Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
illa üç teker olacaksa bunun gibi olması lazım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
dizel bir cabrio bundan evladır
Tanım karmaşası yaşamayalım şimdi.
Motosiklet yada değil, motosiklete en benzer şey sepetli bir motosiklettir.
Fiyat konusunda yanlış anlaşılma olmasın, fiyatı çok yada az beni ilgilendirmiyor.
Zaten alabilecek durumda değilim, olabilecek durumda da olsam almadan önce uzun uzun düşünürdüm.
Ama yinede sepetli bir motosiklet ile dünya turu yapabilme hayalim var, cabrio bir otomobil ile değil
Legends may sLeep.. But they never diE..!
aynı firma roya lenfield de getiriyor. 350 ce 500 ccclik iki modeli var onun fiyatlar nasıl olur ki acaba ?
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Söz konusu motosiklet ile ilgili olmayan mesajlar silinmiştir.
İyi forumlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sepetli motosiklet severim, film tadında seyahat etmeyi kim istemez; ancak yollarımızda şöyle manzaralara da rastlayabiliriz gibi geliyor: teker yapan, arabaların arasından geçmeye çalışan, kaldırıma çıkan, ters yöne giren, virajda yatırmaya çalışan, ön fren sıkarak arkayı kaldırmaya çalışan motorcular; motorun sepetini kül tablası veya çöp kutusu olarak kullanan araba ve yayalar...
Liste daha uzar... :D
motosiklet dediğin böyle olur işte tam hastalık alanım valla <3 :D
http://www.kargihaber.com/mobil.asp?...rdetay&id=4492
Yıllarca sepetli motorsiklet e bindim onun tadı da bir başkadır.
Bu motosikletler kralını çeker götürür heryeri demir bunların resmen :D Ben kendim 2 yıl kullandım 45 yaşındaydı deli güçlüydü yahu diyorum ya tonu kaldırıyor bu motosikletler sanamısın demiyor. Benzinide su gibi içerdi namussuz . Bendeki 2 zamanlıydı sesi mahalleyi inletirdi hatta okula götürdüm birgün camlar patlıcaktı. Konforuda güzel ama hızlı değiller bazıları dişlerini değiştirip hızlandırıyor ama yinede çok hızlanacaklarını sanmıyorum
60 bin lira mı Goldwing alır bundan daha çok hava atarım daha da konforlu gezerim (amaç buysa eğer) kimse hikaye anlatmasın 60 bin lira buna veren adam yok motordan anlıyo yok keyifçi filan diye de zırvalamasınlar.
arkadaşlar rublenin değeri çok düştü belki daha ucuza piyasaya çıkabilir
45-50 den aşağıya gelmez bu alet.
Bence görmeden küçümsemeyin.
Sıfır alırsanız, torunlarınıza miras bırakabilirsiniz.
İste en dogru tespit bu. bo makinenin edecegi kim ne derse desin 15-20 arasi
,deprem makinası yapıp depremlere sebep oluyor,
WOW
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)