Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet fuarında çatışma: 1 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bütün forum üyeleri ve etrafımdakiler bana "sen" diye hitap edebilirler. Kendime zorla " siz" dedirtmem çok anlamsız olurdu herhalde. Kaldı ki burası motosiklet forumu, " sevgili meslektaşım" diyerek söze başlanan bir avukat portalı değil. Hem emin ol ki birilerinin o çok özendiği motosiklet çetelerindekiler de birbirine " sen " diyordur. " Rica etsen şu adamı vurur musunu acaba ? diyerek birbirlerine kibarca rica etmiyorlardır Genelleme konusunda haklısın. " O özendiğiniz" yerine "o özendikleri..." demem gerekirdi. Anlatmak istediklerim ile çelişmiş, çete özentisi olmayan grupları dışarıda tutmak istememe rağmen bu cümle ile herkesi dahil etmişim. Neyse kırmayalım birbirimizi elin çeteleri yüzünden. Adamlar birbirini vuruyor, tasası bize düşmüş.
    retox70 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    43 yaşında evli ve iki çocuk sahibi kendisine sen veya siz denilmesine aldırış etmeyen biri, Amerikan çetelerini tiye almış, geyik yapmış.
    Sonra kendisine siz denilmesini isteyen medeni durumu ile ilgili hakkında pek bilgimiz olmayan biri, bana sen diyemezsin, kuruuzır motora binenleri genellemeyin vs.vs. demiş.

Yahu arkadaş, elin amerikasında, (Bakınız baş harfini bile büyük yazmaya üşendiğim ülke) adamlar birbirine girmiş, Türkiye'de olsa diye senaryo üretip üzerine bir de birbirinize girmişsiniz.
    Enerjimizi başka şeylere yorabilsek keşke.
    Haydin iyi muhabbetler
    telike ve RuzgarSA bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tanımadığınız birinin algısına ve kimliklerine laf edecek kadar zeki ve otorite sahibi olduğunuZu düşünüyorsunuz da siz ve sen ' arasındaki fark mı rahatsız etti.
    Sabah 8 akşam 6 da işten çıkıp, haftanın bir günü motosiklete binebilen adamlar kara kara giyinip, rütbecilik kademecilik oynayınca komik oluyor.nereden çıktı bu kademecilik, rütbecilik? Kirli işlerini yürüten insanların kendilerini koruma içgüdüsünden. Ben buna özenen, kendini gizli ve yüce bir oluşummuş gibi gösteren hiç bir gruba mantık veremem.
    Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, türkiyedeki o sevmediğim gruplardaki insanların içinde Son derece saygılı insanların olduğunu da biliyorum.
    Fakat aramızda dönen geyik muhabbetiniden yola çıkıp, karşı tarafı küçümseyerek tepki göstermeniz bununla kalmayıp kendinizi konunun öznesi kabul etmeniz ve düşüncelerimizin tüm sürücüleri kapsadığını düşünmeniz gerçekten sığ ve komik fikirler.
    Benim hiç bir tarzla ilgili problemem yok, neredeyse her tarz motosiklete sahip olmuşluğum, kullanmışlığım da vardır. Ama parasını verip kullandığım motosiklet hiç bir zaman benim tabum, kırmızı çizgim olamaz ki ben de çıkıp körü körüne savunayım.
    telike bunu beğendi.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    43 yaşında evli ve iki çocuk sahibi kendisine sen veya siz denilmesine aldırış etmeyen biri, Amerikan çetelerini tiye almış, geyik yapmış.
    Sonra kendisine siz denilmesini isteyen medeni durumu ile ilgili hakkında pek bilgimiz olmayan biri, bana sen diyemezsin, kuruuzır motora binenleri genellemeyin vs.vs. demiş.

Yahu arkadaş, elin amerikasında, (Bakınız baş harfini bile büyük yazmaya üşendiğim ülke) adamlar birbirine girmiş, Türkiye'de olsa diye senaryo üretip üzerine bir de birbirinize girmişsiniz.
    Enerjimizi başka şeylere yorabilsek keşke.
    Haydin iyi muhabbetler
    Evli misin ,çocuk var mı, yaş kaç ? . Önce bunları bilelim . Ona göre sen veya siz diyerek genelleme yapıcam

bu chopper gruplarına üye olan kişilerle; yeni üniversiteye başlayıp kyk yurdunda kalan ve ortamdan korkup "arkası olsun" diye hemen ülkücülerin arasına karışan korkak,bir işe yaramayan,şamaroğlanı kişiler,aynı insanlardır.

sürekli biz farklıyız,bizim tarzımızı siz ne anlarsınız laflarının arkasına sığınan ama "sizin farkınız ne ?" dediğinde kem küm edip iki laf edemeyen adamlar. bak örnek olarak bir tanesiyle aramızda geçen olayı aşağıda yazıyorum;

yeni motosiklet aldım,3-5 senedir motor süren bir arkadaşım var yanına gideyim dedim. arkadaşım dövmecide çalışıyor ve tabii patronu da "chopper"cı. yamaha dragstarı vardı sanırım, öyle bir anlatıyor ki sanırısın mars'a giden uzay mekiği, neyse ;

adam ; dostum bu mereti ne kadar kullanmayı düşünüyorsun ?
    ben ; valla bakacağız abi, daha 1 ay oldu. bir alışayım,sonra karar veririm.
    adam ; racingçi mi olcan choppercı mi, tarzın ne olacak ?
    ben ; birkaç sene süreyim,karar vereceğim.
    adam ; tamam,sıkıntı yok. ama bunu kullanırken tüm ekipmanlarını tam giy. şakaya gelmez bu meret,biz yıllardır üstündeyiz.erken ölmek istemiyorsan oyunu kuralına göre oyna..
    ben ; tamam abi dikkat ediyorum zaten.ben yavaş yavaş gideyim.

