2016 Motosiklet Fuarı Davetiyeleri ve Hediyeleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yine kadınlara verecekler
(Bu mesajı ilk ben yazayim dedim )
-
-
Ücretsiz davetiye için spormoto söyle bir paylaşım yapmıştı şansınızı deneyin belki kalmıştır.
Ücretsiz Fuar Davetiyesi!
Spormoto KTM Türkiye sosyal medya takipçilerine özel 500 adet davetiye sizleri bekliyor.
Davetiyenizi almak için yapmanız gereken sosyal medya hesaplarımızdan birini takip ediyor olmanız ve
http://spormoto.com/formsxyz/view.php?id=47841 sayfasındaki iletişim formunu doldurmanız. Formu dolduran takipçilerimiz davetiyelerini Spormoto KTM Hasanpaşa Showroom'dan alabilirler. Davetiyeler yalnızca elden teslim edilecek olup, kargo ile gönderim yapılmayacaktır.
Motoavm firmasıda alışverişlerde davetiye veriyor.
Motoavm' den 100 tl ve Üzeri Alışverişlerinizde Fuar Bileti ve Boyun Anahtarlığı Hediye // Kargo Ücretsiz ... // Tek Çekim ve Havale Alışverişlerinizde % 5 İndirim ..
www.motoavm.com
URAL Motosiklet Türkiye sayfasından da davetiye talep edilebiliniyor.
Honda motosiklet facebook sayfasıda davetiye veriyor.
MOTO BIKE EXPO’ya çift kişilik davetiye kazanma şansınız devam ediyor, test yarışmamızın dördüncüsü başlıyor!
Hemen aşağıdaki sorunun doğru seçeneğini, gerçek maceranın sizin için ne anlama geldiğini adresiniz ve iletişim bilgilerinizle Facebook direkt mesaj yoluyla bize gönderin.
Jürimizin seçeceği on (10) kişiden biri olun, MOTO BIKE EXPO’ya çift kişilik davetiye kazanın.
Not: Yarışmamız 11 Şubat 00:00’da sona erip, sonuçlar 12 Şubat’da Facebook sayfamızdan duyurulacaktır.
https://www.facebook.com/HondaMotosikletTR
-
Mardin İl Temsilcisi
Bedava Bilet mi? istiyorum :(
-
Ben anlamadım şimdi davetiyeyi alınca ne oluyor almayınca ne oluyor? Ben pazar günü orada olacağım girişte bilet yok mu? Millet ondanmı koşuşturuyor etrafta.
-
Her yıl nedense bayanlar kazanıyor. Yalnız içeride 5 bin erkek varsa 10 tane bayan var çok garip çoookk...
Bakın buraya yazıyorum demedi demeyin... 2 motorun 1 tanesi kesinlikle ve kesinlikle bayan bir arkadaşa çıkacak.
Hayal bile kurdurmuyolar artık....
-
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
Valla geçen sene o 10 bayanın 10.000 (on bin) adeter ele avuca sığmicak kadar kupon doldurduğunu görünce ( mankenler çay molalarında kupon dolduruyodu, doldur doldur bitmiyodu ). bana çıkamayacağını anladım
Edit rakkamlar temsili dir
Bu arada geçen sene bilet ne kadardı ???
-
Vip davetiyelere de hafta içi hafta sonu ayrımı yaptılar mı acaba?
Geçen sene 1 vip davetiye ile 2 kişi girebiliyordu bu sene onu da 1 kişiye indirmişler.
-
gıdıp subat sayısı motorbıke dergısı alın 8 tl ye cıft kısılık davetıyenız olsun,tırlyonluk fırmalardansa bır motor mecmuasınada destegınız olmus olur hem.
-
erreguay adlı üyeden alıntı
Bu arada geçen sene bilet ne kadardı ???
Yanlış hatırlamıyorsam 25 TL gibi gereksiz bir fiyattı ve davetiye alanlara çekiliş kuponu vermiyorlardı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
25 liralık bilet için maymun olmaya gerek yok.
-
Internetten baktımda nasıl satın alınıyor bu dergi??
-
stevejones adlı üyeden alıntı
gıdıp subat sayısı motorbıke dergısı alın 8 tl ye cıft kısılık davetıyenız olsun,tırlyonluk fırmalardansa bır motor mecmuasınada destegınız olmus olur hem.
Kesin var mı bilet dergide? Hafta sonu mu hafta içi mi? İnternetten spariş vereceğim.
-
İlk gün gelmenin bir avantajı olurmu sizce?Öğleden sonra açılması da pek iyi olmadı benim açımdan.
-
iki adet haftasonu davetiyesi temin edebilecek biri var mı?
haftaiçinde elden teslim alabilirim.
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
25 liralık bilet için maymun olmaya gerek yok.
Süper yorum !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
hediyeler güzelde çıkmıyo ki yaau !! 10.kişiye de bi bardak su deseler o bile çıkmaz bana
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Elimde fazladan birkac bilet var isteyen olursa msj atabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)