www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Honda fuarda kampanya yapacak bu fiyatlar üzerinden takmayın bunlar liste fiyatı.
Fiyatlara şöyle bi bakınca durup boş boş düşündüm. 9 bin$'a 1000rr alınan Amerika ile ülkemin durumunu düşündüm.
Paramızın değeri zaten düşük, buna rağmen kol gibi ÖTV, kol gibi KDV var. Buda yetmemiş gibi Kol gibi sigorta, vergi vs. var..
Hadi motoru aldın adam gibi ekipman alayım desen en az 4 bin TL vereceksin..
Yıllar yılı çalışıp yemeyip içmeyip aldığın motoruda gelip birisi çalacak... Ödediğin bütün vergiler bir yerine kaçacak...
Nasıl olacak bilmiyorum ama içimdeki motor sevgisini yıllar yılı öldürmeyi başardılar.
2015 yılının ocak ayında 11.500 TL olan 4400€ şuan 14 küsür. Hem döviz tokat atıyor, hem firmalar.
Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde motor piyasası hiç yemediği kadar zam yedi.
Düşünüyorum düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Böyle devlet olmaz olsun. Sırf motor alabilmek, adam gibi yaşayabilmek için yurt dışına taşınmayı düşünüyorsam şuan söylenecek söz kalmamıştır.
Kesinlikle bir şekilde motor'dan ÖTV'yi kaldırmak için yürüyüş falan yapılmalı bir şeyler yapılmalı. Biz böyle sustukça kazık sokan çok olur...
ohhh geçirmişler olsun
oooooooo çok sert. Ağa nc750x'i 25e almıştı arkadaşım bir sene olmadan 30un üstüne çıkmış. Geçen yamahaya kızıyorduk sonra suzukiye şimdide hondaya. Aslında kızılacak onlar değil gibi
Asgari ücrete yapılan 300tl zamı türkiyedeki motosiklet firmaları 3000 dolar anladı galiba
zammı gördümüki vatandaş faturalar,sigara,ulaşım aklına ne geliyorsa herşeye zam yaptılar ama artık ne kızıyorum nede üzülüyorum daha beter olsun açlıktan ölelim iç savaş çıksın hala tapan zihniyete delleniyorum bu zihniyete az bile hatırlıyorumda 2002 de 275 tl 2003 de 350 tl aylıkla çalışıyordum ve ozamanlar maaşımı alınca en son model cep telefonu alabiliyordum yada maaşımı alınca ayakkabı pantalon gömlek vs ihtiyaclarımı çifter çifter alıyordum üstüne para kalıyordu 175 tl ye 15 gün tatil yapabiliyordum şimdi ise vatandaşın alım gücünü düşürdüler 1 hafta tatile gitmek için 1 aylık maaşı tatilde gezip eğlenmek için 2 ci maaşı hibe ediyorsun bir cep telefonu için 6 ay kenera para atan var yada bir ay ayakkabı 2 ay pantolon 3 ay gömlek alıyorsun hepsini birden alırsan 1 ay aç kalıyorsun etin kilosu olmuş 45-50 lira bulgaristanda 1 kg pirzola 7 tl ülkenin geldiği nokta herşey özelleştirildi millet istediği gibi at koşturuyo ilk başlarda üzülüyordum ama geçen süre boyunca bu zihniyete az bile diyorum çok değil 14 yıl önce gaziantepte canı baklava çekip 1 tane baklava çaldı diye 9 yıl hapis cezasına çarptırılan küçük aliyi unutmadım bunu unutmadığım gibi genç kıza tecevüz eden adamı iyi halden yararlandırmalar o saatte işi ne yolludur zaten modunda zihniyetle ali den daha az çeza alanlarıda unutmayacağım tabiri caizse ülkenin ..... koydular her anlamda elime geçen ilk fırsatta kurtulmak istiyorum bu ülkeden
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Asgari ücretin 1300 tl olması anca bu kadar suistimal edilebilirdi.
Konuyu siyasete dökmek için değil mantık açsından söylüyorum. CHP seçilip söylediği 1500 olsaydı bu zamlar yapılsa dahi birçok ailenin alım gücü artacaktı, biraz olsun rahatlayacaktı. Millet bunu bile göremedi. Halbuki seçimden önce bile konut, araba elektronik ve gıda fiyatları uçmaya başlamıştı.
Müstehak valla... Daha fazla çocuk daha fazla asgari ücetli fakir, daha fazla kira geliri ve inşaat zenginleri.... en az üç çocuk ha gayret
Kazığın boyutunu daha iyi anlayalım diye üşenmedim, eski fiyatları excele aktarıp son 1,5 yıl içindeki fiyat artışlarını hesap ettim. Hatalı fiyat varsa kusura bakmayın.
Ekonomi bu kadar iyi iken sizin yaptığınız nankörlük ! Adamlar yol yaptı. Motora para vermeseniz de en azından asfaltınız var ! Akşam evde asfalt yiyen tanıdığım var. Onuda getiricem.
Neler oluyor ya!
Ulan sanki bir tek yamaha honda var zannedecek millet!
Bajaj'a kalkan eller kırılsın...
diyerek yeni bir aksiyonun fitilini ateşledin
Şahsen ben yükseltmek için pulsarın 400 cc serisini bekliyorum, başka çarede kalmamış görünüyor. Alternatifler öldü. Genelde bajaj özelde kuralkan bu fırsatı abuk subuk bir fiyat politikasıyla kaçırmazsa, hem tüketici kazanır hemde kendini orta segmenttede kanıtlaması için harika bir fırsatı değerlendirmiş olur.
takipteyiz.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Titrettin beni titrettin
Ohhh zengin , fakir belli olsun tabi.Siz hala fuara bilet arayın ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)