MOTOR-IN / Motosiklet kullanıcılarının mobil uygulaması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çorum İl Temsilcisi
Evet indirdim uygulamayı. Furkan Tarık Göçmen Eklersiniz güzel uygulama hoşuma gitti.
-
Güzel uygulama Can Yassıtaş ekleyin izmirdeyim..
-
Servisleri markaya gore siralasaniz da aradığımız bulsak nasıl olur
-
wp ye de gelirse tam olur
-
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi uygulamamız Google Play'de devrede ve yakında da iOS'ta ücretsiz olarak hazır olacak.
Uygulama için sürekli olarak güncellemeler ile kullanımı rahatlatıcı ve düzeltici aksiyonlar alıyoruz. Büyük resme bakarken aralardaki ince detaylarda unuttuklarımızı tek tek devreye alıyoruz. Bugün yayınlanan "v0.1.1-beta" sürümü güncellemesinde yapılan değişiklikler aşağıdaki gibidir;
Kullanıcılar sekmesinde tüm kullanıcılar sekmesinde artık sadece arama simgesi çıkıyor. Büyük arama simgesine veya sağ üst köşedeki arama simgesine tıklayıp arama yapıldığında ilgili kullanıcılar geliyor.
Ana menüdeki “Bildirimler” butonunun sağ üst köşesine bildirim sayısı eklendi ve bunlara tarih saat bilgisi eklendi.
Grup yorumlarını okurken yorum alanını yukarı doğru ittiğinizde otomatik olarak ilgili alan büyüyecek şekilde değiştirildi.
Servis listesinde otomatik olarak kullanıcının kayıtlı olduğu ildeki servisler getirildi. Buna bağlı olarak arama ekranı açıldığında “il” alanında otomatik olarak kullanıcının kendi ili seçili geliyor.
Sol menüdeki “QR Kod Oluştur” butonu kullanıcı firma yetkilisi değil ise artık gözükmüyor.
Rota aramada “Min” ve “Max” alanları güncellendi.
Bir önceki sürümlerde bazı ekranlarda düzeltilmiş olan, ekran geçişlerinde klavyelerin ekranda kalması problemi tamamen giderildi.
Harita açıldığında kullanıcının lokasyonu bulunduğunda ilgili yere zoom yapılıyor.
Haritadaki arama çapı 30 km'den 16 km olarak değiştirildi (8 km yarıçap).
Servislerdeki “Çevremde Ara” fonksiyonu 3 km çapta arayacak şekilde değiştirildi.
Grup oluştururken Grup İsmi parametresinin minimum uzunluğu 5 karakterden 3 karaktere düşürüldü.
Bilgilerinize arkadaşlar.
(Her türlü görüş ve önerilerinizi yine bize iletin lütfen. Geliştirmek veya çözüm bulmak için en kısa zamanda üzerinde çalışmaya başlıyor oluruz.)
-
Android de kullanmak zor sürekli programdan atıyor resim yüklemiyop daha kısaca ne denediysem programdan çıktı saygılar düzeltmek gerekir
-
Zsrvc adlı üyeden alıntı
Android de kullanmak zor sürekli programdan atıyor resim yüklemiyop daha kısaca ne denediysem programdan çıktı saygılar düzeltmek gerekir
Bu tür durumlarda rapor gönderimi yapmanız önemli, rapor içeriğine adım adım belirtmenizi rica edeceğiz.
info@motor-in.com.tr mail adresimize telefon marka model ve android sürüm bilgileri ile ne yapınca ne sorun oluyor bilgisini iletebilirseniz kontrol edelim hemen.
-
Uygulamayı google playden indiremiyorum. Telefonum Samsung S4. Bu uygulama cihazınız için uyumlu değil yazıyor.
-
Merhaba,
Telefon android sürüm bilgisini iletebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
MustafaR25 adlı üyeden alıntı
Uygulamayı google playden indiremiyorum. Telefonum Samsung S4. Bu uygulama cihazınız için uyumlu değil yazıyor.
