R25 fuardan sonra sağlam bi zam yiyebilir ben cuma günü alıyorum inşallah 500 km de daha 14500 e anlaştım bakalım artık
R25 fuardan sonra sağlam bi zam yiyebilir ben cuma günü alıyorum inşallah 500 km de daha 14500 e anlaştım bakalım artık
R25....elbette fuar sonrası sağlam zam çakılacak onada..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Bunca senedir kawasakiye gomup duruyorduk en delikanlisi kawasaki imis.
600cc ve 1000 cc spor modellerin Türkiye fiyatlarını bilen varsa yazsın ben size daha ilginç bir öpülme örneği daha göstereyim.
Avrupa'da ki alım gücünü karıştıran olmuş ama bu konuyla bir ilgisi yok bunun. Avrupa ve Türkiye yaşam standardını tartışmıyoruz.
Oraya gelirsek çok ağlarsınız
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yamaha, kawasaki , suzuki fiyatlarına da bak.
Zaten göstermek istediğim budur.
Bu 4 Japon Avrupa'da hemen hemen aynı fiyata satılır.
Ama Türkiye'ye girince bunlara bir haller oluyor.
2-3 yüz euroluk farklar birden binlerce liraya çıkıyor.
Bunun manasını verebilen var mı?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Dünyada 2015 Yılında parası en çok değer kaybeden üçüncü ülke Türkiye. 34 OECD ülkesi arasında enflasyon oranı en yüksek ülke Türkiye
, 34 OECD üyesi ülke arasında kayıt dışı ekonomi oranı en yüksek ülke Türkiye, Gelir Dağılımı adaletsizliğinde Türkiye OECD ülkeleri arasında 3. sırada (1.Şili, 2. Meksika), ................
Nasıl? Anlatılan hikayelerden , büyüme masallarından çok farklı değil mi durum?
Bu fiyatlar çok normal arkadaşlar, paramız değersiz, gelirimiz az, kendimiz üretmiyoruz ithal ediyoruz.Devlet Gelir -Kurumlar vergisi toplayamıyor, kayıt dışı fazla abanıyor kümesteki kazlara ÖTV'ye....
Ne bekliyordunuz.
YZF-R125 - 14.250 TL
YZF-R25 - 15.250 TL
Gülermisin ağlarmısın....
Bir gecede fazer8 ze 6 milyar,mt-7 ye 2 milyar görüyorsunuz işte zamları yazmaya gerek yok.Uzun zamandan beri Türkiyede yaşamıyorum inanın burada gözlerimle görmesem birisi söylese inanmam inanılacak gibi değil(neler oluyor orada)diyebiliyorum sadece.Avrupada yeni modeller tanıtılır fiyat acıklanır ve fiyatlar kampanyalar yapılarak aşagı cekilir ve şuna dikkat ettim motosikletle alakası olmayan kişilerin bu zamlardan haberi yok,özellikle dikkatimi cok cektigi icin cogu haber kaynaklarında araştırma yaptım yamaha nın yaptıgı bu buyuk zam ı haber bile yapmamışlar.
Avro olmuş kafam kadar ne olmasını bekliyordunuz?ister vw yazın ister ford seat honda yamaha sym vs türk lirasıyla satılan tüm ürünlerde durum zaten belli.kawasaki ducati ktm audi porshe vs avro ile satılanlar zaten yıllardır kendimiz çeviriyorduk artık onlar bizleri çevirmeye zaten başladı ülkece ağlanacak halimize gülüyoruz.aslında harbidende komik
But r1 geçen sene cbr1000rr ile aynı değil miydi şimdi ikide de 50000 lerde geziyordu şimdi nasıl 30000lira fark takmış anlamadım yarısından da fazla bunu biri açıklasın bi zahmet
Bu durumda benim mt-125'i satıp derhal mt-25 alayım. İki motor arasında 1000 TL bile fark yokmuş. yeni model vs. dersek üste 2500- 3000 lira verince konuyu kapatırız sanırım
Niye bilmiyorum ama, fiyatları görünce şu şekilde göresim geldi.. Belki zam gelmese bile alamicak olmamdan dolayıdır. ( Ben alamıyorum kimse alamasın )
Fiyatlar damarlı olmuş. Ama lanet olası kapitalistler yine üzmeyecek bunları. Görün bakın nasıl satılacak. Bizde öylee bakacaz
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)