o sırada giyinmeye başladım, balaklava,eldiven,kask,mont falan giyindim hepsini. bana şaşırmış gözlerle baktı ;
    adam ; ya kardeş bu kadar ciddiye alma bu işi. ben kışın bile bu kadar giyinmiyorum. (varan 1: az önce ekipmanlarını giy diyen şimdi ne diyor.)
    ben ; ya olsun ben yeniyim ya giyiyorum işte,tedbirimi alıyorum.
    adam ; he iyi, ama pantolon da alman lazım biliyorsun değil mi (varan 2: az önce ben bu kadar giymiyorum diyen adam şimdi pantolon giymemi öneriyor)
    ben ; biliyorum abi,en kısa zamanda alıcam.

vee gazı açtığım gibi uzadım. adam saniyeler içerisinde kendi kendine çelişiyor. ve daha sonra tanıştığım ve kendinlerinin chopper'ci olduğunu söyleyen adamların hepsi aynı bu tarzda. bir dedikleri diğerlerini tutmuyor.
    Mengu16 ve telike bunu beğendiler.

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    Motosiklet külüplerini sevmeme ve desteklememe rağmen şu devrecilik muhabbetini hiç sevmiyorum. Abi ne gerek var bu çaylak-usta- işlerine anlamış değilim. Yani herşeyi amerikalıların yaptığı gibi mi yapmak zorundayız. Ben bir kulübe gidip üye olduktan sonra niye çaylak damgası yiyorum..
    Neyse burası kaynıcak ben şöyle yerimi alayım..

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı __bakteri__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet külüplerini sevmeme ve desteklememe rağmen şu devrecilik muhabbetini hiç sevmiyorum. Abi ne gerek var bu çaylak-usta- işlerine anlamış değilim. Yani herşeyi amerikalıların yaptığı gibi mi yapmak zorundayız. Ben bir kulübe gidip üye olduktan sonra niye çaylak damgası yiyorum..
    Neyse burası kaynıcak ben şöyle yerimi alayım..
    sus çaylak ne diyosak onu yapican. motorları yıka parlat çabuk
    __bakteri__ ve telike bunu beğendiler.
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    cbr 250
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAHAHAHAHAHAHAHA

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta ben bu kulüpden istifa ediyorum. eski üye yeni üye ayrımcılığının yapılmadığı bir kulüp bulcam kendime. Ya da benim gibi düşünenlerle ayrı bir kulüp kurucağız. İsteyen istediği motorla üye olabilir. Sen çaylaksın ben ustayım muhabbeti yok. Yelek giyme zorunluluğu yok. ne istiyorsan onu giy gel. otur sohbetini et. çayını kahveni iç. Önemli olan motorcu musun? O zaman bizdensin kardeş

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür çapır rüzgarı, sersemletici şopar ruhu! Hell yeahhh
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Çapırcılar çıldırdı. Ya siz kendinizi ne sanıyonuz ya? Hayır okuyorum da bu ne kendimi beğenmiş konuşmalar öyle. Bu hal ve hareketlerle burda saygı göremezsiniz. Gidin dandirik kulüplerinizde çaylaklarla devrecilik oynayın. Tepem attı arkadaş ya. Ne kendini beğenmişlik bu böyle. Çıldırdılar biz şöyleyiz biz böyleyiz diye. Rüzgar çarptı galiba ahoov kendinize gelin.
    BatuhanK ve zapalka bunu beğendiler.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evli misin ,çocuk var mı, yaş kaç ? . Önce bunları bilelim . Ona göre sen veya siz diyerek genelleme yapıcam
    Evli misin değil, evli misiniz diyeceksiniz,
    35 yaşında evli çoluk çocuk sahibi adamım.
    En çok bana siz diyeceksiniz saksı değilim ben
    BatuhanK, kurubuz ve telike bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    tipler zaten haydut gibi.

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @HAZZILHAR . 43 yaşında 2 çocuklu adam olarak cevap hakkımı kullanayım :

Sen neden üstüne alınıyorsun ? Tarza elbette karşı değilim. Hatta cruiser motorları severim. Ama çete özentiliğine karşıyım. Çete olmak için, Hells Angels a benzemek için çok ama çok çaba sarf eden kulüpler var. Anatolian tigers denen kulüp en son manavgat festivalinde, şehir içinde bir arabayı çevirip camlarını kırdı, araç sürücüsü de psikopat çıkıp bunlara kurşun yağdırdı. Bir tanesi yoğun bakımdaydı, sonrasını bilmiyorum. O özendiğiniz patchelrini taktığınız, %1 türküleri söyleyerek birebir kopyaladığınız Amerikan kulüpleri bildiğin mafya ve çete . Uyusturucu ticareti yapıyorlar ,kadın satıyorlar. Kendileri sosyal grup oluşturmuş, sakin sakin motosiklet kullanan ve saldırganlıkla uzaktan yakında ilgisi olmayan yerli kuluplerimizi elbette tenzi ederim. Ama memlekete ithal edilmeye çalışılan çeteciliği ve çete özentiliğini bu yaşa gelmiş anlamamışım, sen de anlatma , anlamam zaten...
    Hocam eskort servisleri yasal işleri olarak gözükmüyormu yasada ?

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)