o hiza göre
1- soför acemi
2- motosiklet dandik
3- dikkatsiz ve bilinc siz (müzik dinliyor herhalde ?!)
önceden planlanmış bir kazaya benziyor
bigün böyle başıma gelecekti virajda uçurumdan aşşağı uçtuğumu hayal etmeye başlamıştım ki bi baktım oraya doğru gidiyorum sonra viraja baktım allahtan toparladım yoksa uçmuştum valla
Viraja girdiği nokta yanlışta olsa dönerdi o motor, dömemeyecem diye heyanlanmış kilitlenmiş, Başınıza gelirse ne olursa olsun virajı dönmekten vazgeçmeyin !
Geçen ay sürücü kursunda eğitim parkurunda sekize benzeyen keskin dönüşlü yerde sola dönerken buradan kesin dönemem aha şu direğe çarparım diye korkunca bir baktım sahiden de o direğe doğru gidiyorum, koskoca 500cc honda, devirsem kaldıramam falan derken aşırı yavaşlığın etkisiyle dönemeyip direğe doğru gidince panikleyip ön freni sıktım, haliyle motor yattı. Aman yatmasın tutayı diye sol ayağımı yere basıp tutmaya çalışınca da sol bacağım zorlandı. üzerinden iki buçuk hafta geçti ama hala ağrısı geçmedi, sınava da topallayarak girmiştim.
Ama sınavda aynı hataları yapmadım, başka şeye bakma, döndüğün yere bak, aşırı yavaşlama, yatınca korkma gaz verince düzeliyor zaten diye kendi kendime konuşa konuşa 35 dakikalık sınavı bitirdim bir sorun çıkmadan.
bu, baktigin yere gidersin olayi degil. adam virajda toparlayamamais. karsi seride gecmis ve kirlara bayirlara uzanmis.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)