BAJAJ V - Bajajdan Yeni Bir Model Daha!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sanırım bir kaç yıl içinde her yer cafe racer scrambler olacak. Bajajın bu modeli genel olarak beğendim ama kafa tasarımı çirkinlikten ölüyor..
-
yaaaav mübarekler şunu 200-250cc yapsanıza..
-
250cc olsa tadından yenmezdi.
-
Moto Guzzi V7 II Stone ya da Special???
Kim ne derse desin adamlar yapmış. Tebrik ederim. Kadran çift yuvarlak olsa şöyle W800 kıvamında. Çıplak yuvarlak far tası. Birde 250 cc "parallel twin" motor. Egzozdan da bir tane daha. Off off.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
bu motor tutar .. mono kapak güzel durmuş.. deponun şekli çok hoşuma gitti farklı bir model ve tarz bence
-
Kasa bence güzel, o motor hacmi ile başlangıç motoru olarak commuterlara alternatif olur.
-
Custom Bajaj Boxer'a 6000 lira fiyat isteyenler vardı. Onların işine darbe vurur bu.
-
Depo biraz daha retro bir tasarıma sahip olsa,far yuvarlak olsa tadından yenmezdi.Ama bu iki arada bir derece kalmış.Retro,cafe-racer olayım ama diğer yandan da modern olayım,çocukta yaparım kariyerde... Ama olmamış.Yine de alınıp biraz oynmaya ile ortaya çok güzel şeyler çıkabilir.
-
12 beygir.
-
Kafa grenajı hariç çok beğendim.
-
-
Kafa içler acısı. Çizen vatandaş commuter zihniyeti ile yaklaşmış
Beygir ise fukaralık.
Açık açık diyor ki bu motoru yeni başlayana iteleyeceğiz.
Alınır mı? Kuralkan olmasa alınır, güzel bir başlangıç motoru olur. Ama yeni başlayan adamı Kuralkan ve servisleri ile hayattan soğutmak çok acımasızca...
-
ruhsatı sigortası algısı vergisi ile 10-11 bine gelir ülkemizde.Bajaj marka yaptı türkiyede ama 10 bin altına anahtar teslimi zor alınır bu motor.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Motor fena o far hic olmamıs ucuz olursa tutar
-
6000 tl den fazla olmaz ve alınır da o fiyata
-
Jantlar zayıf, kampana fren mi kaldı arkadaş bu nedir böyle, amortisörler felan..
BAJAJ;
Sanırım ellerinde kalanları bir araya getirmiş..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Bende v deyince v çift silindir sandıydım, hiç beğenmedim.
-
Ben beğenemedim. Mondial Vulture bile bundan daha yakışıklı. Bildiğin Boxer motoru allayıp pullayıp önümüze sunmuşlar sanki. Hintliler galiba yüksek cc motorlardan anlamıyor. 7-8 tane model geldi hepsi 125-150-200. Daha 250 cc bile yok. Şimdi biraz makyajladık diye bir dünya da para isterler. ( Sıfırını 7900 e aldığım 180 cc lik Aprilia Scarabeo 19 beygir üretiyor. Kaldı ki 2 kişide bu bile yetmiyor. Gönül ister ki gelecek olan modeller 250 cc olsun. )
-
Arkadaş memlekette herkes cafe racer hastasıymış vay be.Bu nasıl cafe racer ,mondial lan bu hahsdudhhd
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)