Din düşmanı münafık bunlar hep gezici. Mümin abilerimizin ülkeyi kalkındırıp uçurmasını çekemiyorlar. Merkel bunlara fon sağlıyormuş. Bir de geçen saygıdeğer bir abi bir ortamda anlatıyordu, kulak misafiri oldum. Fatih Sultan Mehmet reise rüyasında İstanbulun anahtarını vermiş. Allah istemezse kimse önüne geçemez dedi. Bu dış mihrakları fazla takmaya gerek yok, zafer müslümanların olacak.
başımızdakiler sayesinde TL'den Dolara hızlı geçişi sağladık para birimimizi değiştirmemize ramak kalmış. başımızdakiler sayesinde hristiyanlığada geçiş yaparsak tam avrupalı oluruz artık.
Gereksiz bilgiler ansiklopedisi...
halktan aldığın ağır vergilerle köprü yaptır, buna rağmen para almadan geçirme kimseyi, birileri o paralarla mercedesden aşağısına binmesin, halktan toplanan trilyonlar birileri için "çerez parası" olsun.
ama halen "hüloooğ".
çok ilginç bir memleket gerçekden.
isin ilginç tarafi biz köprü yaptik diye övûnüyorlar.
Ulem benim vergilerimle köprü yaptiysan ben niye bu koprüden para vererek geçiyorum diye sorunca,
biz yapmadik özel sektör yapti senin bir kurusun harcanmadi diyorlar!
eee o zaman niye köprü yaptik diye övünüyorsunuz?
tissssss.....
cevap yok.
Köprü ücretlerinin dolar üzerinden hesaplanacagi daha proje halindeyken açiklanmisti yani sasilacak yeni bir durum yok.
TAbi ki su kadar dolar demeyecekler.
Dolar karsiligi TL bazinda ücret belirlenecek.
Yillar önce daha ilk köprü yapilirken kafasi çalisanlar köprüye karsi çikmis, bunun sorunu daha da derinlestirecegini ve kisa zamanda ikinci ve hatta üçüncü köprüleri yapmak zorunda kalacagimizi söylemislerdi ama kimse dinlemedi hatta alay ettiler.
Siz geçmezsiniz falan dendi.
Fakat kisa süre içerisinde görüldü ki adamlar hakli.
Ama ders alinmadi ikinci köprü yapildi.
Yine degisen bir sey olmadi üçüncü yapildi.
Bakalim köprü yapacak yer kalmayinca ne yapacaklar!
Ileride yapmak zorunda kalmadan simdi yapsak daha ucuza ve daha az sorunla halledebilecegimiz meseleleri böyle etrafa para saçarak ve milletin sirtina yüklenerek geciktirdikçe neler kaybettigimizin kimse farkinda degil.
Bu kafayla daha çok köprüler yapariz ve o köprülerin altindan çok sular akar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
istatistikler gösteriyor ki her köprü yapımı çevresine yerleşimi çekmiş. mesele köprü değil yani, ilerleyen zamanlarda etrafa yerleşimin gelmesi ve böylece çevre yolların yapılacak olması. şu an için 3.köprünün etrafı boş ama zamanla oralara da yolların, avmlerin konutların yapılacağını göreceğiz. böylece de istanbul trafiği rahatlamış gözükse de uzun vadede daha kötü bir hal alacak.
Ne ? 3. Köprü motorsikletlere bedavamıymış? Yok canıııııımmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)