ben çok uzaklardayım ama maksat topic üstte olsun görülsün diye yazdım
ben çok uzaklardayım ama maksat topic üstte olsun görülsün diye yazdım
boy son durum hakkında bilgi verebilir misin?
kaç kişi başvurdu, kabul olan var mı?
güncel....
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
güncel..........................
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
...güncel...son durum nedir kardeşimizin durumu nasıl???
Satılık Asya125t-Spidi mont
Öncelikle acil şifalar dilerim. Bu süreç genellikle uzun ve yorucudur. İnternet üzerinden araştırılırsa gönüllü donörlerin kayıtlı olduğu siteler var. Faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca farklı kan gruplarından trombosit ihtiyacı olanlarla takas yapılabilir.
Bir de birkaç not:
Test sırasında tam kan sayımı ve tahlili ile trombosit sayımı yapılıyor. Eğer donörün herhangi bir sağlık problemi yoksa, 24 saat içinde alkol, uyuşturucu ve ilaç kullanmadıysa, sarılık benzeri sari hastalık geçirmediyse, sedef hastası değilse (en azından ilaçlı tedavi görmüyorsa) ve trombosit sayısı yeterliyse kabul ediyorlar. İşlem sırasında donör kollarından bir cihaza bağlanıyor. kan bir koldan alınıyor, ayrıştırılıp diğer koldan tekrar geri veriliyor.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][SIZE="2"][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[url]www.cagmotor.com.tr[/url]
kan bulunmusmu
Yeni yine yeniden
dostum son durum nedir ???
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
yaa umarım bulmuşsunuzdur ben bir baba olarak çocuklarun hasta olmalarına dayanamıyorum
küçük kardeşimize geçmişolsun onu çok seviyoruz
KAMP ADAMLARI
anladığım kadarı ile bu durum artık güncelliğini kaybetmiş topiği aÇan boy dahi ilgilenmediğine göre... ALLAH ŞİFA VERSİN....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)