Merhaba,
Telefon android sürüm bilgisini iletebilir misiniz?
-
Bende aramalarda bile çıkmıyor. Normal mi?
4.4.4
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
onurordek adlı üyeden alıntı
4.4.4
Siteden yüklendi.
-
onurordek adlı üyeden alıntı
4.4.4
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
Siteden yüklendi.
Aramalarda çıkmıyor oluşu şu an için normal çünkü çok yeni bir uygulamayız ve Google tarafı henüz bizi tanıma aşamasında olduğundan öne çıkartmıyor. Bu yüzden sitemiz www.motor-in.com.tr üzerinden direk yükleme yapabilirsiniz ki zaten yapmışsınız
-
-
twilight adlı üyeden alıntı
IOS ne zaman gelecek??
Merhaba,
iOS versiyonu ay sonuna kadar aktif hale gelmiş olacak.
-
Uygulamada bazı çalışmayan aksaklıklar var. Bunlar zaman içersinde düzenlenip güncelleme mi gönderilecek. Mesela;
1-Kapak Fotoğrafı koyabiliyorum fakat profil fotoğrafı seçemiyorum.
2- Rota belirlemede (Isparta > Denizli) 1 km'den az rota iptal edilsin mi şeklinde soru soruyor.
-
ramcixx adlı üyeden alıntı
Uygulamada bazı çalışmayan aksaklıklar var. Bunlar zaman içersinde düzenlenip güncelleme mi gönderilecek. Mesela;
1-Kapak Fotoğrafı koyabiliyorum fakat profil fotoğrafı seçemiyorum.
2- Rota belirlemede (Isparta > Denizli) 1 km'den az rota iptal edilsin mi şeklinde soru soruyor.
Merhaba,
Profil fotoğrafınızı profilim - ayarlar - fotoğrafları güncelle başlığından yuvarlak alan sizin profil fotoğrafınız için. Burada seçim yapamıyor musunuz?
Rotalarda mesafelerle ilgili bazı aksaklıklar var, bunlar yakında gelecek güncellemeler ile düzelmiş olacak.
-
Uygulamayı arama kısmında bulamayan olursa diye linkini aşağıda paylaşıyorum
https://play.google.com/store/apps/d...oloji.motor_in
-
Motor-In adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Profil fotoğrafınızı profilim - ayarlar - fotoğrafları güncelle başlığından yuvarlak alan sizin profil fotoğrafınız için. Burada seçim yapamıyor musunuz?
Rotalarda mesafelerle ilgili bazı aksaklıklar var, bunlar yakında gelecek güncellemeler ile düzelmiş olacak.
İlk baktığımda sadece fotoğraf kareleri vardı, profil için bir yuvarlak alan göremedim. Uygulamayı tekrar aç kapa yaptığım zaman geldi. Sorun çözüldü.
Bir şey daha var, belki dikkatinizden kaçmıştır diye düşünüyorum. Kullanıcı detayında Profil fotoğrafı var fakat sizin yerleştirdiğiniz yere kullanıcının kapak fotoğrafı geçmiyor.
Teşekkürler, İyi Çalşmalar.
Emeğinize sağlık.
-
ramcixx adlı üyeden alıntı
İlk baktığımda sadece fotoğraf kareleri vardı, profil için bir yuvarlak alan göremedim. Uygulamayı tekrar aç kapa yaptığım zaman geldi. Sorun çözüldü.
Bir şey daha var, belki dikkatinizden kaçmıştır diye düşünüyorum. Kullanıcı detayında Profil fotoğrafı var fakat sizin yerleştirdiğiniz yere kullanıcının kapak fotoğrafı geçmiyor.
http://i.hizliresim.com/8ZMo01.jpg
Teşekkürler, İyi Çalşmalar.
Emeğinize sağlık.
Merhaba, evet yan menüde henüz arka plan gözükmüyor. Yakın zaman içerisinde bazı ufak nüanslar ile onu da değiştireceğiz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)