honda tarafından bakınca nasıl duruyor o önemli benim için
honda tarafından bakınca nasıl duruyor o önemli benim için
2 yada 3 sene önce 600RR'ın fiyatı 32000 değilmiydi bu kadar zaman içinde nasıl 10000 tl zam geldi inanamıyorum.
Ama ne hikmetse yollararabadan geçilmiyor bunlar benzinle çalışmıyormu bunlar vergi vermiyormu kafam almıyo bu işi. Biz motora zor yetişiyoruz saat 4 ten sonra bursa trafiği kitleniyor.
Ulkede kriz olunca bu fiyatlar normal. Bu fiyatlar kriz yok gulluk gulustanlik yasiyoruzculara gelsin.
en çok cbr125 dikkatimi çekti 125cc lik bir motora 10.600TL vermek aptallık bence
Abi biz ölelim yaa cbr 500 e yaklaşık 5 bin lira zam gelmiş. İnsafiniz kurusun ya, sigorta, benzin derdi derken bir de bu zam çıktı. Bu ne yaa....
lan bu honda ne ayak geçen sene tamda bugün honda bayisine gitmiştim cb ace bakmak için çok iyi hatırlıyorum fiyat 3300 tl idi ben almadan çıktım kaç kere telefondan arayıp yalvardılar gitmedim cidden çok komik geliyor artık,sıfır motor alınmaz
Bu sene kimse sifir motor almasa aralik ayinda butun firmalar kampanya yapar )
alpha 6450 mı çüüüşşş
once kawasakı sonra yamaha sımdıde honda,,zaten suzukıde sıteyı guncellenıyor yazmıs fuara kadar oda yapıstırır daha sezon acılmadan 5-6 bınden asagı motor bırakmadılar.ama bıze az bıle durmak yok yola devam
konuyu kendi açımdan değerlendireceğim sadece diğer modellerin fiyatları ve piyasasını çok takip etmediğimden yorum yapamayacağım
1) geçen yıl liste fiyatı 36250 olan 600 rr kampanyayla tesadüf eseri servisin kapanmasına 1-2 saat kala gidip kampanya fiyatı 34000 den almıştım
2) yeni model abs li gelirse satıp mevzi alayım hem de model yılını değiştiririm diye ilana koymuştum 2650 km de ,rosso lastikli ,koruma takozu vs li 600 tl ye yakın aksesuar olan motorumun ilanını kış aylarında olduğumuzdan dolayı normal olarak arayan dahi olmadı
3 41900 oldu 600 rr alamayız diye üzülenler birçok bayide halen 2015 modeller var eski fiyattan alma şansları yüksek bir baksınlar
4) geçen yıl 150 ye yakın sıfır 600 rr satıldı ve bunların en az yarısı fuar fiyatıyla ( 34000 e ) satıldı bu yıl kaç tane satılır bu paralara bekleyip göreceğiz
5) diğer 600 lüklerin fiyatı bu kadar artmışken en ucuz 600 lük satan honda fuarda indirim yapar mı şüpheli
6) bu fiyatlarda motor alan az olur ve pazar daralırsa bu ikinci el pazarının da daralması demek
7) 600 rr zamdan önceki gelip fiyatı vergisiz 22.250 diye biliyorum bu listede 25.900 gözüküyor demek ki 3700 tl zamlanmış
8) 600 rr 41.900 hadi peşinde 900 tl indirim olsun 41.000 sigorta ,ruhsat masrafı ,stompgrip ,takoz falan taktı minimum 42.500 bu paralara kim motor alacak bende merak ediyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Hep derim gene diyeceğim. Uzun sure motosiklet degistirmeyip zamlardan mumkun oldugunca az etkilenmek için hız istiyosan hayabusa, bol bol gezmek istiyorsan litrelik gezi motorlarından birini alıp çekileceksin kenara. Başka türlü gün geçtikce kalınlasan kaziklardan kacis yok. Kaziga bi defa oturup kurtulacaksin.
Hic bir haber kanalinda motosiklere cok yuksek zam geldi diye bir habere denk gelmedim.1000 tl ile 10.000 tl araliginda cok buyuk zam lar geldi ve bunu sadece motosiklet ile alakasi olan kisiler biliyor enteresan bir olay.Yetkililer bu islerle ilgilenmezlermi?tamam serbest piyasa olabilir bunlari denetleyen bir merci yokmu?
Yamaha'ya dümdüz gittik, Honda'nın yanında insaflılarmış. CBR 500 ne CBR 125 ne öyle... Bu fiyata bu motorlara müşteri çıkıyor mu yahu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)