayır görmedik
Elimdeki telefon 2 yıla dayanılmaz hale geldi güvenemedim
telefonunuz ney ? bendekide 2 yıllık ta halen hiçbir şeyi yok merak ettim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
kaç para lan bir akıllı cam
-
Gereksiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)