CBR125R 10600 TL olmuş. Hala sıfır almak isteyecek enayi çıkar mı merak ediyorum ? Bajaj'ın yerinde olsam fiyatları biraz daha indirir, piyasayı kırar geçiririm.
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Zaten ben Bajaj'dan bir 400 cc bombası bekliyorum önümüzdeki seneye. Bakın görün bu fiyatlarla Benelli TNT 25 satış patlaması yapacak, motor yetiştiremeyecekler.
Kimse burda hondaya yamahaya saydırmasın boşuna, burda anlamayacak bişey yok elimizdeki para hergün değer kaybediyor. 2 sene öncesine göre TL yarı yarıya değer kaybetti. Bir ay önceki 1000 tl niz bile ocak ayında geçirdikleri zamlarla baya bi azaldı. ( Bknz : ENFLASYON = yüzde 8 )
Yani kimse 2013 de 25.000 e aldığı motoru şimdi 28.000 e satarım kar ederim diye sevinmesin 30-35.000 e satsa zararını anca karşılar.
Hükümetimiz sırf biz yeni motorlar alalım diye asgari ücreti 1.300 yaptı daha ne istiyorsunuz nankörler Bakanın biri ne demişti 1.000 tl harca kalan 300 ü kenara koy mis gibi para sizde öyle yapın 1.000 tl ile ailenizi geçindirin kalan 300 de motor için
Akıllara zarar bi ülkede yaşıyoruz hem kamera şakası hemde fıkra gibi..
Lan hani japonlarınki küçüktü? sıraya dizdiler hemde damarlı zenci gibi. japon diyip geçmemek lazım
sonuçta honda arkadaşlar kalite dünyada 1 numara :D
gece siteyide düzenleyip fiyatlarıda güncellemişler
http://honda.com.tr/motosiklet/commuter/cbf-150-2016/fiyat
cuma günü alsaydım 5850 ödeyecektim neyse ya en azından kendi adıma şöyle avunuyorum 100 tl fazla ödeyeceğim hepsi bu adamlar cbf e 6250 falanda diyebilirlerdi ki fuardan sonrada tahminimce öyle olur biran önce alsam iyi olucak galiba kazık yağlıyken yiyip kurtulayım yarın öbürgün kuruduğunda daha çok acıtır
Afrika twin fiyat listesinde yok. Onun için fiyat fuarda mı belli olacak? Sankim listede eksik modeller var!
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Crf 250L alıp 15000 verip onu supermotoya çevirmek akıl işimidir
aşağıda yazacaklarım yüzünden taşlanabilirim,forumdan atılabilirim veya çok fena küfür yiyebilirim. fakat yazacağım,ortada koskocaman bir gerçek var ;
madem motosikletler/araçlar,vergi,akaryakıt fiyatları bu kadar yüksek;nasıl oluyor da otomotiv sektörü her geçen sene satış rekorları kırıyor. istanbul'da arabanla biryerden biryere gitmek, günün hangi saati olursa olsun eziyet,her taraf araba (tabi bunda nüfusun buraya yığılmasının da etkisi var).fiyatların yüksek olduğunu bende düşünüyorum ama şunu da düşünmeden edemiyorum ; bahsettiğiniz gibi otomobil/motosiklet fiyatları avrupa veya başka ülkelerde olan düzeyde/ucuz olsaydı halimizi düşünemiyorum bile; hayal dahi edemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)