BAJAJ V - Bajajdan Yeni Bir Model Daha!
Reklamlar
-
ortalıkta karıncadan bol 100-150 cc motor var. biri üzerime 250cc atsın.
Reklamlar
-
Tek kelime ile "Beğenmedim"
-
Sanki cbf 150 liyle arora cafe racerı çiftleştirmişler gibi duruyo. Bide bunun lastikleri motordan pahalı olur.
-
motor güzel,ama jantlar altın olsa ,bedava verseler almam.sebep; getiren firma..ve sahip olduğu zihniyet. Motorcuları sağmal inek gibi gören motosiklet satıcısı olamaz.gitsin başka şey satsın,motosiklet satmasın..
-
bu pazarda bajaja pek rakıpp yok gıbı
-
akraba evliliği gibi olmuş,ön kötü başlamış depodan itibaren arkaya doğru güzelleşmiş. YBR ile caferacer kırması
-
Ne 11 bini yahu, olsa olsa 4000 - 4500 olur. En büyük eksisi devir saatinin olmaması... Bir de tabi vitesleri Boxer gibiyse o zaman olmaz.
-
Şekil şemal fena değil umarım geldiğinde abidik gubidik arızalar ile insanları servise mahkum etmeyen bir motor olur insallah. Bide bana göre fiyat aralıgı maximum Bajaj Boxer'dan 250-500 TL fazla olmalı ki insanları cezbedsin. Yoksa hiçbir cazibesi olmaz...
-
Kafa tasarımı hariç güzel. Cb125e ile başlayıp moto guzzi ile bitmiş gibi duruyor.
-
Fari klasik yuvarlak bi farla degistirilde daha guzel olmazmi en azinda klasik bi havasi olur
-
Yok v motor isteyen , yok 250 cc olsun diyen. Ne kadar memnuniyetsiz olmus millet. Hele fiyat bicenlere hayranim 6000 den fazla olsa etmez, falan. Bir konuda uyarayim hic bir motor ederinde degil cunku ulkemizde bu tarz urunler normalden pahali . ;)
-
-
Bence güzel tasarlamışlar. Heleki deposuna ve gösterge sistemine bayıldım.
Sadece biraz daha hüçlü 200 lük motor ve arkada bir disk fren sistemi olabilirdi. Onun dışında yinede fevkalade
-
3 köprü ismi gibi adı bu kadar problem olmuş bence motorsikleti politik bir konu olarak ele almamak lazım sonucta bir makine ama keşke artık şu hint liler büyük cc motor getirseler..
-
bir yaz günü büyük adanın bir çay bahçesi , eşim ve kızım ile oturup sadece etrafa kulak kabartıyorum . Etraf kalabalık ortam gergin , millet heyecan içinde siyasi atmosferden bahsederken , gergin ortamın neticesinde o halkın neler konuştuklarına şahit olsaydınız ben nerede yaşıyorum diye sorar!!! acaba yunan adasında mıyım? diye merak içinde olurdunuz.
-
gene bajaj gene garip lastik ölçüleri
hadi öne ybr arka lastiğini takarız.
ama arkadaki 120/80 - 16 lastik nedir yahu gene mi irc a mahkum kalacağız ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
motorda bir viktory çakma havası mevcut.150 cc az 12 bg tam bir hint fakiri.bence türkiye pazarına cbf ye alternatif olarak girer ama çıkamaz cbf ezer geçer.fiyatta önemli tabii
-
kafa kısmını pek beğenmedim
-
Moderatör
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Siyasi içerikli ve konu başlığı ile alakasız mesajlar silinmiştir.
İyi forumlar |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
ismi V olunca v twin olur sandım olmamış :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)