o kadar çok ambulansımız var ki millet artık dalga geçmek için kullanıyor.
o kadar çok ambulansımız var ki millet artık dalga geçmek için kullanıyor.
''Unutulmaz bir evlilik teklifi istediği için yaptım''
kadınların bir kere evleniyorum şımarıklığına da güzel bi örnek
her şeyi oyuncak ettik , yolculuk nereye.
Tartışan iki tarafta haklı ancak kızlarda akıl olmadığı bir kez daha onaylanmıştır
Etrafimda o kadar sigir kadinlar varki,sirf evde kalicam diye boyle mal mal insanlarla evleniyor.
Evliyim 8 sene oldu,evlilik teklifi etmedim ,ne esim gerek duydu ne ben.
Hepinizi kocaman alkışlıyorum.Şu yorumlara bak,şu sözlere.
Kaç yaşında adamlarsınız.Sövsen sövülmez,laf etsen edilmez yaştasınız.Adam babam yaşında'bu salakla evlenilmez' demiş. @karabuz ?
Bu kadar mı tahammülsüzsünüz.Kaçınız ambulans organizasyonunu biliyorsunuz.Hastanede kaç tane yedek takım olduğunu bilmeden etmeden.Adamın hayatında bir kere olacak bir şeyi,kısacık bir anda yapmasına bin bir türlü laf ediyorsunuz.
Evet 73 doğumlu abim,senin yerine ben utandım.@kurubuz
Evet o şikayeti nereye,112 meşgul ediliyor,olaya mallık olarak yaklaşan kendisi daha öyle olan arkadaş,hepinizin yerine utandım.
Kafanızdan,yabozluğunuzdan,bir şeye güzel tarafından bakamayışınızdan,cehaletinizden utandım.
Ama suç sizde değil abi,videoyu sosyal medyaya atan arkadaşta,sakla kendine hatıra işte.Bilmiyor musun sen bizim milleti.
Onun yerine motorunla atarlansan sövsen bi arabaya bak nasıl güzel yorumlar alıyorsun dimi kafası kendinden güzel motorcu kardeşler
1. o ambulansın yaktığı mazot benim cebimden çıkıyor
2. personelin maaşı benim cebimden çıkıyor
3. o esnada oluşabilecek bir mağduriyet yine t.c. vatandaşının başına gelecek vs...
farz et bir üsteğmen helikopterle evlenme teklifi yapmış bundan ne farkı var.
görev kutsaldır.
işin kalorifercilik bile olsa mesai dahilinde bununla meşgul olamazsın..
ama düzen bu şekilde işte..
bu işleri savunan arkadaşlar yarın herhangi bir devlet dairesinde son yarım saat kala işlerini halletmeye gider de pasta kesen veya çay sigara yapan memurlar yüzünden işleri görülmezse o zaman durumun vahametini anlarlar..
arkadaş nereye gitsen aynı binbir güçlükle çalıştığın iş yerinden izin alır ptt ye gidersin sistem yok hastanede başhekim yok okula gidersin müdür dişçide randevuda otobüs saatinden 15 dk önce kalkar sallayan yok polis hırsızı elinle getirsen senden önce salar....
...bitik bu ülke bu zihniyet yüzünden bitik..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Teklif edene de,ambulansı oyalayana da o senaryodan haberi olana da...her birine maaşlarının kat be katı ceza kesilmesi ve cezanın da yine bu şekilde haberlere çıkmasını yürekten temenni ediyorum...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Bu ülke neden bir arpa boyu yol gidemedi diyerek kestirip attım.
Uzun uzun yazamadığımı harung nick'li arkadaşım azıcık ucundan değinmiş sağ olsun.
ama bu konu hakkında yazacak o kadar çok şey var ki aslında.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Asılsız ihbar yaparsan bile polisi oyalamaktan ceza yersin,
adam ambulansı 3 personeli 1 saat alıkoymuş hala olaya pembe gözlüklerle bakan var..
Bide çıkıp olayın yanlış olduğunu söyleyenlere atarlanıyorlar..
Haberi görünce malum yüz yıllık video çıkacak sandım. Hani şu araçlar motosikletin önünü kesip adamı dövmeye çalışırken edilen teklifli video.
bence çok hoş
1)Muhabbeti nereden tutarsan tut elinde kalıyor.Adam güzel bir ortam yaratmak istemiş ama keşke bunu bu şekilde kendi keyfi için devletin aracını personelini meşgul etmeden başka bir senaryo ile yapsaymış.
2-)Devlet büyükleri gelince bazen ambulanslar kortej gibi şeyler yapıyor, devlet büyükleri için binlerce şey sebepsizce meşgul edilirken bu ambulansta bunun için meşgul edilebilir.
Hangi yorum hoşuna gidiyorsa onu seç :D
JANDARMAYA ŞİKAYET ETTİM BİZ BAKMIYORUZ DEDİLER
Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM)
7/24 açık telefon hattı: 184
Web sayfası: http://sabim.saglik.gov.tr/
Walla eşim şikayet etmeye gerek olmadığını, zaten bunlar hakkında soruşturmayı hemen başlatacaklarının neredeyse kesin olduğunu belirtti. Ama hobi olarak yine şikayet edilebilir tabii.
Bence hiç güzel olmamış, bayana erkeğin ölüm haberini vermeleri gerekirdi,sana evlenme teklifi etmeye gelirken ölmüş buda cebinden çıktı diye yüzügü vereceklerdi tabi bayan salya sümük,,morgda son kez goreyim derken hort
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)